Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 443
  • 654
  •   1
Отговори
# 75

Едни бързи и вкусни еклери Crazy

Мнооого вкусно изглеждат, за това ти вярвам  Laughing Обаче за бързината....  Thinking На мен затова не ми се занимава и си ги вземам готови. Освен ако ти не кажеш каква е хитринката за бързина?   bouquet

# 76
 #Crazy #Crazy #Crazy

Нова тема и осем страници за два дена...кога да изгледам всички невероятно хубави гозби. newsm78

Пепика благодаря за тази прекрасна тема newsm51 newsm51 newsm51  love001

Питка с извара

Шоколадови мъфини с малини

# 77
Нордина шоколадовите мъфини с малини нали ще ги напишеш при Мъфините или направо тук  Praynig

# 78
Не мога да смогна да изчета всичко, което сте написали Hug
Ето и от мен нещо тестено - питка по рецепта от блога на Lois - прекрасна, лесна, вкусна, с точни пропорции Peace

# 79
  • На брега на реката
Нордина шоколадовите мъфини с малини нали ще ги напишеш при Мъфините или направо тук  Praynig

http://nanita-nordina.blogspot.com/2009/08/blog-post_3132.html   Wink

# 80

Спагети по китайски

Може ли рецептата   chef

# 81
  • София-Младост
Сладки тарталети с плодове:

# 82
Ала-Бала ,нали ще издадеш рецептичката,че много вкусни тез тарталетки.
borianna,познах си солетките,много се радвам,че си ги направила,сега остава и да кажеш,че ти и харесват и ще подскоча до небето(от гордост).
Еси,няма смисъм мяй да я споменаваме,тя е вълшебница,всичко което докосне се превръща в изящество.

# 83
  • София-Младост
Тестото на тарталетите заимствах от рецептата на Кеми за шоколадови тарталети. Преди време пробвах с тесто по рецепта на nadja_sp, но не се получи, докато вчера стана страхотно... днес видях рецептите, разликата е, че в едното сложих яйце. След като ги изпекох, намазах ги със сладко и сложих останали нарязани плодове, предварително постояли в захарен сироп и в желатинов разтвор. Това е, но стана красиво, на вкус също не е лошо, но май трябва доста по-тънички да ги направя тарталетите. Едно време съм яла подобни, но солени...едни като малки кошнички бяха...но не намирам рецепта за сега.  Simple Smile

# 84
Ала Балатук може да се подсетиш за тези солени кошнички Wink

Аз отивам да си довърша готвенето,че десертаа е готов,ама другото не Grinning

И да не забравя...страхотна нова тема,Пепика  bouquet А показаните гозби на всички майсторки са неустоими Hug

# 85
  • Torino,IT
И аз съм готова само с десерта засега, готвеното на по- късен етап  Peace
Пана кота с желе от горски плодове

И закуската от днес, бухтички

# 86
   Линдита,Ала-Бала,Нордина,Ла Тормента,Дуня53,Борянна,браво на вас!  bouquet  bouquet  bouquet

Мини-сандвичи за празнична маса.

# 87
  Момичета,виждате ли последната ми снимка в тази тема?На мен (и не само) нещо ми се губи...... Thinking

# 88
  • В сърцето на живота!
Селма не се вижда.

# 89
  Момичета,виждате ли последната ми снимка в тази тема?На мен (и не само) нещо ми се губи...... Thinking
И аз не виждам снимката  Sad

Общи условия

Активация на акаунт