нормално ли е? 2000 лв. лапароскопия?

• 2 267
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Според мен както и да погледне човек,2000 лв. за лапароскопия са много пари.Дори и да си при много добър специалист дали си заслужава да ги дадеш при условие,че може да се направи пак при специалист на далеч по-малка цена?

# 16
Според мен  2000 лв. са ужасно много.  Shocked
и аз мисля така   girluu
[/quote

Права си ужасно много е,не че ми е правена де,но 2000 лв.са си много пари Peace

# 17
  • София
Пред кабинета на д-р Попов в ШЕЙНОВО веднъж дойде момиче с изследвания, правени в клиниката на братя Тодорови. Те й бяха поискали 2900 лв. за лапароскопия. Останах като гръмната, като чух. Тогава й казах, да не се занимава с тези д-ри и да се насочи към Попов. Таксата в ШЕЙНОВО, за да оперира той м.г. беше 800 лв. Сега, май, е станала 900 лв., но парите се плащат на каса.

# 18
2000 са почти десет пъти повече от това, което аз платих тази година за оперативна лапароскопия.  С избор на екип- 260 лв. -"Доверие" при Новачков.

# 19
Здравейте всички, благодаря Ви за отговорите. А сега да Ви кажа и какво стана. Консултирах се с друг лекар( сега съм при него) и се оказа,че в моя случай лапарото е КРАЕН вариант!!! Така,че: БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Р.Р. 2000 ми искаха в Репробиомед др. Табакова.

# 20
DNY добре че си се консултирала с друг лекар и си писала в този форум благодаря ви момичета добре че ва има......УСПЕХ НА ВСИЧКИ чакащи БЕБОЦИТЕ СИ Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт