Системен побой

• 7 149
  • 125
  •   1
Отговори
# 120
Erica, убедена ли си в истинността на ситуацията?
Ако е така, опитай да помогнеш ако имаш желание, но контактувай само с жената. Обърни се и към институции и асоциации, занимаващи се с такива проблеми, поне за съвет. 

konstantin2007, нещо смешка ли се опитахте да кажете и не Ви се получи ли? Какво точно?   
Ами,най-добрата ми приятелка от уч.години е в подобна ситуация.Почти аналогичен случай(само,че нейният хубавец е и семеен),миналото лято така я преби,че и счупи ръката.Това продължава вече 5год.(тя е с извънбр.дете на 9г.)Той почти живее при нея,и тормоза е постоянен(изкл.че той работи и помага финансово)но отношението му към нея е като към куче,че и по-зле.А като я попитах защо го търпи тя ми отговори"да,ама знаеш ли какви неща ми прави в леглото" Rolling EyesИ винаги после ми казва ,че ме обича!Кога е това после не посмях да попитам Mr. Green

# 121
Забравих да отбележа,че говориме за много секси мадама.Малко е едра(не е манекенски тип),но е много хубава жена,на 32г.Не и престаряла,а си губи вече толкова години времето с този човек

# 122
  • out of space
Eрика, а въпросната дама знае ли, че модерираш другия сайт? И как се свърза с теб, ако не е тайна? Останах с впечатление, че не се познавате лично.  Blush

Не знае, че дори пиша тук, съмнявам се дори да е чула за този сайт.
Не се познаваме изобщо, пише ми от 3-4 дни, свърза се в админския профил във въпросния сайт за запознанства, там снимката е на мъж. Като разменихме няколко приказки и дадох лично моя си профил и там продължихме разговора като в последствие се преместихме в скайп.

Днес продължи настървено да ми пише, но някак си хич не можем да водим диалог- на някои въпроси не ми отговаря, зацикла по въпроса за малката....
Много ме натовари тия дни и ще гледам да й дам пълен игнор като ще внимавам да не я обидя разбира се....

# 123
бе, тая или те е взела за канарче, или си е нещо болнава психически. още преди сто поста една съфорумка ти каза какво да направиш, беше най-адекватният съвет, ти още седиш и се тръшкаш... а с това игнор... явно все пак наистина ти е през оная работа.

# 124
  • out of space
бе, тая или те е взела за канарче, или си е нещо болнава психически. още преди сто поста една съфорумка ти каза какво да направиш, беше най-адекватният съвет, ти още седиш и се тръшкаш... а с това игнор... явно все пак наистина ти е през оная работа.

Мери си приказките! Ако не ми пукаше няма да пусна темата! Но да ходя 4 дни като болна- няма да стане! Каквото можах да направя- това е, повече не мога да се занимавам.
И изобщо не се тръшкам, отговарям на зададени въпроси.
Не си прави труда да ми отговаряш!

# 125
Чета, чета и не вярвам направо........ ooooh!
Ерика и ти си една добра душа........ HugЧовек трябва сам да си помогне, ако не иска няма оправия.

Общи условия

Активация на акаунт