Bones

• 24 868
  • 203
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Няма защо, Нети.  bouquet Всъщност объркването идва и от самия финал на втори сезон доста отворен - но наистина няма 22-ри епизод.
Трети сезон е много интресен - убедена съм, че започнеш ли тези 15 серии ще ги изгледаш за нула време. А мнимата смърт на Буут доста ядоса Бренън и бе повод за реакция и страхотни моменти. Да видим какво ще ни поднесе 6 сезон, не остана много.

# 61
Bones
сезон 6 еп.1 - 24 септември

За мен е доста дълго това време! Колко сериали започват от 6септември, а най- интересния за мен от 24.После ,защо съм фаталист?[/b]

# 62
Ехоо,много ви благодаря за отговора,момичета!

Успокоихте ме... Laughing  newsm78 тъкмо се чудех дали да продължавам да гледам,понеже никак не обичам любимите ми герои да умират накрая. Mr. Green

# 63
Трети сезон е много интресен - убедена съм, че започнеш ли тези 15 серии ще ги изгледаш за нула време.
Ох, недей, защото съм болна!
Днес ще го започна 3-ти, но довечера
заминавам на море и.....много страдам  Laughing
А няма как да си взема лаптопа с мен...
Драааамаааа  Laughing

# 64
vikktory, не се отказвай. Сериала е много отпускащ. Само разложените трупове ми идват в повече.

# 65
  • Пловдив
Трети сезон е много интресен - убедена съм, че започнеш ли тези 15 серии ще ги изгледаш за нула време.
Ох, недей, защото съм болна!
Днес ще го започна 3-ти, но довечера
заминавам на море и.....много страдам  Laughing
А няма как да си взема лаптопа с мен...
Драааамаааа  Laughing

bouquet И аз бях така, от работа веднага на двд-то поне 1 или 2 епизода, а събота и неделя беше "Кости" маратона. Така изгледах 4-те сезона. Дори запалих семеството си - всички чакат с нетърпение да им пусна сериите вечер.  hahaha /не за друго ами не могат да се оправят с двд-то /.Умишлено гледам по-бавно 5 сезон, за да мога да съм наясно с нещата преди старта на новия сезон.

# 66
vikktory, не се отказвай. Сериала е много отпускащ. Само разложените трупове ми идват в повече.
Сериала е супер! newsm10Сред американските кримки,които излъчват по нашите тв.канали е един от най-добрите .Едновременно е интригуващ и леко философски-с доста точни и мъдри цитати,размисли и истини в някои моменти .

# 67
Някой има ли някакви новини за новия сезон?
Пускано ли е нещо?

http://www.vbox7.com/play:43c03ffe

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 10:45 от pavlinaio

# 68
Това определение : Моята съпруга в службата ?! ,може да бъде измислено само от Касъл.
Дали ще има трети сезон. Приятен сериал с хубави диалози.

# 69
# 70
АААААА каква е тази русата????????

Преди всичко здравейте и от мен.
Още един голям фЕн на сериала.

# 71
Кога се е върнал ,кога е хванал нова мадама!

miss_smile, благодаря!

# 72
Горещата Ники и агента на ФБР отиват да арестуват сериен убиец на високи токчета bowuu Twisted Evil

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 14:48 от pavlinaio

# 73
Интервю с Дейвид Бореанз ( Буут) и Емили Дешанел ( Бренан) - http://www.youtube.com/watch?v=6xA-iB3BKig
говорят за отношенията им в 6 сезон
Момичета , останаха около 2 седмици до първия епизод  newsm44 newsm44 newsm44

# 74
Приемате ли нови попълнения?
Аз също го загледах доста та сега съм на втори сезон макар че карам милото от една година да го гледаме поне.
Сега и той му е луд фен Mr. Green
Щ е следя темата с интерес и се радвам че сериалчето има толкова много фенове.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт