ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 557
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 645
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ето един псевдожурналистически-литературен напън в актуално.ком
http://analysis.actualno.com/news_257264.html

# 646
  • София

Материалът е препечатка от вестник Сега, а авторът е Бойко Ламбовски, който изобщо не е журналист.  Wink

# 647
Нана, темата изобщо не е ЗА или ПРОТИВ журналистите!
Стига вече.
Между другото, аз съм работила 4 години за един от най-големите български ежедневници ... No comment

Джуличка, как е юначето на мама?

# 648
  • София
Нана, темата изобщо не е ЗА или ПРОТИВ журналистите!
Стига вече.
Между другото, аз съм работила 4 години за един от най-големите български ежедневници ... No comment

Майка, чудесно е къде си работила. Но тук както и в повечето теми в този форум не се гледа реално на нещата, а вечно темата се измества в посока плюене на някоя група. И става малко като зайче защо си с шапка, зайче защо си без шапка.
Темата е затова какво се е случило. Оттук нататък чакаме какво прави полицията. Информацията знаеш как и откъде идва. Щом си работила. Но да се плюва постоянно по някоя група просто защото нямаш какво друго да кажеш - не е приемливо, поне за мен.

# 649
Това го разбирам
Но не бива да разводняваме темата на Джули с подобни спорове
Така поне мисля аз

# 650
  • София
Това го разбирам
Така поне мисля аз

Съгласна съм.

# 651
Това го разбирам
Така поне мисля аз

Съгласна съм.
Алелуя  bishop

Джулке, нещо ново? Как сте? Heart Eyes

# 652
Джули, а полицията говори ли с децата , които са били с Марчело по това време  Rolling Eyes Ако не бъркам, той нали е играл с деца пред блока  Peace

Децата са се качили до тях, той до нас - те до 5-я, той до 2-я..
После той слиза от 2-я етаж, те от 5-я.
Разминаването е около минута и половина - две, но както виждаме, времето му беше достатъчно на тоя нещастник, за да извърши изродщината си.
С две думи - децата не са го видяли, следователно полицията няма за какво да говори с тях.

Руске - добре сме.  Hug
Ново - имаше заподозрян - не е той.

И последно - моля ви, спрете с глупавите спорове.
Както всички знаем, овце има навсякъде.
Не е нужно да се впускаме да защитаваме всички, защото не всички го заслужават.
Туй то.
Нямам нищо против журналистите, имам и приятели от тях, но има и нахалници, които не знаят кога да се спрат, и за които ни страх, ни мъка са святи понятия.
За тях е важно да измъкнат една кокошкарска история, и нищо друго не ги интересува.
Такива хора не мога да оправдая по никакъв повод.
Нито пък мога да изпозлвам думата "съпричасност", когато говорим за тях.

# 653
  • В сънния Люлин, прибулен...

Материалът е препечатка от вестник Сега, а авторът е Бойко Ламбовски, който изобщо не е журналист.  Wink

Не е необходимо да си журналист, за да си автор и това, че си журналист, не те прави такъв.
Ако можеш да напишеш силен и въздействен текст, просто МОЖЕШ.
Да, темата не е за журналистиката, но аз се надявам че с нейна помощ чичкото със спринцовката ще бъде заловен!  Praynig

# 654
  • Варна
Искренно се надявам, да не се потули тази история, да се финализира.
Джуличка дано се съвземете по бързо от преживяното.

# 655
Джуличка, а поуспокои ли се детето?

# 656
Джуличка, а поуспокои ли се детето?

Да, поуспокои се, защото си стои все вкъщи или излиза само с нас.
Самичък не смее да стои въобще.
Не знам какво ще се правим като тръгне на училище, ако този още не са го хванали.
  Confused

# 657
Ще го водите и взимате.
Ти работиш ли?
Тук при нас деца под 12 години по закон не могат да ходят никъде сами, нито да си стоят сами у дома. Племенника ми в БГ също го водеха и взимаха до скоро. такива са правилата в училище за началните класове, така или иначе.

# 658
Абе ... хванали - не хванали ... не му давайте чак толкова информация. Стига му толкова. СТИГА ве4е. Нека забрави напълно, ако е възможно. Или психоложката други съвети видава? newsm78

# 659
  • София
Джуличка, чак сега виждам темата, ужасена съм, пожелавам ти да се отърсите от този кошмар и да няма никакви последствия за малкото ти момченце.
Бяхме на морето, когато прочетох статията и показах на детето ми снимката и му обясних какво пише и какво прави този човек. Синът ми вече няколко дни само ме разпитва и обяснява колко се страхува от този чичко, чак се притесних и се самообвинявах защо изобщо му казах, но мисля, че е по-добре децата да са запознати в най-общ план с ужасите, които ни заобикалят.

Общи условия

Активация на акаунт