Август 2009 тема №58

• 18 454
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • Ах, морето
Ехаа, честито на Сънчо! Да им е жив и здрав малкият юнак!

# 181
 newsm45 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44..ето, пак ме просълзихте..изпуснала ли съм нещо..сигурно и хоп..нашата Сънчо си има бебе вече.Да са живи и здрави и всичко да е наред..леле , как се изненадах..браво
Какво чакаме, Иринчето ли
А и Мими нещо я няма..
Браво, браво, ей че хубав ден..хепи ден с Хепи бебе..

# 182
Хехе, покрай грижите около малката са ме изпреварили с новината за Сънчо! Simple Smile ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ КАЛОЯН!! А МАМА БЪЪЪЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!!!  Hug Party   bouquet

Дали обаче знаете, че и Биа днес е родилa  своето момченце Даниел ?? Явно със Сънчо са заедно Wink Да й е честито и на неяяяяяя!!!    bouquet Hug

# 183
Лелее, браво на Сънчо и Биа, е ког успяха  Simple Smile, голяма хубава изненада беше това  Simple Smile! Да са живи и здрави Даниел и Калоян!

# 184
ДНЕС В 8 ЧАСА ИЗПЛАКА ВТОРОТО ЩАСТИЕ НА БИА!!! ШОШ Е 3552 ГР И 52 СМ, КАЗВА СЕ ДАНИЕЛ!

БИА, ДА ТИ Е ЧЕСТИТО!!!  smile3525 smile3525 smile3525

СЪНЧО, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 185
Ихааааа... ЧЕСТИТО НА СЪНЧО И НА БИА!!! БРАВО НА ТЯХ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!!!  newsm44  :bigdance2 :

Мамчета, помагайте! От едното ми зърно, въпреки силиконовите зърна, при кърмене на Марти ми потече кръв.. дърпа здраво.. звездички ми се привиждат посред бял ден.. какво да правя?? Да я давам ли пак при следващо кърмене? Да я мажа ли с нещо? Сега я намазах с кърма...

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 14:57 от italiana

# 186
Веси, за беля взех че отворих линка с кулинарните ти подвизи, защото от сутринта си мисля каква вкусотийка да сготвя и сега място не мога да си намеря  smile3518 Какви са тези красоти, срам ме хвана като знам аз какви ги творя в кухнята, а и се чудя сега какво да си хапна. Момичета, не се подлъгвайте да го разглеждате, поне не и преди жестоко да сте преяли!
Мими се губи вече цяла седмица. Дано всичко да е наред.
Ивуша, а от тебе кога да чакаме вести, в събота ли? Стиснати палци Hug
Сега виждам, че си имаме още 1 юнак днес! Честито и на мама Биа!   bouquet  bouquet  bouquet

# 187
Честит син и на Биа! Да расте здрав и много щастлив!

Леле с Биа сме с един термин! Почва да ме хваща шубето!

# 188
Честито на мама Сънчо и мама Биа! Да са им живи и здрави малките съкровища! Много да ги радват и слушат!
Някой може ли да ми каже продуктите в amazon.com нови ли са или втора употреба?

# 189
Ауууу, какви хубави новинииии. Чесити рожби на Сънчо и Биа. Леле как ни изненадаха  Shocked А аз се чудя защо няма никакви мами отпред след 10-ти, а то Сънчо я няма. Та явно ще ги оправям след като приспя звяра.
Аз утре в 8ч влизам в болницата. Явно ще има и с кого да се запозная Simple Smile Та по този повод, може ли някой да ми даде тел на Сънчо или Биа, много ще се радвам, да се запозная с тях. Пък и кой знае, може и утре да ми предизвикат раждане и да сме заедно. Много готино ми стана Simple Smile Звезди, Царичкова ми каза, да ида първо на регистратурата, сигурно да ме запишат, знам ли, после в 203-ти и така.

# 190
Тапата или водите приличат ли на течение по някакъв начин? И задължително ли е да е кафеникаво?

# 191
  • София
Честито на Сънчо и Биа! Живи и здрави и много бързо възстановяване!   bouquet

Аз днес бях на преглед и имам дата за секциото - 24ти.

Обаче на записа на тоновете се оказа, че съм с контракции, които не усещам, че и почти регулярни бяха. Единствено като е най-горе започва да не ми стига въздух  ooooh!
Докоторката ме сложи на много магнезий, че бебчо е още към 2600 само и каза да почивам.
Ама ме гледа за разкритие и сега си кърви още - уж било нормално каза...

Май ще ходя обратно към леглото  book

# 192
Честити бебчета на СЪНЧО и БИЯ! Да са живи и здрави!

Аз днес бях на преглед и имам 3 см разкритие, тоновете бяха добри.
Днес ми е терминът, та ще видим дали бебка ще се появи днес или ще реши да поизчака.
Отвреме навреме имам по някоя и друга болезнена контракция, но не са регулярни въобще.
Докторката каза, че е Божа работа кога ще дойде моментът, но да съм в очакване.
Тапата не съм забелязала да е паднала и водите все още са си на мястото.

# 193
Честита радост на Сънчо и на Биа, пожелавам им здрави усмихнати и вечели дечиц. Да им носят много радост и щастие   bouquet

# 194
  • София
Zahira, аз бях писала някъде, но ще ти кажа и на теб и при мен тапата падна като прозрачна белезникава слуз( извинявай за цветистото описание), много наподобяваше течение, което си имам по принцип.Само че беше в по-голямо количество. като станах от тоалетната чиния като конец ми се стече по крака и тогава я забелязах, после продължи да пада (много по по-малко) няколко дни. Но ако не беше това първоначалното изпадане, на последващите нямаше да им обърна внимание и щях да си мисля , че ми се е засилило течението.

Общи условия

Активация на акаунт