АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 165

Малчева, приличаш на момиче на тези снимки. Имаш ли 20? Сигурна ли си, че тия две деца са твои? Simple Smile

Eхеееееее, Барабар, просиш си го !!!! Това е за теб  Hug

# 166
  • Бургас/Пз
Eeeee, мноооооого слаба работа тия дни! Дано всички да ви тресат треските от рожденните дни и децата ви да са здрави и щастливи и да отнемат цялото ви време и затова да не пишете тук!  Hug

# 167
Ани, изпуснах една буква в името на Точката  Embarassed Голям срам. Ще има да ми го натяква детето като порастне... Вярно много вяло днес.
Ох, не знам сега да се радвам ли или да се притеснявам. Ходихме днес на разходка на Витоша ( да се похваля количката ни наистина е планинска, издържа успешно теста  bowuu ). Като стъпихме на Витоша и Точица като се разяде, ужас. Помете всичко, но не се е кърмила цял ден. Върнахме се вкъщи с идеята, че ще пийне малко млекце, а тя ми изяде вечерята  Shocked и пак не пожела мляко.  ooooh! И като си помисля, че до миналата седмица не искаше нищо друго освен мляко  ooooh! .. много ме е страх да не се отбие, не съм готова  Blush

# 168
Здравей те момичета.честито на всички празнували,с пожелания за постоянни веселби                Ние с Вики гостувахме на втора гр.болница,на вики и се лепна вирус,запушен нос–без сополи,червено гърло с рани и афти,НО без кашлица и изведнъж 39.5.Единствения признак умора,на която за напред ще обръщам повече внимание.                           За вигантола нямам спомени кога съм го давала Embarassed,добре че всичко е О.К                                                                                               За босото ходене при нас то беше проблем,докато свикне с обувки си седяхме вкъщи,но можеби е било за добро.   За възглавницата от вас разбирам ролята и,но Вики и с нея спи предимно по корем.     Специални"скъпи" обувки още не съм и взимала,гледам да и държат здраво глезена.                                                           

# 169
Здравейте мацки!

Аз съм от тези, които са несериозни в писането напоследък-признавам без бой! EmbarassedНо ни остават още 9 дни до връщането в София и аз съм се вкопчила в морето като за последно! Crazy

Отпада ми ходенето за концерта на Мадона-имам билет, но ще го преотстъпя на брат ми и той ще отиде, заедно с мъжа ми и Али. А аз ще остана до 02.09. тук. На 03.09. пък, живот и здраве, заминаваме рано сутринта за о-в Корфу за седмица. По този повод съм се заела ударно да отбивам Мари-няма накъде да се мотая и да отлагам... Сведох положението до 1 кърмене на нощ, което си е супер, предвид доскорошните 3-4-5 на нощ ooooh!. Надявам се да махна и него, докато стане време да тръгвам, че нали майка ми ще я гледа, докато сме в Гърция....Но не е лесно-вкопчило се е в кърменето това дете и не ще и не ще да се откаже CryА на мен също ми е трудно-след една година кърмене наистина не е лесно да преустановиш: хем го искам, хем ми е трудно и мъчно и ще ми липсва...странно е да го опиша, но тези, които са кърмили по-дълго, ще ме разберат за какво говоря...

Иначе при нас всичко е нормално, Мари обожава морето и без страх се гмурка LaughingПрави по 6-7 стъпки сама, но все още се страхува и предпочита да ми хване ръката и да ме води нанякъде с нея Mr. Green

Аз Вигантол по принцип още давам, но напоследък сериозно взех да го пропускам Rolling Eyes Embarassed. Фонтанелата й още не е напълно затворена-така мисля...

Хубав ден на всички от мен!  bouquet

# 170
Честит рожден ден на Дара и Микаела, както и на всички рожденици от предните дни! Да са здравички и слънчеви дечица!
Малчева, страхотни снимки!Какви са тези лични, ами ние другите не се ли притесняваме. И без това пишем само 5-6 човека тук, я кажи веднага какво те тормози и кой newsm66. И стига с този негативизъм, нали виждам колко сте доволни на морето и какви златни дечица имаш, какво по-хубаво очакваш да ти се случи  Naughty. След като ти се накарах, една силна Hug!
При нас нищо интересно. Ивайло вече си върви доста спокойно, почти е забравил да пълзи. Съответно и белите зачестиха  Crazy.

