АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден Ден на Мартин! Живо и здраво да си златно детенце и да радваш много всички с лъчезарната си усмивка!  Hug
Честит 1-ви малък празник и на Велин, Мартин, Лазар, Николая, Милослава, Матей и Теди!!!
  bdbaloni baloni hbday

# 121
  • Бургас
Честит рожден ден на Мартин!!! Да расте здрав и усмихнат и много да ви радва!
Честито и на всички останали пораснали августинчета!
Честито на новите християнчета!

Най-накрая да се вредя да попрочета малко, какво сте написали. Много хубави снимки видях на порасналите бебчета! Всички са страхотни  Heart Eyes
А Мелфин и Стели мен къде ме забравяте?!  Много ще се радвам да се видим като дойдете към Бургас.  Hug Телефона ми го има в оная таблица, но и на ЛС ще ви го пусна.

Ето малко снимки от нашия празник

# 122
Здравейте мили мамчета   bouquet
Честит празник на всички празнуващи независимо от повода  Heart Eyes  bouquet
да се живи и здрави и мн обичани  Heart Eyes всичко най-хубаво ви желаем  Hug

# 123
Честит първи рожден ден на Мартин на мама Интрига,Мартин на мама Малчева,на Велин,Лазар,Мирослава,Матей, Николая и Теди!
С пожелание за много здраве,и щастливо детство!

# 124
благодаря ви момичета   bouquet да ви се връща
Мати сърдечно ви благодари и той, сега се готвим за бебешкото парти довечера....
аз май не съм пускала снимки тук ето
http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=30104667&id=1511126265

# 125
Цитат
ПОМОЩ Embarassedвкарах една снимка на Вики в фотоколажа,там е на 5м,НО,повярвайте незнам как да ги сложа тук?
Сладурка Поли  ,довечера ще ти обясна кое и как.....

# 126
Здравейте! Не съм писала и чела отдавна, но напоследък имам толкова много работа, че спя по 3-4 часа на денонощния и се чувствам като парцал  Confused
Венци вече е щъкащо човече  Heart Eyes проходи на 13ти август. голям рев му дръпнах, че вече не е бебе  Embarassed от ходенето се изморява много и започна да заспива около 22.30  Whistling то било хубаво да имаш малко спокойствие  Embarassed в неделя ( на 16ти) му правихме кръщене, държа се геройски и поплака само, когато му рязаха от косата ( имаше три къдрици отзад и попа му отряза две от тях  Crossing Arms ). почти заспа в църквата, защото се наложи да изчакаме още 3 кръщенета  Shocked
седмица преди рожденния му ден махнахме дневния памперс. четох статиите за ЕбХ в първия линк на темата, бяха ми изключително полезни, открих още сигнали, чрез които показва, че му се ходи на гърне. бебетата си казват всичко, момичета, стига само да сме достатъчно наблюдателни  Hug слагам му памперс все още за разходката, въпреки че го усещам кога иска да пишка, но все още не съм достатъчно уверена да го изведа по гащички. е, изтърваме го понякога разбира се, особено когато се заровя в работа.
в събота заминаваме за Италия. майка ми ще го гледа, не знам какво ще правя 5 дни без него, не знам как ще издържа. сигурно ще искам да се върна още на 2рия ден. досега сме го оставяли най- много за няколко часа, защото бяхме на сватба.
след това ще отидем с него за 3 дни на море, малко да смени климата и да пошляпа във водата  Heart Eyes
ако ми остане време ще кача снимки от кръщенето.
целувки на всички бебоци!  Grinning

# 127
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
А сега дави почерпя за моето пораснало момиче 

# 128
Poppi, прати ми телефона си на ЛС!
Ох аз с този ФБ  Embarassed Embarassed Embarassed а като си спомня как нищо не разбирах от него в началото...  Crazy

Честито на рожденниците извън Фейсбук  Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 129
Здравейте милички!!! Отдавна не съм влизала, но останах без лаптоп-батерията му се скапа и не може да се зарежда; докато си взема нова, имам на разположение единствено телефона си, но от него ми е трудно да пиша Mr. Green
Да са ни живи и здрави, щастливи и все така най- най- августинчетата, които съм пропуснала и специално днес-двамата сладки Мартиновци!!!
Обещавам тези дни, като оправя лаптопа, да се включа по адекватно и задълго, че сега съм с компа на брат ми, но ми е неудобен-като всяка чужда вещ и едвам пиша Joy

# 130
Здравейте мили мои!

ТАНЧЕ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ НАЙ-ЛЮБИМИЯ МЪЖ МАРТИ! ОТ СЪРЦЕ МУ ЖЕЛАЯ БЕЗКРАЙНО МНОГО УСМИВКИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ВЕЧЕ РОЖДЕННИЦИ! МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ДА ГИ СПОХОЖДА!

Аз се убих от чистене днес и затова се включвам чак сега  Tired Еййй тоя слугинаж край няма  ooooh!

# 131
Добро утро!  Hug
Честит рожден ден на сладкия Боби, чаровника Тристан и Мартин!!! Да са здрави и щастливи и да имат мнооого късмет в живота!
  newsm59 hbday happy bd
Адски ми е сдухано и депресарско в комбинация и с леки симптоми на разболяване. Тия емоции покрай кръщенето и рождения ден, а и безкрайните разправии с майсторите и ремонта явно взеха надмощие и се опитвам да се предавам.  Confused Sad Определено имам нужда от почивка, но как да измисля да съм без телефон, не знам  newsm78

# 132
Добро утро мамчета   bouquet

Честит Рожден Ден на Тристан , Боян и Мартин
мили дечица да сте живи и здрави и ви желая щастливо детство

# 133
Честит рожден ден на Тристан,Мартин и Боян,да са живи и здрави, и много послушни за радост на мама и татко!

# 134
  • Бургас
Честит рожден ден на Боби, Тристан и Мартин! Да растат здрави и щастливи деца!

Общи условия

Активация на акаунт