АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте,мамчета!

Ние се завърнахме от Свищов.Рожденния ден мина много добре.
Благодаря на всички,които са ни поздравили за празника.Сега изчетох поздравите Simple Smile

Честит Рожден ден на днешните дечица!!!Да са здрави и винаги усмихнати!!!

Снимки ще кача по-късно Wink

# 151
  • Бургас/Пз
Ехоооо, бандааааа, тук смеее!
Покрай тези рожденни дни, много не остава време за форума май!
По този повод Бизу, нещо се загуби! Дано да са добре с Адриан!

Ние също сме добре! Калоян все още не ходи, нооо задобрява все повече в лазенето, направо не мога да го стигна, толкова е бърз! И белите всеки ден се увеличават  Wink Да ми е жив и здрав само, пък другото няма значение! Изобщо няма желание да ходи, ама сигурно изведнъж ще стане. За ходенето - предпочита да е бос, всякакви обувки го дразнят. Не знам зимата как ще се обуваме.
За спането, Калата изобщо не спи по корем, така че за сега нужда от възглавница не виждам.

Честит рожден ден на Точица, Брит да ти е жива и здрава малката сладурана. И моля те пусня някоя друга снимка, отдавна не си го правила.

Честит рожден ден и на Преслав! Миленка, да го нацелуваш малкия дългокоско!

Честит рожден ден и на Велла, Габриела, Никола, Констанс и Мария!

# 152
  • Пловдив
За Вигантола - преди повече от месец и нашата педиатърка каза да си приключа шишето и край, давах по 1 капка, но ние тъкмо отивахме на море и така и не довърших шишето, а го спрях. Да кажа само, че Дани се роди с голяма фонтанела и дори беше доста мека по краищата и е пил 1 седмица калциев глюконат. Сега му е почти затворена  Peace.
Честито на днешните рожденници  newsm59, да растат много здрави, палави и обичани дечица! Heart Eyes

# 153
Здравейте, момичета!

Първо да благодаря за пожеланията на всички към моето момче! Не можахме да почерпим навреме, защото бяхме  в Черноморец. Там си го поляхме празника достойно обаче  Mr. Green  Цветина беше най-щастлива разбира се, а Мартин милия стоя облечен на плажа, защото имаше вятър и ме достраша да не го простудя.  Снимки друг път, защото още не съм ги свалила.

Едно ми е смотано... Sad На 1.09 заминаваме със съпруга ми за Лондон. Децата остават тук. Всичко ми дойде изневиделица, не съм подготвена. Само проблеми - пари, документи... Незнам дали ще мога да се включвам и да си бъбрим - сами виждате,че в последно време баир след баир ми се струпват. Все се питам кога ще дойде надолнището? Не е честно да ви натоварвам с проблемите си (и няма) просто споделям някои неща. А иначе ми е много разтоварващо да ви чета и да гледам снимки на августинчетата! Позитивизмът, който струи от постовете ме кара да си мисля, че и на моята врата ще изгрее слънце...
Извинявам се за негативния пост. Вече обещавам само с хубави новини да се включвам (поне се надявам  Praynig )

# 154
Ето и малко снимки от морето и от рождения ден!!!

# 155
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА! bdbaloni
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!

За  Вигантола и аз го спрях преди два месеца на своя глава но миналата седмица като ходихме на консултация педито каза че фонтанелата не е напълно затворена и аз започнах пак да го давам. newsm78
Теди все още не ходи сама предпочита да пълзи,стъпва все още на пръсти за навън съм и взела  обувки на КК обаче ми се струват много меки и нещо си криви краката. Вие какви обувки ползвате newsm78

# 156
  • Бургас/Пз
Малчева, снимките са страхотни, направо сияете! И децата са много хубави, абе думи нямам! По-честичко да ни пускаш снимки!

Вигантол не съм давала от февруари месец. Не виждам никакъв смисъл от него, при положение, че сме по цял ден на разходка, а и сме на морето все пак!

Обувките ни не са на никаква марка, просто гледах добре да обхващят глезена и за сега няма проблеми. Макар че Калоян почти не ходи с тях. Дори и на вън предпочита да ходи бос!

Момичета , стегнете се да я изпишем тая тема до края на месеца! Направо срамота!

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 14:13 от ani_d

# 157
  • Пловдив
pep4o и аз бях взела едни обувки на КК, тези с ципчето отдолу, затворени и с дупчици отгоре. Ами хич не са удобни  Crossing Arms. Наистина са меки. Сега Дани ходи с едни сандалки на Ufo и съм сто пъти по-доволна, отзад са високи и добре хващат глезена, и най-вече са му удобни и с тях ходи добре.

# 158
Малчева, какво става, къде ще заминавате, какъв Лондон???  Shocked Аз те чаках на гости в Елхово Shocked За колко време заминавате? Децата къде ще са? Нещо, ако имаш нужда от помощ, казвай!

# 159
Мерси, че сте се сетили за нашият празник! Госпожица Точица отбеляза събитието с градинско-роднинско парти. Много щуря, вилня и яде от домашната бебешка торта, на която мама написа грешно името и  Embarassed ...
И да не забравя отчет: 9900 гр., на 76 см. Лекарката каза, че теглото и ръста са перфектни, но на вид е много по-пълна  newsm78

Ето и малко снимки от вчера:

# 160
  • Бургас/Пз
Малчева, кажи повече, и ние те мислим тук. Хвърли бомбата с това заминаване и сега ние стоим с  Shocked и  newsm78 Ако е нещо лично , не си длъжна да ни казваш, ама нали сме си близки!  Hug То не може само хубави неща да си споделяме!

Брит, бързо казвай какво написа на тортата!  Joy А и рецептата дай  Hug

# 161
Стели, Ани, писах ви на лични - не защото е тайно, а да не разводняваме темата! Все пак тук е мястото за  нашите бебоци   Peace

# 162
Момичета, влизам да ви почерпя!
Вчера имахме с половинкат ами 5 години юбилей от сватбата ни!!!
Изкарахме си страхотно.
Заповядайте от нас:)

# 163
  • София
Честит Рожден Ден на Мина!!!

# 164
Здравейте, аз откогаааа не съм писала, ама вече втора седмица си развяваме гащите насам-натам..

Малчева, приличаш на момиче на тези снимки. Имаш ли 20? Сигурна ли си, че тия две деца са твои? Simple Smile
Морска фея, честита годишнина! Пожелавам ви много години по 5 и всички да са ви щастливи!
Точица е все така хубава и модерна  Peace
Честита годинка на малчуганите, които не съм поздравила още! Дано на всички втората "обиколка" да ни е още по-весела и здрава, и пълна с хубави моменти!

Вигантол аз не съм му давала от първото по-силно слънце насам (април сигурно) и фонтанелата му е затворена. Обувките са на КК, ама не съм особено впечатлена. Предишните бяха турски и въпреки това страхотни. Обаче изгубихме едната и върви, та търси сандали в края на летния сезон. Та тези на КК са компромис и когато мога, гледам да върви бос и гледам да не гледам как ме гледат бабите  Wink

Хайде, хубави почивни дни на всички!

Общи условия

Активация на акаунт