Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 421
  • 654
  •   1
Отговори
# 180
  • Torino,IT
Игуанка, честита първа прасковка, берекет все да имате Praynig
А за този хубавец Алф какво ще разкажеш, отдавна съм го мернала и все искам да те питам Hug Heart Eyes Hug
Аз днес няма да готвя, само ще ви се любувам Wink

# 181
  • гр.Златица
 newsm51  Лабрекс, сърдечно благодаря.... толкова много идеи...след като се върнем от морето и ги подпочвам една по една + внесена и моя фантазия ,разбира се .... рускините съм ги признала в оформянето на блюдата,страхотни са... А за тебе в знак на признателност - кашкавалени цветя....

# 182
newsm51  Лабрекс, сърдечно благодаря.... толкова много идеи...

Medora, знаех си аз, че нямаш нужда от подсказки, ама.............прекрасни са цветленцата................, но ги хапнах на секундата заедно с пеперудката! Grinning Благодаря!   bouquet

# 183
Благодарности на Лабрекс за пояснението.Аз съм голям фен на принцесите, тази вечер ще правим такива с кайма, но и нейните съм навита да пробваме/стига да имаме нужните продукти, събрани на едно в хладилника, че ние рядко правим яйца/, с айрян сигурно ще станат много вкусни.

# 184
Kafenceto майсторски опечено рулце, просто няма грешка  Grinning
И сладурските кифлички на zaika baika  Hug
felicidad17 сподели, моля те, какво има в супичката покрай мидите?
iguanka това нали е рохко яйце в супичката? аз поне така ги правя от време на време зеленчуковите супички. Много вкусничко изглежда  Grinning

У нас повечко въртене в кухнята и се получи нещо като банички - със сусам и кашкавал отгоре, а вътре са с два вида плънка, сирене-яйца и шунка. Изядохме ги навън на пикник  Mr. Green

# 185
  • In a surreal moment!
Царевица в микровълнова - супер съм доволна . На 1000вата за 10мин. с листата

Телешки кюфтета , печени във фурната и запеканка от тиквички.

# 186
 Зайка Байка,прегледах ти рецептата за кифличките с конфитюр,че ми изглеждат страшно изкусителни Grinning !Предполагам,че след като се изпекат се намазват със 70-те грама масло? Rolling Eyes А 100-те отиват в тестото?Или? Thinking

Да, вярно че е объркващо. Намазва се после със 100 гр.

iguanka, лесно е. Само време да имаш, че се чака. И аз за първи път ги правя   chef

Hug Hug

# 187
миг, сложи ги в съд без да махаш листата ли? интересно и бързо  Hug
кремче, ммм че и на пикник, че и с такива вкусотии сигурно сте се размазали  Heart Eyes иначе няма рохко яйце, има застройка, отделно обичам да си слагам малко кис.мляко и сиренце, става супер; много обичам супа  Heart Eyes
илрай, много вкусно!  Grinning
медора, много са хубави  Heart Eyes картинка направо!
Линдита, мерси! За Алфи какво да ти кажа, сдобихме се с него от познати  Grinning много си го обичкаме Simple Smile
зайка байка, тогава ще пробвам  Grinning бях правила за празниците меденки, те също доста време отнеха; като намеря време и кифлички ще направя  Peace

# 188
  • In a surreal moment!
iguanka - да, сложих кочанчето в чинийка заедно с листата и включих.
Малко пари после докато развиеш, но лакомията намира начин Simple Smile
Имах 4 кочанчета и ги слагах едно след друго, не посмях всичките наведнъж, да не останат сурови.

# 189
Кремче Ванилия фантастични питки Peace
От мен зелен и жълт фасул яхнийка,от личната продукция Wink  и божествения кекс на "Жека" на Labrex ,рецептата и резултата са фантастични,много пухкав кекс Hug

# 190
  • сред люляците
Кремче Ванилия , много сполучлив опит за нещо като банички! Ще споделиш ли начинът?

iguanka , благодаря!  bouquet

beniii , изкушаващ кекс!

При нас патладжанено меню - ветрилата на Пепчо и рулцата на Йоли. Много вкусни се получиха и двете ястия. И са много лесни за приготвяне Peace

# 191
  • В сърцето на живота!
Пържено оризово фиде с пил. месо и ориз със скариди.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 21:57 от •◊ Ясмина ◊•

# 192
  Медора,фантастична си с тези твойте сандвичи! #Crazy Grinning
  Бений,кексът е впечатляващо пухкав,наистина! Flutter
  Зайка Байка,ще ги пробвам аз тези кифлички! smile3508
  Кафенцето,рулото е убиец! Crazy
  Илрай,чудесно патладжанено меню! Grinning Аз самата нещо не съм много по патладжаните,но половинката много им се кефи! Party
  Ясмина,много красиво и апетитно при теб! eat
  Да не забравя и баничките на Кремче Ванилия! Simple Smile С мая ли са направени?Обичам да са така,на малки охлюви! thumbsup

# 193
много сполучлив опит за нещо като банички! Ще споделиш ли начинът?

Сусамени банички Охлювче - излизат 6 броя 12см диаметър.

300мл прясно мляко
500г брашно
1чл сол
1чл захар
2 сл масло
6г суха мая

Плънка 1- 2 яйца, шепа сирене, 1сл прясно мляко, 1 сл брашно, щипка сода
Плънка 2- шунка

Тестото го меси машината, после се реже на 6 топки, всяка се разточва до продълговат овал:  някъде 40х15см, 3мм дебели. Намазват се с олио като се разточат. Плънка по желание се слага по дължината и се завива на охлюв. Краищата се прищипват и подпъхват да останат отдолу. Отгоре се маже с жълтък, ръси се сусам и се слагат филийки кашкавал тук-там (бяха квадратчета 2х2см, по 6 на охлювче).
Понеже не ми се чака да втасват отново преди печенето, ги слагам в студена фурна и ги пека на около 170С до златисто  Grinning

# 194
Добър вечер!
Това беше днес нашата закуска

бухтички по рецепта на Ясмина, полях ги с домашно направен течен шоколад Crazy
Благодарности на Ясмина Hug

Общи условия

Активация на акаунт