ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 630
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Джули, предполагам, че в полицията се държат точно толкова безобразно, както във всички други български институции, нали? Те би трябвало да те информират за тези неща.

Между другото позволих си да питам един мой приятел - журналист по здравни въпроси в 24 часа, дали би писал за селянина с наркОтиците и той каза, че няма никакъв смисъл, вика: "Ти в Пирогов не си ли била?". Много тъпо ми стана, щом и журналистите са вдигнали ръце, докъде ще го докараме....

Какво казват от полицията, защо не ти дават отговори? #Crazy #2gunfire

# 406
Ами, в интерес на истината, не мога да се оплача от полицаите.   bouquet
В смисъл, че всички бяха изключително внимателни с детето, много любезни, и се държаха с него като с приятелче.
Ще бъде много подло от моя страна, ако кажа дори една лоша дума за тях.
Все пак това беше най- важното за детето ми в момента, защото ако след ужаса беше и тормозен с гадно отношение, сигурно щях да превъртя.
Проблемът е, че не ни дават сведения, но пък ако има някакво развитие обещаха, че ще се обадят.
Не искам да настоявам, ако това е в интерес на самото разследване.
По- добре да не знам това или онова, от колкото да изтече информация, която да им попречи да го хванат.
Надявам се, че ме разбирате.

# 407
  • София
Според мен няма да повлияе на разследването, ако те информират дали другите деца са ОК.

# 408
Ситуацията в случая е много деликатна.
Не може, просто така, да се изтупат пред камерите и да обяввят какъв човек търсят, как изглежда и т.н.
Незнам - от една страна е добре, за да бъдат предупредени хората да си пазят децата.
От друга - ако този психар гледа телевизия, може да се уплаши и за известно време да се кротне - което, автоматично, спира разследването един вид...
И след като се уталожат нещата, този ненормалник, пак да излезе да причаква деца...
Може би, ако полицията има почти 100% заподозрян, да обяви кой-къде-как официално, един вид - да го предизвика, някак си - да направи грешка...
Но, наистина, нямам идея какво е по-доброто решение.
А по принцип, когато се отнася до децата ни - май във всяко едно отношение трябва да сме нащрек и да внимаваме - просто това е светът, в който живеем за сега - дано един ден институциите да заработят и ако такива индивиди са освидетелствани - да не ги пускат свободно да ходят по улиците, а да ги лекуват навреме...

# 409
  • София
Между другото не знам на какво се надяваме, при положение, че един човек, който изнасили момиченце и изнасили и уби баба си, беше пуснат на свобода след 3 години, след което пак изнасили момиче и преби майка й и наскоро пак беше пуснат. Този е цвете за мирисане в сравнение с онзи.

Ето го:

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=136604

# 410
Определено....,и да го хванат,все ще намерят с нещо да го оправдаят.Бог да ни пази децата.И дано Praynig пострадалите де4ица да са добре физи4ески и психи4ески Praynig.

# 411
Ох, ами опитвам се да се надявам поне мъничко, че рано или късно хората ще поискат открито и твърдо промяната, и нещо лека-полека ще заработи - какво друго остава?
Макар че, този мой малък оптимизъм не е всеки ден...
За такива хора може да искаме само адекватни и достатъчно дълги присъди...
(Ако питат мен, бих върнала и смъртното наказание, но все ще се намерят хора, които да сметнат, че не е хуманно... )

# 412
Оф, това ме отчая съвсем:

http://dnes.dir.bg/2009/08/13/news4918467.html

Ако резултатите от разследването са толкова "точни" и "резултатни", колкото тези драсканици и "приликата" им с истинския виновник, считайте, че това е загубена кауза!  Cry

# 413
  • София
Съжалявам, ама малко да внеса добро настроение в темата. Grinning Един от коментарите:

poznavam go (13.08.2009 г. | 17:48ч.)
тва е Путин

# 414
  • София
Оф, това ме отчая съвсем:

http://dnes.dir.bg/2009/08/13/news4918467.html

Ако резултатите от разследването са толкова "точни" и "резултатни", колкото тези драсканици и "приликата" им с истинския виновник, считайте, че това е загубена кауза!  Cry

Джулс, определено не е така. Двата портрета са направени въз основа на показанията, дадени от децата. Все още не е ясно дали нападателят наистина е бил един и същ. А и в повечето случаи нападнатите деца са малки и не могат да описват точно.
Не си губи вярата - ти самата видя, че полицаите си вършат работата.

# 415
Съжалявам, ама малко да внеса добро настроение в темата. Grinning Един от коментарите:

poznavam go (13.08.2009 г. | 17:48ч.)
тва е Путин

Нищо смешно не виждам Rolling Eyes

# 416
  • София
Да, трагично е...

# 417
  • у нас
ужас. Просто нямам думи. Дано го хванат по-бързо. Ето и още една статия по случаяhttp://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2366691

# 418
Има две портрета, видяхте ли ги?

# 419
Да! Току що ги дадоха по новините  Rolling Eyes Така ли се пази информация по случая  Confused

Общи условия

Активация на акаунт