С шкембе си е най-добре 8

• 32 186
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
 mnbvcx браво на вас с бебо.Радвам се,че ще ОК и двамцата Heart Eyes
Погал на всички тумбаци

# 16
mnbvcx Hug много е хубаво така - да минеш и да ни зарадваш с хубави новини. Peace Знам колко мъчително бавно тече времето.Но пък затова толкова по-сладка е първата прегръдка с бебчо. Heart Eyes Минавай по-честичко тук, така и ние ще знаем какво става с вас с бебончо,а и на те бпо-бързо ще ти минава времето. Peace

# 17
mnbvcx Hugмного се радвам за двама ви.Времето минава и бързо и бавно,важното е че всичко е наред.  bouquet

# 18
mnbvcx Hugмного се радвам за двама ви.Времето минава и бързо и бавно,важното е че всичко е наред.  bouquet

Ти само туй ли ще ни кажеш?  Wink Как сте с бебчо, разказвай. Hug Heart Eyes

# 19
Светле Hugдобре сме,отчет ще дам след консултациите и софииската и видинската след около 2 седмици.Иначе правя изследвания много често,кр.захар ми е в норма даже на моменти ми е ниска а пък качих до момента 9 килограма Shockedмножко са
Да се похваля,дъщеря ми е приеха студентка и сега сме много щастливи.При нас емоциите са на макс Flutter

# 20
Благодаря ви момичета, вие сте ми много силна подкрепа  Hug
Краса, поздравления за новата бъдеща висшистка smile3529 Mога да си представя колко сте горди и щастливи   bouquet
Пожелавам ти и да донесеш хубави новини от консултациите  Flowers Four Leaf Clover

# 21
Краси, честита студентка !Вярвам че всичко ще бъде ок при теб .

# 22
Аааа, значи все пак имало с какво да се похвалиш. Красенце,да ви е живо и здраво момичето и да превзема с лекота върховете на науката. Впрочем каква специалност? Нали съм си клюкарка - питам си. Сега чакаме такива хубави новини и след две седмици. Peace

# 23
  • Варна
Krasa честита ви студентка! Сигурна съм, че ще ни донесеш хубави новини след прегледите.

# 24
Светле Grinningкинезитерапия в Благоевград.
Момичета благодаря за милите пожелания,и аз се надявам всичко да е наред и накрая със щастлив край Hug Hug Hug

# 25
Здравейте и от мен,преди малко мина поредния преглед и съм доста обезпокоена - бебка е "слезнала надолу", околоплодните води са в долната граница и за капак - увита пъпна връв, вече съм изпаднала в тих ужас . . . Лекарката каза да не се притеснявам и започвам посещение всяка седмица при нея, но май няма да изкараме до октомври!
За раждането ми препоръча д-р Божилов от МД, в понеделник ще му звъня да ме види и той и да видим какво ще се разберем. Някой има ли инфо за него, в нета четох само хубави неща, но все на майчета родили секцио при него, а аз въпреки всичко все още се надявам да мина естествено, но в крайна сметка както е най добре за бебка!
Милото ми момиченце иначе е в перфектна форма - всичко е наред и е вече цели 2100 грама!
mnbvcx, радвам се че се отби при нас и то с толкова добри новини, това за покупките и влачещото се време все едно аз съм го писала! Hug Heart Eyes
krasa и теб чакаме с добри новини след прегледите! Praynig Praynig Praynig

# 26
Здравейте и от мен,преди малко мина поредния преглед и съм доста обезпокоена - бебка е "слезнала надолу", околоплодните води са в долната граница и за капак - увита пъпна връв, вече съм изпаднала в тих ужас . . . Лекарката каза да не се притеснявам и започвам посещение всяка седмица при нея, но май няма да изкараме до октомври!
Притинце,  Hug ако не се лъжа си влезнала в 33 седмица,нали? Племенникът ми се роди в 34-та -в Карлово при това. Нямаха кувиоз т.е. имаха,ама развален, който само поддържаше температурата. Единственото следствие от това ранно раждане е, че е супер див и устат. Peace А ти все пак не си тръгнала да раждаш. Аз в предишната тема разказах за моите намалели води. Нещата са относителни и не всичко се вижда коректно на видеозона. А какво каза док за плацентата-коя степен е? Относно пъпната връв - когато на мен при един преглед ми казаха, че Дарето е с усукана пъпна връв и питах док дали тогава не трябва за по-сигурно секцио, той каза, че се преценява като тръгне раждането. А при следващия преглед пъпната връв не беше усукана. Докторът просто не беше видял добре. А за другото - че бебка е слезнала долу- сигурно и другите мами ще се включат, но да си кажа - с Дарето последните месец -месец и половина беше все така. И майка ми свеки всеки път ми казваха как скоро ще родя, щото вече е съвсем ниско. Ат ой чак на края не искаше да излиза.

Тонове записаха ли? Ако са й малко водите на бебка, мисля че по тоновете ще се разбере дали тя страда по някакъв начин от това. Това го знам от собствен опит.
Дълго стана,ама то е щото все едно описваш собствената ми бременност към края и реших да споделя своя опит. При всяко положение си говори с доктор Божилов, щом ти го е препоръчала.

# 27
Светленце, благодаря за бързия отговор Hug Heart Eyes
За пъпната връв и тя каза, че ще я следим и че може бебка да се завърти и тя да се оправи; Плацентата е втора към трета степен, а тоновете са добри и ще ги записваме вече всяка седмица.
Още веднъж благодаря за успокоителния отговор (поне на мен ми подейства така) пък ще чакам прегледа при Божилов да видим какво ще каже!

# 28
Притенце Hugсъжалявам за притесненията ти.Консултирай се с още един специалист и ако трябва влез в болница за да си под постоянно наблюдение.Сигурна съм че всичко ще е с добър край Hug

# 29
Прити, за д-р Божилов мога да ти кажа много добри отзиви. Две познати раждаха при него ,но и двете са секцио .Едно от момичетата е раждала два пъти при него. Мисля ,че се ангажира само със секцио ,но да не те подлъгвам, не съм сигурна .Раждаха в Майчин дом -София .

Общи условия

Активация на акаунт