ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 628
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 450
Едва ли двама плешиви маниака боцкат деца.Сигурно става въпрос за един и същи човек,но децата така го виждат.

като цяло двата портрета имат прилика,макар някои детайли да са различни
Така е, един и съще е със сигурност.
Приликата между двата портрета е само, че имат по две уши,
две очи и устата им е под носа... ooooh!

Мерси...пропуснах го Hug

# 451
  • Бургас
Джуличка, потресена съм!

Давай си кураж да превъзмогнеш стреса! А на малкия наистина много внимание, забавления и дано да забрави с времето миличкият!

Изследванияата, които чакаш ще са нормални!  Hug Hug Hug

Дано скоро да го хванат този изрод! #2gunfire

# 452
Миличка,дано нищо му няма на синьт ти PraynigАз изобщо не гледам новини,но вьв всички стаи работят телевизори.Е,преди малко чух по БТВ Twisted EvilНадявам се ченгетата да си свьршат работата,но и ние трябва да им сьдействаме.

# 453
Уф, в Младост съм засичала един ненормалник два пъти, който се дори се вписва в описанието, но вероятно не е същия. Първия път беше в абтобуса и гледаше супер гнусно децата, съответно и аз го гледах, ама нападателно, но на него изобщо! не му пукаше... радваше им се, ама по един особен начин, който изобщо не бих нарекла добросърдечен. Втория беше в едно магазинче и дори питах продавачката дали идва често... щото е направо тръпки ме побиваха.

П.П. Не съм убедена, че ще помогне споделянето на това... ще го изтрия, ако мислите че е излишно.

# 454
Дано хванат маниака.
Джуличка, бързо преминаване на ситуацията! Бъди силна.току що гледах репортажа, ужас, свалял им панталонките и ги убоцквал, изроди всякакви, дано им се върне тъпкано

# 455
Чета и си представям как ви е страх за дечицата ви.
Представям си и как не ги изпускате от поглед.
А представяте ли си на мен как ми се свива сърцето, като го изпусна само за секунда?
Одеве, докато стоях долу пред входа с тримата, се хванах, че истерясвам, ако той се затича нанякъде с останалите деца.
Направо изпадам в паника!
Ужас!
Вторачвам се във всеки минувач, втренчвам се в очите на хората като луда.
Не спирам да мисля за това.
Дали ще откача?
  ooooh!

# 456
Аз бих откачила със сигурност, Джуличка!
Не се притеснявай да потърсиш помощ, ако почувстваш, че мислите ти стават свръх натрапчиви. 
Praynig да отшуми!

# 457
  • София
Джуличка, с теб сме!!! Няма да откачиш! Ти си истинска майка! Нямаш право да откачаш - тия тримката чакат на теб, ти си им опора, обич, сила, нежност, грижа, ти си им всичко! Заради тях ще намериш сили да се пребориш със страховете си и да продължиш напред! А благодарение на това, че в такъв момент намери сили и сподели с нас нещастието си, ние ще опазим децата си. Само който е преживявал ужасни моменти подобни на този може да те разбере истински. Аз самата имах момент, в който не знаех как ще продължа напред, но стиснах зъби и се преборихме. И ти ще се пребориш. Щом си постигнала това детето ти да спи спокойно нощем след преживения кошмар - значи си се справила!

Всяка минута всички ние те прегръщаме силно и още по-силно стискаме палци синчето ти да е добре и да забрави!!!!

Praynig bouquet   bouquet    bouquet

# 458
  • София
В повечето такива случаи майките имат нужда от успокоение. Може и да го преодолееш, но ще ти трябва време.

Днес излизахме с една приятелка, дъщеря й ще е предучилищна есента. И съм се разкрещяла по улицата "и двете тук до мен, до нас". Дечурлигата бяха хукнали нанякъде, но се върнаха и се хванаха за количките. После в парка присъствието на патрулка малко ме успокои. Момичетата играят на поляната, но аз им крещя "играйте там, да ви виждам".
Преди парка се спряхме да пазаруваме в едно магазинче. Пред магазинчето количка с малко бебе. И никой наоколо. След малко излезе баба с по-голямо момиченце. Извиних й, че се намесвам но й казах да не го оставя така. Тя каза "аз нали виждам отвътре". После й казах "и пазете детето, голямото". Най-вероятно ме е сметнала за луда. Ако е гледала новините може и да е разбрала думите ми.

# 459
  • Viena
това не е истина просто.ПОРТЕСЕНА СЪМ.

# 460
Мале мила..............
Чак сега про4етох и раzбрах, думи нямам..
Вчера се прибрах от месец и половина ваканция в БГ, но съм иzпуснала.
Дано всичко е наред с дечицата и се иzясни тоzи идиотски случай.
Просто страхотия...

# 461
Маниаци има навсякъде.Винаги съм се молила бог да ги пази.
И дано бързо да го намерят, и да си получи заслуженото.

# 462
Аз искам да питам нещо, да не ми се смеете, не съм запозната. Но нали всички, които не са добре психически се водят на 4-ти км. Не може ли и там да се провери нещо?

# 463
Надявам се, че скоро ще го задържат.И се надявам да се окаже луд и да го затворят на съответното място.Ако се окаже вменяем, не ми се мисли колко скоро ще излезе от затвора, ако въобще попадне там...
А и при положение, че това се е случило преди няколко години, не знам какво са правили досега полицаите.Изглежда се движи на определени места, споменаха и кварталите...
Надявам се някой да не ми се разсърди, но ми хрумна /ако скоро не го заловят/ и се окаже пак всяко чудо за три дни, има ли родители, които да са съгласни да организираме нещо като дежурства на споменатите места? По един родител на ден е достатъчно и, ако наистина действа на определени места /а и става дума за през деня/, може и да свършим работата на полицаите.При положение, че няколко години те не са го хванали...

# 464
Все още ми се иска да вярвам (и вярвам) в полицаите.
Моля се да го хванат, и се моля точно обратното - да е вменяем.
Защото ако попадне в лудница, не се знае след колко месеца!!! може да го изпишат!
А ако попадне в затвора, ще разбере какво е болка и ужас, повярвайте ми!
Там не прощават на тези, които посягат на деца!
Желая го с цялото си сърце и душа!
Пък нека ми е грях...

Общи условия

Активация на акаунт