С шкембе си е най-добре 8

• 32 180
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
˙·٠ pretty٠·˙   Hug опитай се да си спокойна, бебка има нужда от това. Стискам палци да няма проблеми и да устискаш колкото може повече.

krasi, поздравления за студентката   bouquet много хубава специалност си е избрала

Аз да се отчета, че все не ми остава време. Тази седмица бяхме на консултация и доки каза, че всичко е наред. Бебето си отговаря на седмиците и се развива нормално. Аз се чувствам като слон, толкова ми тежи корема, че понякога едва ходя, искам да заспя и да се събудя октомври  Laughing

Момичета, аз имам един въпрос. Може да ви звучи тъпо ама...... newsm78 как да разбера дали корема ми е слязъл надолу?

# 31
  • Варна
Pretty стискам палци всичко дае наред. Още малко остана, не се притеснявай.
Sladurana радвам се, че при вас с бебо всичко е наред и така да е до края.

# 32
Благодаря че ви има момичета
 Hug Heart Eyes

# 33
Може да ви звучи тъпо ама...... newsm78 как да разбера дали корема ми е слязъл надолу?

Щом питаш,значи още не е. Peace Ами наистина си слиза - дишаш по-леко, защото не ти подпира така гърдите. Но пък за сметка на това аз усещах един неприятен натиск върху шийката- наистина си го усещах, не знам дали заради серклажа. newsm78 И като цяло по-трудно си носех корема. Абе ще го усетиш. Peace При някои момичета слиза в последните седмици,при други - в последния ден - явно си е индивидуално.

Прити,  Hug сега чакаме консултацията ти с чичо док другата седмица.

# 34
  • Mediterraneo
Тук имало чудесна тема за тумбаци  Grinning Ще се запиша да ви следя, въпреки че едва ли ще намирам винаги време да се отчитам( много отчетни станаха, не смогвам  Mr. Green).

Много килограми качвам... В 21 г.с. вече съм качила 9  Rolling Eyes Н ми тежат изобщо, не ги усещам. Много мои познати, които ме виждат рядко, твърдят, че освен на корем и дупе( естествено за мен  Whistling), изобщо не съм напълняла. Сега лятото се храня доста разумно- предимно плодове, салати и кисело мляко. Откъде това трупане направо не знам  #Cussing out

Иначе бебето е добре. Отново ще се радвам на момичешко бебе, както казва щерка ми  Grinning Това беше мечтата и на таткото, и на каката. Аз много исках момченце да гушкам, но явно батко им наистина е незаменим, в буквалния смисъл  Cry

# 35
Хей, кой се е отчел. Hug

Тарталетка,  Hug Ползволи ми да те успокоя относно килограмите - моите бяха завидно повече от твоите към този етап от бременността.  Mr. Green Радвам се много, че сте добре с бебка. Praynig

П.С. Всеки е уникален и незаменим. Никой не би могъл да заеме мястото на вашия батко. Нито в релаността, нито в сърцата ви.  Sad

# 36
 Hug Hug Hugви всички тумбачета.Краси честитави студентка , Прити всичко ще е наред още малко остана , сладуранче хубави новинки за бебо само така ,стомаха ти може и да слезе на долу може и да не слезе ,на мен 2 бремености не ми беше слязал отидох бда раждам така ,а с бебето беше слязал 3 дена преди това то просто много си личеше няма как да не се забележи.но при всеки е различно ,най важното е да се роди детето живо и здраво .Тарталетке и аз като тебе се чудих откъде качвам кила имах чуството ,че от въздуха  .РЕНИ мила само ние останахме кога ли и ние ще пишем тук ,абе и нашето време ще дойде  Praynig

# 37
.. .РЕНИ мила само ние останахме кога ли и ние ще пишем тук ,абе и нашето време ще дойде  Praynig
Ще дойде   Praynig Hug
Приемаме нови попълнения в клуба! Peace

# 38
.. .РЕНИ мила само ние останахме кога ли и ние ще пишем тук ,абе и нашето време ще дойде  Praynig
Ще дойде   Praynig Hug
Приемаме нови попълнения в клуба! Peace
Искренно се надявам и аз !Дай Боже!

# 39
Здравейте, мацки  Hug

Искам да ви почерпя с малко торта и шампанско защото с милото в събота се бракувахме. Беше ни време вече ама то страх  Laughing

# 40
  • Варна
Sladurana желая ви дълъг и изпълнен с много хубави преживявания семеен живот!

# 41
Sladurana, честито миличка!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете много щастливи заедно!

п.с. - нямя ли да ни пуснеш малко снимчици? Wink

# 42
Сладурана  bouquet честито

# 43
Я какво хубаво събитие се е случило тези дни!
Сладуранка,честито! Дълги години семеен живот,изпълнени с обич, доверие, разбирателство и взаимна отдаденост във всичко ви желая.  И поне още един-два бебешорчета освен това, което скоро ще се появи!  bouquet

# 44
  • Mediterraneo
Честито! Чувството е страхотно да си омъжена, нали?! Дълги години щастие и любов ти пожелавам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт