С шкембе си е най-добре 8

• 32 186
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
 Hug  bouquetЧестито,пожелавам ви голямо и сплотено семейство освен дълги години семейно щастие

# 46
Сладурана, честито!  bouquet Дълъг, щастлив и спокоен семеен живот ти желая. Междувпрочем и ние пък днес със мъжът ми имаме годишнина цели три години семеен живот Mr. Green
Радвам се за добрите отчети!
Нещо ми се губи Мерри да не е на почивка и аз пак да не съм разбрала Crossing Arms
Погал по тумбачета

# 47
Честито и много, че и дълго семейно щастие, Сладуранче!   bouquet
Притенце, реши ли къде и при кого ще раждаш вече?
Диманче, радвам се че пишеш в тази тема!  Hug Heart Eyes

# 48
Господи,колко обичам тази тема!!!
Сладуранче,много щастие и любов ви желая и аз!!!
Притинце,миличка,всяка новина около бременността ти я преживявам като своя!Моля се Бог да ви закриля,и да получиш така желаното и заслужено ревящо щастие!Желая ти го от цялото си сърце!!!
Рони,нацелувай малката принцеса от мен!!!Толкова много ви обичам с малката Мария!Дано добрините ти се връщат във вид на много здраве и щастие за малката красавица!!! Hug Сигурна съм ,че освен нас и Бог вижда колко си добра и отзивчива и няма да пропусне да те възнагради!!!
На всички мами с красиви коремчета-помилвайте ги от мен!!!И продължавайте да изпълвате сърцето ми със щастие от добрите новини и трепетите си,които споделяте тук с нас!Благодаря ви,че ви има и че ни давате надежда,споделяйки щастието си!!!
Вмъкни Цитат

Цитат на: kroelahai в Неделя, 23 Август 2009, 10:27
.. .РЕНИ мила само ние останахме кога ли и ние ще пишем тук ,абе и нашето време ще дойде 

Не сте само вие,мили мои-и аз и Фейвър с радост ще ви правим компания!!!Ще дойде времето,в което всички ще сме щастливи!!!Вярвам в това!!!
Фивче,много  Hug Hug Hug и за теб

# 49
  • на дъното
sladurana_83 Честито   bouquet

# 50
Много ви благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug тези дни ще кача и снимки

# 51
...
Притенце, реши ли къде и при кого ще раждаш вече?
...
В Майчин дом при д-р Божилов - беше ми препоръчан от лекарката, която следи бременността ми основно.
Говорих с него, човека ми се видя свестен, каза да не се притеснявам и че още ми е рано - водите са ми в долната граница, но все пак са в нея; пъпната връв е увита, но също ще се следи, защото до раждането може да се оправи и съм много доволна, че се ангажира с естествено раждане, ако разбира се всичко е наред.

Това са новините около мен - поуспокоих се Simple Smile и съм предприела едно основно почистване - всеки ден по малко Peace

Гушкам всички Hug Heart Eyes

# 52
  • Варна
Pretty радвам се, че си по-спокойна! Не се претоварвай с почистването!

# 53
         Сладуранка, честито бракуване! Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот!

Прити , си направила  си много добър избор с д-рБожилов  Hug:

# 54
Момичета най- накрая компа ми се върна от ремонт и мога да съм по активна в писането.
Сладурче честито бракуване, пожелавам ви много щастие , любов и много много разбирателство. Hug
Прити , защо казваш че се е "навил" за нормално раждане?Предишно раждане със секцио имаш ли или някакви други индикации които са предпоставка за секцио?

# 55
...Прити , защо казваш че се е "навил" за нормално раждане?Предишно раждане със секцио имаш ли или някакви други индикации които са предпоставка за секцио?

Защото от всичко прочетено в нета преди да се запознаем останах с впечатление, че се ангажира само със секцио - имаше чудесни отзиви, но от нито една мама родила нормално. Поради тази причена останах с такова впечатление.

# 56
Хайде и тук да се запиша,че много отдавна не съм писала.То и нищо ново около мен.Чак следващия месец съм на ФМ,малко и да си почина от пътуване,че по едно време София ми беше ежеседмична дестинация. Mr. Green

Сладуранка,честито!  bouquetПожелавам ви щастлив семеен живот и много радостни моменти!

Поздрави на всички! Hug

# 57
Здравейте момичета,върнахме се от преглед.Водите са  ми в повече и бебето избързва с 2 седмици и 5 дни.В момента е 1700гр.
Много се стреснах,стана ми лошо в кабинета,доктора каза че с бебето всичко е ок,причината не е от там а най вероятно е от гестационния диабет.Кръвната ми захар е в норми но защо се получава така не заная.Пак ще съм на диета и след две седмици пак в София.Ако водите до тогава не са намаляли ще вляза малко в болница.
В понеделник съм на консултация и така

# 58
Краса, стискам палци да си влезнат в норма водите и да не се налага да влизаш в болница. Peace

# 59
Краси, не се притеснявай Hug. Спазвай си пак диетата и много  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт