Перник-19

• 16 967
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Да, Цветка е права - "предното" мляко е рядко и задоволява нуждите на бебето от вода, а "задното" го "храни", затова се препоръчва бебето да се държи на гърдата достатъчно дълго, за да изсуче максимум мляко (май не се изразих добре  Embarassed)

Някой да знае колко струва билет за автобус Перник - Радомир? Че имам една командировка...

# 91
добро утро и от мен Coffee
Светле, нямам представа за цените на билетите,дано да се включи някой друг.
Аз искам да ви попитам д-р Лазов в събота дали работи? Ще се прибирам към Перник и искам да отида на профилактичен преглед newsm78

# 92
Хайде и аз да се изкажа за кърмата.Като човек кърмил повече от 9.5месеца съм убедена,че нехранителна кърма няма.
Ако бебо не наддава както трябва,зная,че трябва да се спре консумирането на вода.Кърмата дава както необходимото количество вода,така и всички нужни витамини и минерали за здравето и наддаването на детето.Консумирането на храна от майката трябва да е повече от 4 пъти на ден.Ако някой се притеснява за консистенцията на кърмата-приемайки по чаша бира на ден кърмата става 2пъти по хранителна и засищаща.Премахването на режим също е предимство.Кърмете при поискване на бебо.
Аз нито веднъж не съм сложила Кальо на режим и не е пил вода до 7месеца.Така бях убедена,че се нахранва,защото всяко пишкане и акане си беше изцяло от кърменията.По тези жизнени показатели съдех,че той се храни добре.Щом пълнеше памперса повече от 4пъти на ден,това ми беше достатъчен показател и данните сочеха,че наддава по 1.200 на месец,а в по големите месеци по 500-600гр,което е напълно нормално.Ако бебо не наддава достатъчно увеличете дозите на къменията по-често, но по-малко количество.
Аз държах Калин на гърдите си докато откаже да цока сам или не заспи.По около 30-40минутки на хранене.
Лазов в събота и неделя не работи.

# 93
Ето 3-4 снимки на Кальо да го видите колко е пораснал.

# 94
  • Перник
Ирка, наистина Калин много е порастнал, вече не е бебе, а сладко момченце. Последната снимка ми хареса най-много  Peace

# 95

Някой да знае колко струва билет за автобус Перник - Радомир? Че имам една командировка...
мога да ти кажа разписанието , но не и колко точно струва  Sad

# 96
ir85  стархотен е юнака.
mi6kata  Галя е приятелка на малкия ти мишок с братовчетката. Peace

# 97
  • Перник

мога да ти кажа разписанието , но не и колко точно струва  Sad

Разписанието и аз го открих  Wink Всъщност, не е чак толкова важно.

# 98
ir85  стархотен е юнака.
mi6kata  Галя е приятелка на малкия ти мишок с братовчетката. Peace
Simple Smile

# 99
Влизам само да ви поздравя с ДОБРО УТРО и аз изчезвам.
Чао до нови срещииии.
Хайде и една молба всички,който са нови да пишат в отговорите си(и аз),за да зная да ви включа на първа страничка,че нещо изпуснах дирите на всички новодошли.

# 100
добро утро и от нас  Simple Smile

# 101
Добро утро на всички
Ирка,благодаря за отговора, а знаете ли добър генеколог работещ в събота?
Кальо е невероятен бонбон  Hug Crazy

# 102
Това за "нехранителната кърма" не ми го е казала лекарката а аз си го измислих Mr. Green Спрях му всякаква кърма и му давам само АМ и резлутата е че детето вече е супер спокойно, спи си, ака си доста често и наддава и най-важното е че вече не повръща Peace Пробвах да му дам кърма и цялата я връща, неще да се оригва след нея, а след АМ винаги се оригва. Държах го по 30-40-50 мин да цока и явно е имало проблем щом не може да се наяде за толкова дълго време. Кърмата отива в мивката и се надявам някакси да я спра, че да не се мъча повече. Никой вече не може да ме убеди да го кърмя....знам че кърмата е най-доброто обаче явно не и моята Tired

# 103
Милена, и аз бях така. Кърмя аз детето - то реве,не ще да се оригва, свива се. Замислих се и на 20-тия ден на своя глава започнах да давам АМ. То се успокои и започна да спи спокойно. След 10-ина дни кърмата ми и сама спря. И мен никой не можа да убеди,че е по-добре да го кърмя и той да страда, отколкото да го нахраня с АМ и да е спокоен. Peace

# 104
Милена, и аз бях така. Кърмя аз детето - то реве,не ще да се оригва, свива се. Замислих се и на 20-тия ден на своя глава започнах да давам АМ. То се успокои и започна да спи спокойно. След 10-ина дни кърмата ми и сама спря. Имен никой не можа да убези,че е по-добре да го кърмя и той да страда, отколкото да го нахраня с АМ и да е спокоен. Peace
Благодаря за разбирането Hug Аз изцеждам все пак кърмата защото почват да ме болят много гърдите, но цедя само по малко за облекчение, така четох че трябвало като искаш да ти спре кърмата. Ти как направи?

Общи условия

Активация на акаунт