Вчера ми разказаха с подробности как моя позната е пребивана систематично и поражително много пъти. Последният път е бил от 7 до 9 сутринта, без почивки, така както се бият мъже, но тя само е крещяла и се е пазила. Защо? Не е прав, но аз си го обичам.
Днес- не я познавам лично жената, пишем си от скоро, но трагедията е пълна. Живее в някакво село, мъжът й починал, след време от погрешно тел позвъняване се запознава с някакъв. Ходят месец и той заживява в нейната къща, децата й го обожавят. Съвсем скоро била пребита, потрошена и с опастност за живота, в болницата я оправят, макар да им коства много зор. Изгонва кретена. След два месеца отново го прибира "защото ми се кълнеше, че повече няма да се случи", сега на дневен ред е, че се сваля с някаква пикла 20 години по-малка. Жената не намира проблем, че едва ли не я е пратил в болница, а ме моли да изтрия профила на пачаврата, изобщо не стопля къде всъщност е проблемът. А е ега ти мацката казвам ви, бръкна ми под лъжичката....не може такива жени да понасят подобно нещо....Лошото е, че дори не е тъпа, какъв е този синдром и как да помогна?
В момента явно яде бой- предупреди ме, че ще се случи ако нейния разбере, че тя е писала на пиклата....
Казах й да го разкара- супер многословно. Но аз го обичам и децата ми го обичат....
Как се обича побойник и защо? Как се излиза от този ужас?