Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 518
  • 654
  •   1
Отговори
# 435
  • Torino,IT
Добър вечер и от мен , момичета    bouquet
Последните страници са изпълнени само с вкусотии, без изключение, разногледа станах, много сте задобряли, и в готвенето, а и в снимките Peace
От мен бърз отчет с кюфтенцата на Бъни, салатка и пак кекса на Рени, че направо се пристрастихме  Mr. Green

# 436
# 437
  • Brussels
Здравейте, момичета! Hug
Аз съм много заета цяла седмица и нямах време да готвя.
Пускам си  днесния отчет и отивам да гледам какви вкусотийки сте натворили
.

Лятна салатка

Патладжанени шницели

Ужасно вкусните Къпкейк с праскови на Esy, от които не остана и троха.   bouquet

# 438
Ужасно вкусно Praynig.Браво на тези които готвят в жегите Peace.
Линдита тези кюфтенца моите наистина на почит у вас.Много се радвам, че ви харесват Party
Мариетка да имаш нещо общо с Кулинарен журнал.Браво.Прекрасно представяне, ама защо са отразяли Гвиниотчетата на Мента newsm78

# 439
nadeto_sp , невероятни неща си сътворила  bouquet
суфле от тиквички
ризото със зеленчуци

# 440
Момичета, бонбонките са измишльотина, но стават страшно вкусни
Натрошавате 1 пакет и половина чаени бисквити. Добавяте 1 разтопен шоколад + 20-30 гр. масло, 1 яйце, половин чаена чаша счукани орехи и малко ром.
Правят се топчета и се овалват в кокосови стърготини или шок. пръчици.
Оставят се да стегнат в хладилник!

newsm10

# 441
  • Plovdiv->Toronto

Салата-измишльотина за узо  Mr. Green :
пушени рижки шпроти, маслини, лук , краставици и домати със зехтин, малко рокфор ...
Не съм почитател на узо, но стана доста сполучливо мезе  Peace ...

# 442
Тук пак се вихрят вкусотийки...
аз се боря с една тортичка,и у нас карат на аламинути    Mr. Green
Мариетка,а ти що си траеш за наградата?   Аз онзи ден ,като го купих ,само видях ,че са ми публикували тортата и до снощи беше разнасяно насам-натам от сина,да го показва...
А ти цели три десерта !Браво!Поздравления !И честито! 

# 443
  Я кажете повече за наградите!За някакво списание ли става въпрос? Simple Smile

# 444
Селма , става въпрос за сп. "Кулинарен журнал".
Ето ,да се изфукам...    Mr. Green  

А Мариета има публикувани сладкиши на 12  и  13 страница .Също и награда!И си трае...    

# 445
  Браво,Краси.мира!!!Страхотна си!Замъка е просто фантастичен!  bouquet  bouquet  bouquet
  Честита ти награда!!! Hug

Мариета,хайде,похвали се и ти! Wink Grinning

# 446
Момичета, пак сте наготвили вкусотии, както винаги, моля Надето да каже как точно прави тази лятна салатка, че изглежда много вкусна, на мен ми писна все от шопската и търся разнообразие.Мерси предварително
На вангоби сандвичите са супер, те само с кашкавал и кренвирш ли са или има нещо друго, нека сподели. Heart Eyes
Браво на участничките с рецепти в Кулинарен журнал, нека да продължават да покоряват нови и нови кулинарни върхове. Peace

# 447
  • In a surreal moment!
Готвя на полеви условия , защото сме в лек капитален ремонт Simple Smile , но ЙединитУ ни е на ниво....нема да умрем от глад , а от преяждане ....това поне е сигурно! Simple Smile

Пълнени чушки на фурна и мъфини в новата тефлонова форма...побърках се , че неможах да сготвя в микровълновата Simple Smile

Банофи пай , но приготвен от приятелка...мноого вкусно и сладко нещо...отиде ми диетката Simple Smile

# 448
  • Бг
Привет на всички, пак страхотни вкусотии сте показали. Хайде този път и аз да се отчета с един сладкиш, стана ужасно вкусен, щом не остана за днес.
http://www.bgphoto.net/photos/914/o633864455094408750.jpg

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 12:05 от Крейзи

# 449
  • София
На вангоби сандвичите са супер, те само с кашкавал и кренвирш ли са или има нещо друго, нека сподели. Heart Eyes

Слагам и колелце домат между кренвирша (или каквото местно имам) и кашкавала и тогава пека , става вкусно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт