С шкембе си е най-добре 8

• 32 180
  • 741
  •   1
Отговори
Престраших се да пусна новата темичка Wink
Дано я напълним само с хубави новини! Praynig Praynig Praynig

# 1
Идвам и аз

# 2
  bouquetПрити мерси за темичката
И аз се присъединявам към пожеланието да я напълним само с хубави вести и много нови тумбачета Wink

# 3
Дано я напълним само с хубави новини! Praynig Praynig Praynig[/b][/center]

Дано

# 4
  bouquetПрити мерси за темичката
И аз се присъединявам към пожеланието да я напълним само с хубави вести и много нови тумбачета Wink

Peace Peace Peace

# 5
Дано е пълна само с най-прекрасните новини !Дано и аз съм сред новите тумбачета! Praynig
Късмет желая на всички!!!

# 6
  • Варна
Дано новата тема се напълни с нови тумбачета и живи и здрави бебенца!

# 7
Дано новата тема се напълни с нови тумбачета и живи и здрави бебенца!
PeaceДано Praynig

# 8
˙·٠ pretty٠·˙ мерси за темичката   bouquet

Присъединявам се към пожеланията за мнооого нови тумбачета и живи и здрави бебоци  Peace

# 9
  • Някъде там...
Записвам се в новата темичка за да ви следя, въпреки че едва ли ще ми остава време да пиша. Леко и спокойно бременеене и нека има още много нови тумбачета!  Hug

# 10
Е Жабче така се зарадвах от появата ти Hug
Целувки на бебоците Heart Eyes

# 11
нека новата темичка се напълни и с още тумбачета  bouquet  Heart Eyes

# 12
Дано е пълна само с най-прекрасните новини !Дано и аз съм сред новите тумбачета! Praynig
Късмет желая на всички!!!
Hug Hug Hug Ще бъдеш, аз вече чакам скоро да ни се похвалиш с хубава новина
Много късмет на всички бременни момичета и само хубави новини да ни носите
И много нови попълнения в редиците на тумбачетата

# 13
# 14
Привет и от мен в новата тема  lovekiss
Честити дъщерички на Глория и Красуна (макар и със закъснение), да растат здрави и щастливи и много да радват така дълго чакалите ги родители.   baloni
Да се поотчета и аз най-накрая. Преди няколко седмици мина последният ехографски преглед, който очаквах с тих ужас, но за щастие всичко мина добре. Доста големичък се очертава бебокът, ако може да се вярва на ехографските измервания. Вече няма много място, но това не му пречи да ме сритва хубаво, особено когато си позволя да му наруша личното пространство, лягайки на дясната си страна. Не остана много, но времето минава ужасно бавно. Вече купихме повечето неща, мислех си да изчакам до раждането, но се отказах. Искам, едва ли не, да му покажа, че е много, много чакан, а пък и бебешките покупки доста разведряват. Опитвам се да си запълвам времето между отделните прегледи, броя дните, седмиците, процентите и каквото още можете да се сетите. Но важното е че всичко е наред, дано и занапред бъде така, и при нас, и при всички, очакващи бременност или бебчета  Praynig  И аз също се надявам, новата тема да се пълни само с хубави новини, от възможно повече хора, възможно най-скоростно.  fingerscrossed   Hug

Общи условия

Активация на акаунт