Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
В кой филм е участвал Киану Рийвс?
-
Каква връзка откриха учените от Университета в Хайфа?
Учените от Университета в Хайфа установиха връзка между степента на 'изчистване' на акцента при говорене на иврит от хора, за които ивритът не е роден език, и степента, до която тези хора се идентифицират с държавата. По-голямата идентификация с местната култура води до по-малко акцент при говоренето на иврит.
-
Кога се наблюдава метеорният поток Персеиди?
-
Каква е целта на статията за Персеидите?
Много ми харесва,и мога да си мечтая да ходя облечена така!В Гучи имах предвид!

На улицата нямаше други хора (доколкото си спомням) - може би не бих се почувствала толкова неудобно, ако не ходих след него и цялата тази гледка не беше чак толкова пред очите ми...
... йощ най-лични (това па ако го прочете бабата направо ще легне от смях ама карай) и тем ми ти подобни да не изреждам всичките определения.
... Де да бяха по на възраст и по - осигурени дет се вика , а не да се блещят на слънцето с тия оръдия на трудовата слава ....Ама поне хубави - мой да ги одостоим с оглед
По-хубаво , че са им били длЪжки дрешките и че вечер ако и да е имало светлина , то ще да е било някаква мижава свещ там сигурно. Още повече - децата около тях са спали, та работата е била потайна . Това се е отразило благоприятно на отглеждането и поддържането на окосмеността - извод от бита на една българка от едно си време. Така си гадая аз
...
Fashion Israel אופנה ישראלי 

.