Малчева, приличаш на момиче на тези снимки. Имаш ли 20? Сигурна ли си, че тия две деца са твои?
Eхеееееее, Барабар, просиш си го !!!! Това е за теб

). Като стъпихме на Витоша и Точица като се разяде, ужас. Помете всичко, но не се е кърмила цял ден. Върнахме се вкъщи с идеята, че ще пийне малко млекце, а тя ми изяде вечерята
И като си помисля, че до миналата седмица не искаше нищо друго освен мляко
.. много ме е страх да не се отбие, не съм готова

. Надявам се да махна и него, докато стане време да тръгвам, че нали майка ми ще я гледа, докато сме в Гърция....Но не е лесно-вкопчило се е в кърменето това дете и не ще и не ще да се откаже
А на мен също ми е трудно-след една година кърмене наистина не е лесно да преустановиш: хем го искам, хем ми е трудно и мъчно и ще ми липсва...странно е да го опиша, но тези, които са кърмили по-дълго, ще ме разберат за какво говоря...
. И стига с този негативизъм, нали виждам колко сте доволни на морето и какви златни дечица имаш, какво по-хубаво очакваш да ти се случи
. След като ти се накарах, една силна
!
. 
Днес аз трябваше да се върна в София, защото утре съм на работа.
И сега съм притеснена, ревлива и без деца
Грам не мога да се организирам, да свърша нещо вкъщи и звъня по телефона през час. Знам че децата са в сигурни, грижовни ръце и въпреки това ми е толкова мъчно, колкото не можете да си представите.
Поне Стефи беше добре като я чух преди малко. Дано да премине бързо този вирус 
Не мога да се сдържа от радост и гордост. Вчера се престраши и се пусна за 3-4 крачки. Днес вече е по-смел и стабилен. Сега сигурно ще го гоня из цялата къща.
Иначе друго ново няма. Кърмя само сутрин в 6.00 часа и в повечето случаи продължава да спи още час, час и половина. Зъбите са ни вече 3 и започнах все по - често да му давам и от нашата храна.
То вярно, че нашите деца са най, най, ама не е само това живота. 

Мъжо е в истерия
Стели, Ани, Попи, идвамеееееееееее

Маминки, къде сте всички