# 171
  • Варна
Малеее народа се изпокрил.
Вчера празнувахме Рождения ден на Теди изкарахме си страхотно ето и някоя друга снимка

ЧЕСТИТ РОДЕН ДЕН НА ДАРА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

# 172
Ехооо здравейте Simple Smile

Аз не съм се включвала отдавна, но за съжаление с основателни причини. В четвъртък през нощта Пуканката започна адско повръщане и тичахме до Детска педиатрия. Гърло, ушета, гърди, корем - всичко чисто, нямаше и температура и казаха, че или е вирус или претопляне. През деня беше добре и вечерта пак повърна веднъж. Нощта изкарахме горе-долу добре и на другия ден тръгна разстройство. В петък баба и и гледачката я заведоха при педито и тя каза, че всичко е ОК , лек вирус и спокойно можем да пътуваме. Вчера все едно нищо не е било и тръгнахме към Бургас. Всичко беше добре, Пуканката заспа в 23 и спа непробудно цяла нощ. В 2:30 Стефи стана до тоалетна и започна и тя да повръща  ooooh! Днес аз трябваше да се върна в София, защото утре съм на работа.  Sad И сега съм притеснена, ревлива и без деца  Cry Грам не мога да се организирам, да свърша нещо вкъщи и звъня по телефона през час. Знам че децата са в сигурни, грижовни ръце и въпреки това ми е толкова мъчно, колкото не можете да си представите.  Cry Поне Стефи беше добре като я чух преди малко. Дано да премине бързо този вирус Praynig

Оплаках ви се, извинете ме, сега отивам да направя опит да почистя  Sad

# 173
Алекс проходи!!!  Grinning Не мога да се сдържа от радост и гордост. Вчера се престраши и се пусна за 3-4 крачки. Днес вече е по-смел и стабилен. Сега сигурно ще го гоня из цялата къща.  Joy Иначе друго ново няма. Кърмя само сутрин в 6.00 часа и в повечето случаи продължава да спи още час, час и половина. Зъбите са ни вече 3 и започнах все по - често да му давам и от нашата храна. 

Малчева, спокойно можеш и да се оплачеш тук. Не сме се събрали само да се хвалим, я.  Wink То вярно, че нашите деца са най, най, ама не е само това живота.

Ася, дано бързо да оздравяват двете хубавици.  Hug

Пепчо, много хубави снимки! А Теди е една малка принцеса с тази рокля.

# 174
Здравейте милички  Hug
Не съм чела последните няколко страници, за което ще ме извините  Embarassed
Честит Първи Рожден Ден на всички пораснали дечица! Маминки, честит празник и на вас!
Благодаря на всички за пожеланията и честитките по случай Костенурешкия рожден ден

Всичко на РД-то мина по конец. Празнувахме 2 пъти - с бебета през деня си направихме пикник в парка и с родата и приятели вечерта. Няма нужда да казвам, че на финала бях смазана  ooooh!
Добре сме, стягаме багажа за морето. То до неделя има цяла седмица, но списъка (4 страници) вече е направен - явно ще ни трябва и ремарке към комбито  Thinking Мъжо е в истерия  Mr. Green Още не сме решили къде ще летуваме, но май за сега клоним към южната част на Созопол и покрайнините посока къмпингите  newsm78 Стели, Ани, Попи, идвамеееееееееее  newsm44 newsm44

Ще пусна няколко от последните ни снимки (дано да няма изплашени от хипопотама в басейна  Mr. Green)

# 175
Нов пост, ама то май всеки път започна нещо да се сбъгьосва  #Cussing out

Пикник в парка

Тортата, разбира се, е Костенурешка  Laughing

Ето го и виновника  bowuu

Доволен сред малка част от новите придобивки

Заслужена почивка в минералния басейн

# 176
                                                                                                                          дано опита да ви представя Вики е успешен.

# 177
Извине те ме но трябва да се науча                                                                                                                                                                                                             

# 178
 ooooh! ooooh! ooooh! Маминки, къде сте всички  Crazy
Спешно се включвам с въпросче: Моля, ако някой знае от къде да си изтегля декларацията, която трябва сега да подам за продължаване на майчинството  Praynig

# 179
ooooh! ooooh! ooooh! Маминки, къде сте всички  Crazy
Спешно се включвам с въпросче: Моля, ако някой знае от къде да си изтегля декларацията, която трябва сега да подам за продължаване на майчинството  Praynig

Сайта на НОИ - > парични обещетения и помощи - > Парични обезщетения при болест, майчинство и трудоустрояване и помощи от ДОО ->и избираш номера на декларацията

Общи условия

Активация на акаунт