ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 630
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ако страда от някаква мания, свързана с лекари и инжекции, а същевременно не иска да разболява децата, допускам че ги купува. Ако се вживява в ролята на лекар знае, че всичко трябва да е "чисто". Не съм психолог, само си разсъждавам. Все пак забива иглата не къде да е, а все на определено място- седалището (поне доколкото аз схванах).

# 436
  • Германия
Джуличка, много съжалявам за случилото се  Hug Наистина не мисля, че е инжектирал детето с нещо заразно, а и вероятноста от зараза със СПИН чрез инжекция е нищожна.
Сетих се за една сцена от Saw, в която жена скача в празен басейн, пълен със спринцовки. Ей там искам да го хвърля този изрод!

# 437
Чак сега прочетох темата!  Shocked По новините преди малко чух нещо за този маниак, но не успях да чуя за какво точно става въпрос, затова потърсих в Гугъла и оттам попаднах тук!  Shocked
Джуличка, моля се детенцето ти да е добре.  Praynig

# 438
  • София
Току-що гледах анонсите за късните новини по БТВ и казаха за въпросния тип. Ще видим ще кажат ли нещо по-подробно.

# 439
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
И аз видях тук в Нет-а, че официално го издирват!

# 440
Според мен става дума за човек, който иска по някакъв начин да "бележи" детето.
Ухапванията също водят в определена посока... Да видим какво ще направят от полицията.
Добре е, че пуснаха фоторобота на двама различни извършители. Това говори за възможна организация.
Искренно се надявам цялата работа да е за привличане на внимание.
Джули, кураж и цункай малкия от мен!  bouquet

# 441
  • Sofia
Не мога да спра да мисля за тая ГАД! Честно ви казвам, ходих до магазина и ПОСТОЯННО заглеждах всички мъже, покрай които минавах. Луднах вече от ужас и безсилие...

# 442
  • София
И аз днес в парка се оглеждах. Имаше патрулка.

# 443
и аз съм от Люлин...плаша се.Дано го открият скоро!

# 444
Малеее, казаха по новините, гледахте ли? Shocked

# 445
Най-после по новините на БТв дадоха портрет на маниака и оповестиха малкото, което се знае до момента. И това е крачка, струва ми се. Трябва да има гласност.

# 446
Седя и ги гледам двата портрета един до друг
и си мисля, и се мая...ми това са двама съвсем съвсем различни човека Thinking
В смисъл- устните, веждите, очите, носа...съвсем различни черти имат двата портрета.... Thinking

# 447
Ето и репортажа в БТВ

Hug

# 448
  • Пловдив
Едва ли двама плешиви маниака боцкат деца.Сигурно става въпрос за един и същи човек,но децата така го виждат.

като цяло двата портрета имат прилика,макар някои детайли да са различни

# 449
  • София
Джуличка,от сърце се надявам да няма последствия за детенце и скоро да забрави случката.А че вие няма да я забравите е ясно. Confused
Много ме е страх.Ясно е ,че децата ми самостоятелни няма да станат,винаги ходя по тях по площадките,а след този случай съвсем .А и това не е решение,не мога да ги вържа за себе си.
Днес бяхме в Западния парк и постоянно се оглеждах.

Общи условия

Активация на акаунт