АВГУСТовската тайфа готви щура веселба

• 13 197
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Мелфин, в сайта на НОИ трябва да ги има всички заявления и декларации.
Аз чакам работодателят всеки момент да ми прати документите, така че ако не е наистина спешно, ще ти препратя каквото ти трябва.

# 181
Дану-Ани и Барабар, много ви благодаря  Hug Ориентирах се, намерих, разпечатах, попълних ...... готова съм  bowuu

Честит Рожден Ден на Миташки! Пухи, да ти е жив и здрав!

# 182
  • София
Честит Рожден Ден на Митьо Пухин!
Пухи, жив и здрав да Ви е, и само радост да Ви носи!

И аз имам повод за почерпка.
Днес мъжа ми е рожденник и става на 25 години:

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 16:56 от IntRiGa_GirL

# 183
Честит рожден ден на Митака! Да е здравичък и винаги усмихнат! Пухче, честито и на теб, много да ви радва рожденика!

Интрига, честит рожденик и на теб! Да е жив и здрав и от тук нататък все на ръце да те носи!

# 184
  • София
Крис, благодаря ти за пожеланието Hug

Искам да питам мамите, които си кръстиха децата в София в коя църква го направихте?

# 185
Честит Рожден Ден на Кико! Да е много здрав и да носи само радост на мама, тати и бати!

Честито и на останалите днешни рожденици!

# 186
  • София
Добро утро,мамчета!!!

На патерица искам да честитя рожденния ден на Митето на мама Пухи!Да е здраво и щастливо дете Grinning

Честит Рожден Ден на Кико!!!Щастливо детство му пожелавам с много усмивки и игри!!!

Честито и на останалите рожденници!!!

Моето дете е много криво днес още със ставането SadСигурно зъб го мъчи, с друго не мога да си обясня това поведение.Вчера бяхме на консултация.На една годинка Боби е 9400 грама и 78 см.
Зъбчетата са му 6.Пълзи,стои изправен и ходи като се придържа за нещо.Не се е пускал досега за самостоятелни крачки.Бърбори почти непрекъснато някакви негови си неща Simple Smile

Хайде ставам.Ако днес оцелея, ще съм щастлива Crazy
Мрънкалото ме вика Tired

# 187
Ей изпреварихте ме, много благодаря за вниманието, макар че не съм много редовна напоследък и съм за критикуване Wink

Ето на бързо почерпката, че трябва да стягам реалната... Не, че ще е голям купон, но пак има чистене, пък и тортата не е украсена  ooooh!

Като за разсънване  Mr. Green

# 188
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Кико!!! Да расте здраво и щастливо дете!
Честито и на останалите рожденици!

# 189
Момичета, имам питане отностно това удължаване на майчинството, за което някои от вас споменаха.
Какви молби трябва да се попълват? Ще съм ви много благодарна да ми отговорите и да проясните малко тази тема, тъй като счетоводителите , с които работят работодателите ми, никога не ме информират за подобни неща, и ако не бяхте вие с информацията, благодарение на която действах навременно, до сега да нямам майчинство.
Предварително ви благодаря   bouquet  bouquet

Честита първа годинка на Мариета, Камения, Кирил, Георги, Неделчо!!! Нека растат в много обич, заобиколени от внимание и станат прекрасни личности!!!

# 190
Стели Мели, честито ти порастнало момче. Да ти е жив и здрав и да расте с усмивка на лицето!
Честито на всички деца, които порастват днес

Точица вече ходи, но само, ако бута количка с бебе. В момента, в който разбере, че никой не я държи, се хвърля на земята Simple Smile)).

# 191
Честит рожден ден на Кико!

Честито на останалите дечица!

Днес мислехме да отидем на басейн, че мъжът ми почива, но времето ни изигра номер за пореден път. Сега ще чакаме да се наобядваме и да видим накъде ще поемем. 
 Алекс се радва много като види животни - кучета, котки, крави, коне. Срещу нашата къща има малка конеферма и ходим понякога да гледаме кончетата. Поздравява и всички хора по улиците.  Joy Тук е прието да се поздравяват всички / познати и непознати/  и като видим някой, той вдига ръка и вика “Еееей“.

Стели Мели, весело изкарване на рождения ден!

# 192
Честит Рожден Ден на Всички празнуващи днесВики вече е напълно здрава,най–трудно и минаха афтите в устата.Искам да и подсиля имунната система,не мога да я държа в къщи,не е играла с деца цяла седмица.от събота се води здравичка но мен ме е страх,че сега ще и лепне всичко.Вие давали ли сте нещо за имн.система,моля да ми препоръчате.

# 193
Честит рожден ден на Кико! Да е здравичък и много весел!

Честит рожден ден и на Мариета, Камелия, Неделчо и Георги и на техните мами! Много здраве и безгрижно детство!

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 14:07 от Ellle

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА МИТАЧЕТО НА ПУХИ !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИКО !
ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ !!!

Мариела все по-смело използва краката си по предназначение Mr. Green. Имам голям проблем с по-едрите пюрета: какво ще го правя това дете, незнам-само гладко пасирано иска ooooh!. Иначе е видимо по-спокойна по време на нощния сън: след като година се будеше нощем през час-два, сега от 10 дни насам, проплаква само веднъж замалко. Та и аз най-после ще почна да спя по-нормално. Wink
Ето малко морско настроение от нас:

Общи условия

Активация на акаунт