ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 615
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Ужас! Сега виждам темата, даже не съм я прочела цялата все още! Дано синът ти е добре, Джуличка! Точно вчера четох в някакъв вестник за този изрод!!! #Cussing out

# 511
  • София
Джули, много съжалявам за това, което сте преживели...
дано хванат изверга...
и дано и ти и детето преодолеете бързо случилото се...
вчера ччухме по новините прибирайки се от морето...днес чета темата ти...ужас...нямам думи....дано приключат бързо полицайте с тази история.

# 512
и аз едно време слагах все снимки на Томи
но си изпатих и спрях
...
оттогава наши снимки никъде в нета не качвам
Да! Това мисля е важно! Много са сладки дечицата ви, на всички, които сте ги сложили за аватар или подпис, но ги махнете, хора! Мисля, че е по-добре за децата ви. Praynig
 Hug

# 513
  • София
и аз едно време слагах все снимки на Томи
но си изпатих и спрях
...
оттогава наши снимки никъде в нета не качвам
Да! Това мисля е важно! Много са сладки дечицата ви, на всички, които сте ги сложили за аватар или подпис, но ги махнете, хора! Мисля, че е по-добре за децата ви. Praynig
 Hug

В ежедневието си човек може да бъде видян от стотици хора.
Във виртуалното пространство - от милиони.
Снимки не съм слагала, няма и да сложа.

# 514
....Снимки не съм слагала, няма и да сложа.
И аз.

# 515
Не съм чела цялата тема, признавам. Исках само да кажа на Джуличка, че съжалявам и съм потресена от случилото се. Дано скоро го хванат тоя изрод и всички деца и родители да се успокоят.    Praynig     bouquet

# 516
С теб сме, Джуличка!!!   bouquet Hug Hug Hug Hug

# 517
С теб сме, Джуличка!!!   bouquet Hug Hug Hug Hug
Кураж майчице...Ще се справите...  Hug Hug Hug

# 518
  • Costa Rica
Джуличка, чак сега видях... Изтръпнах от ужас..
Моля се за детето и теб!

# 519
  • София
Джуличка, кошмарно е това което се е случило с детето не мога да си представя как се чувстваш! Много съжалявам за това, моля се нищо да му няма на детето а ти да имаш упорство на духа да си силна и спокойна заради него, кураж! Hug
Ако имаш нужда от нещо пиши на ЛС или тук Hug

# 520
Джуличка, вярвай на полицията, мила!

Днес бяхме в парка и знаете ли, един човек обикаляше около нашата и съседната пейка, оглеждаше се ... беше по чорапи и без панталон с дълга риза ... огледа се и седна. Дойдоха полицаите, които бяха спрели и наблюдаваха парка. Много внимателно го попитаха, кой е, от къде е ... то си личеше че не е добре и нищо неможа да каже, но те звъняха телефони, опитваха се да помогнат - не го оставиха да седи там... щяха да го вземат с колата. Ние тръгнахме и видяхме на една друга пейка по-нататък обувки и панталон и им казахме - прибраха го - дано намерят близките му. Беше с хубави дрехи и обувки....

Та веднага се сетих за теб и за се замислих за другите хора, които са го видяли, че се съблича и бяха до въпросната пейка ... те не реагираха въобще ....

Дано полицатие го хванат, дано наблюдателни майки да помогнат...

# 521
Направи ми впечатление от няколко коментара в темата, че има полицаи около градинките. Дано са направили някаква акция, че да е по - нормално положението.
Като гледам всички майки от форума сме психясали.

# 522
При нас цяло лято има патрулка в парка.

Гледам, че и по кварталите обикалят.

Дано!

# 523
Виждам, че Джуличка си е променила профила, а искам да попитам още нещо мили майки, вие не се ли притеснявате като слагате не само имената на децата си, но и рожденните дати, снимки също.

едва ли имената и рожденните дати са проблем,но снимките махнах  Rolling Eyes ,не знам защо ,постоянно слагах нови,но реших да ги махна  Rolling Eyes

Джуличка,дръж се,нормално е да те гони параноя,а как няма,а коя ли друга майка няма да я гони.Та ние майките от най дребното се притесняваме и започваме да гледаме всичко под лупа,а камо ли за това което преживяхте.
С теб сме  Hug ,постоянно влизам и чета темата

# 524
Джули, какво сте преживяли!!!!!!!!!  #Crazy
Вярвам, че всичко ще е ок и че детето не е заразено с нищо!
Дано само по-скоро хванат този изрод, за да могат всички майки в Сф да си отдъхнат!
Как е детенцето дни след инцидента? Дано е по-спокойно, миличкото!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт