Погал на всички тумбаци
много е хубаво така - да минеш и да ни зарадваш с хубави новини.
Знам колко мъчително бавно тече времето.Но пък затова толкова по-сладка е първата прегръдка с бебчо.
Минавай по-честичко тук, така и ние ще знаем какво става с вас с бебончо,а и на те бпо-бързо ще ти минава времето.
много се радвам за двама ви.Времето минава и бързо и бавно,важното е че всичко е наред. 
Как сте с бебчо, разказвай.
добре сме,отчет ще дам след консултациите и софииската и видинската след около 2 седмици.Иначе правя изследвания много често,кр.захар ми е в норма даже на моменти ми е ниска а пък качих до момента 9 килограма

ако не се лъжа си влезнала в 33 седмица,нали? Племенникът ми се роди в 34-та -в Карлово при това. Нямаха кувиоз т.е. имаха,ама развален, който само поддържаше температурата. Единственото следствие от това ранно раждане е, че е супер див и устат.
А ти все пак не си тръгнала да раждаш. Аз в предишната тема разказах за моите намалели води. Нещата са относителни и не всичко се вижда коректно на видеозона. А какво каза док за плацентата-коя степен е? Относно пъпната връв - когато на мен при един преглед ми казаха, че Дарето е с усукана пъпна връв и питах док дали тогава не трябва за по-сигурно секцио, той каза, че се преценява като тръгне раждането. А при следващия преглед пъпната връв не беше усукана. Докторът просто не беше видял добре. А за другото - че бебка е слезнала долу- сигурно и другите мами ще се включат, но да си кажа - с Дарето последните месец -месец и половина беше все така. И майка ми свеки всеки път ми казваха как скоро ще родя, щото вече е съвсем ниско. Ат ой чак на края не искаше да излиза.