Перник-19

• 16 981
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Милена, и аз бях така. Кърмя аз детето - то реве,не ще да се оригва, свива се. Замислих се и на 20-тия ден на своя глава започнах да давам АМ. То се успокои и започна да спи спокойно. След 10-ина дни кърмата ми и сама спря. Имен никой не можа да убези,че е по-добре да го кърмя и той да страда, отколкото да го нахраня с АМ и да е спокоен. Peace
Благодаря за разбирането Hug Аз изцеждам все пак кърмата защото почват да ме болят много гърдите, но цедя само по малко за облекчение, така четох че трябвало като искаш да ти спре кърмата. Ти как направи?
Peace
Аз я спрях с хапчета.
Едната ми гърда беше възпалена,Галя не искаше да суче и аз изцеждах по 20-30 гр за 1 час от двете.Явно не ми се бяха отпушили хубаво каналите,абе нямаше кои да ми помага и трябваше да пера,гладя ,готвя,чистя и спя  и беше един малък кошмар.Та като минахме на АМ се поосвестих .

# 106
Милена, и аз бях така. Кърмя аз детето - то реве,не ще да се оригва, свива се. Замислих се и на 20-тия ден на своя глава започнах да давам АМ. То се успокои и започна да спи спокойно. След 10-ина дни кърмата ми и сама спря. Имен никой не можа да убези,че е по-добре да го кърмя и той да страда, отколкото да го нахраня с АМ и да е спокоен. Peace
Благодаря за разбирането Hug Аз изцеждам все пак кърмата защото почват да ме болят много гърдите, но цедя само по малко за облекчение, така четох че трябвало като искаш да ти спре кърмата. Ти как направи?
Peace
Аз я спрях с хапчета.
Едната ми гърда беше възпалена,Галя не искаше да суче и аз изцеждах по 20-30 гр за 1 час от двете.Явно не ми се бяха отпушили хубаво каналите,абе нямаше кои да ми помага и трябваше да пера,гладя ,готвя,чистя и спя  и беше един малък кошмар.Та като минахме на АМ се поосвестих .
и аз така - цедях по съвсем малко и тя спря съвсем сама. Peace

# 107
аз мисля че ако искаш да спре по-лесно най-добре е няколко дни да не прекаляваш с храна(не знам на какъв режим си и не казвам че го правиш , но ден - два намали още) и особено да намалиш течностите.При мен като реших да отбия малкия кърмата ми спря много трудно ,че имах много и за малко да направя беля

# 108
Да ви почерпя, че мойто синче стана вече на половин годинка

# 109
  • Перник
аз мисля че ако искаш да спре по-лесно най-добре е няколко дни да не прекаляваш с храна(не знам на какъв режим си и не казвам че го правиш , но ден - два намали още) и особено да намалиш течностите.

Не мисля, че ще стане толкова лесно. На мен спирането на кърмата ми отне ок. 10-15 дни. Не съм яла по-малко, това просто не го мога  Mr. Green опитах да пия по-малко течности, но и това не ми се получи, явно съм свикнала да пия повечеко вода. Цедях до облекчаване, налагах зелеви листа и така. Милена, чела съм, че с хапчета спира най-бързо и лесно.  Peace

Цвети, честита половин годинка!

# 110

Цвети, честита половин годинка!
с хапчетата със сигурност ще стане най-лесно . Една позната и бяха дали да си избира между два "модела" хапчета .Тя избра по-евтините - в рамките на 10 лева мисля че бяха , но твърдеше, че не се чувства добре от тях.не знам дали е индивидуално , предполагам.Другите били по-хубави , но бяха около 80 лв ако не се лъжа . А с намаляването на храната или течностите няма да спре - само облекчава . Но всеки си знае  Simple Smile

# 111
Аз избрах по ефтините и изобщо не ми беше лошо.Към 3-4 лв са .А за по скъпите 80 лв е цялата опаковка от 7 хапчета маи беше или 10.Ако няма възпаления 2-3 хапчета са и достатъчно стига от аптеката да отварят шишенцето.В София ги отварят.
Цвети да ти е жив и здрав малкия.

# 112
Цвети да ти е жив и здрав малкия сладур! Hug

# 113
И аз спрях да кърмя с хапчета - всъщност то беше 1 разделено на 2 части по съвет на мамолога /10 лв./, при който по принцип си ходех на профилактични прегледи. Каза ми и още да цедя само ако има напрежение в гърдите по съвсем малко. Наложи се да ползвам помпата 3-4 дни /по веднъж на ден/ и постепенно за малко повече от седмица кърмата ми спря.
Според мене е хубаво все пак и затова човек да се посъветва с лекар, защото понякога е индивидуално.  Peace
Хувави почивни дни на всички! /макар, че за нас майките май всеки ден е по-чти еднакъв/ Laughing

# 114
  • от Луната
Здравейте, мацки Hug. Аз малко се поизгубих Embarassed. Майка ми си е тук за 1 месец и почти нямам време за компа.
Добре дошли на новите мами Hug
Цвети, да ти жив и здрав големия мъж  bouquet
Искам да ви почерпя за кръщенето на Мишка, което беше на 15.08
http://viktoalia.snimka.bg/holidays/sveto-kr-shtenie-na-mihaela.413141.14322307

# 115
# 116
Здравейте на всички!  WinkКате, видях снимките от погачата, много уплашено гледам! Laughing Rolling Eyes Shocked Как е Ивчето, какво правите?

# 117
Виктоалиа T, честито ви християнче   bouquet
И ние днес кръстихме Мария. Чувствайте се почерпени кой с каквото иска. Беше ужасно топло, много народ и горкото се съдра да реве. Ако имам второ няма да го мъча с кръщене толкоз малко. Яхнала съм метлата, че бая народ ме изнерви, а малкото усеща та и то покрай мен. Оставих другите в Секвоя да празнуват, аз се прибрах с бебка, която мигом се успокои и заспа. Яд ме е, че не си направихме една снимка тримата  Sad

# 118
# 119

Общи условия

Активация на акаунт