Август 2009 тема №58

• 18 454
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Aйла, благодаря ти за бързия отговор, сега го пробвах да суче от разранената гърда и не течеше кръв.. дано да ми оформи малкия скоро зърната, та да махам изкуствените, че в линка, който ми пусна не прочетох много хубави неща за тях  newsm78 .. но за момента са алтернатива..

# 211
Perpeto днес роди син Тодор малкия сладур тежи 3000гр и е дълъг 50см. Мама и бебе са добре  newsm44 newsm44 newsm44

Честити бебоци на БИА и СЪНЧО Само хубави моменти да ви носят малките слънчица  Hug Hug

# 212
Момичета Ирина-85 има момченце, 3010гр. 50см. Родил се е в 13:13ч. Още не са избрали име. Чувстват се страхотно, Ирина поздравява всички мами!

Честито Калоян на Сънчо! Да ти е жив и здрав, много послушен и много усмихнат! На мама бързо възстановявене! Целувки на кака Ивайла и наздраве на тати!

Честито малък Даниел на мама Бия! Още един юнак в Дружбенската компания! Много здраве, щастие и късмет да има малкия!

Честито и на Перпето син Теодор! Най-хубави пожелания на мама и бебо!

Честито и  на ФМАНИЯ! Да са живи и здрави!

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 19:30 от napetia

# 213
  • София
Мале, колко мами изведнъж родиха.Искам и азззззз!!!!! smile3511
Да са им живи и здрави бебчовците и много да ги радват newsm68

# 214
 Много бебета си имаме вече  Grinning.Честито на мамите и да ги слушкат бебчетата    bouquet
 Момичета как сте с лохиите?Моите вече почти ги няма,а ми се струва доста рано да спират newsm78

# 215
Долс, не се шашкай, толкова някъде около 10-тина дена са по-обилни, после е само едно зацапване, но пак си е индивидуално де. Някой дори им спира напълно до 20-тия ден. Мен си ме държаха 40 дена, ама дето ти казвам, по-скоро едно леко зацапване, колкото за ежедневна превръзка. Не е ненормално Simple Smile Аз дори се чудя след раждането кога трябва да отида при АГ-то ми. Предния път изчаках да минат лохите, и отидох някъде края на 2-рия месец. Оказа се, че май до 40-тия ден трябва да се отиде по ЗК след раждането за преглед, после е нужно направление или да си платим. Та, чуй се с твоето доки Simple Smile
Някой дето са секцио дори нямат лохи и кървене.

Италиана, радвам се, че съм ти била полезна (бях забравила да кажа). А щом зърната ти са хлътнали, пробвала ли си с помпа да ги оформяш малко преди да дадеш да суче? Дано се оправиш скоро с раните, че определено е неприятно.

Честити бебчета на Иринка и Перпето. Ама на Иринка определено дата и час - 13 Simple Smile То това си е чакало бебето  Grinning А дали сам си е тръгнал или са и предизвикали  Thinking

# 216
  • Ах, морето
Иии, днес сутринта пожелах в темата много бебчета и ето, че съм познала.  Hug И все момченца. Утре може момите да компенсират Wink

Хайде сега подред да честитя на Биа, Fmania, Perpeto и Ирина-85. Да са им живи и здрави синчетата и много да ги радват!!! Бреей, Ирина е родила, без да са избрали име?  Thinking Съмнява ме, че и ние натам вървим. Време не остана, още не сме го измъдрили, но както и да е. Все се надявам в последния момент да имам проблясък.  Simple Smile

Таня, и на мен ми беше много приятно кафенцето. Аз иначе абсурд да стоя час и половина на кафе, ама в приятна компания и интересни разговори времето минава неусетно.  Peace

# 217
Честито на Fmania, Перпето и Ирина-85, да са им живи и здрави бебчетата!

Много бебета днес! Айде и мойто да идва бееее, аааа изперках вече Crazy!

Цвети, теб значи утре те приемат, а какво ще те правят, ще го предизвикват ли още утре или и ти не знаеш още?

Трейси, а ти как си, още ли си с контракции, какво става!?

# 218
Честито на всички нови мами! Бързо възстановяване на тях, а за малките бонбони - много да ги радват и да са им живи и здрави!

# 219
  • София
Mама Винету, сега видях че термина ни е на една и съща дата и сме насочили да раждаме в Токуда.Сигурно ще се засечем, моя бебо още не иска да излиза. При кой доктор ще раждаш? Аз засега съм нормално, при д-р Илиев.

# 220
Честито на Перпето и Ирина!! Да са им живи и здрави дечицата!! Simple Smile  Hug  bouquet А Fmania не влезна ли онзи ден в темата (или вчера) да каже за нейното детенце?? Обърках се!  newsm78  Mr. Green

Терпсихора: и моето, което първоначално изтече беше точно като твоето - прозрачно жълтеникаво. И моят док тогава каза, че е началото на тапата! После като тръгнах да раждам ми падна и остатъкът - започна като мензис, после намаля до кафеникаво течение, така че бъди на щрек Wink

Цвети
: стискам ти палци за утре мила!!! С теб сме!  Hug

Жули: аааа спокойно, никъде няма да ходим докато не родим всичките Wink  Hug Спокс, стига това, което ние родилите си говорим да ви е интересно, пък още по-добре и полезно Wink  Heart Eyes

Ние пък днес имахме посещение от педито, което сме избрали! Много свясна жена, а бебка вече е цели 3500кг   bowuu От изписването (за 10 дни) е наддала 450гр  bowuu А аз се притеснявах, че нямам достатъчно кърма!!!  Joy
Аааа днес ставаме на 2 седмицииии  bowuu Heart Eyes Hug

# 221
Поли, утре влизам, ама идея си нямам какво що. Царичкова каза, че ще ми направят изследвания и те решават дали да предизвикват, да изчакват или какво. Така, че...много неизвестни има. Ама се моля сам да тръгне тая вечер, така ще е най-добре. Поли, а вас колко ви чакат преди да ви приемат в болница? Или и на теб не ти е известно. Май доста преносили има тая тема, явно жегите не им се отразяват добре, в мама им е най-добре  Laughing

Янче, как си се притеснявала за кърмата бе ей. При теб толкова добре си бяха нещата...Аз като ви казвам, че всичко си е наред, ама вие не ми вярвате. Доверете се на децата си  Peace

# 222
  • София
  Долс на мен ми бяха около 10 дни само, но аз бях секцио и като питах гинеколожката ми тя каза че просто при операция изчиства доста добре лигавицата и затова после почти няма какво да се изхвърля

# 223
  bouquet Честито на всички родили мамчета. Да са живи и здрави бебчовците

# 224
  • На плажа
Честито Калоян на Сънчо! Да расте здрав и силен юнак  Hug

Честито малък Даниел на мама Бия! Много да ви радва и да слушка  Hug
Честито малък Тодор и на Перпето
 HugСтрахотно име със здраве да си го носи
Честито и  на ФМАНИЯ! Да са живи и здрави!
 Честито и на Иринка,бързо възтановяване и много да се гушкате с бебо  Hug
Долс,ти ли имаше хлътнали зърна?И аз съм тъка и сигурно затова се разраниха бързо.Но му хванах цаката,изпомпвам малко с помпата,хем зърното се изтегля,хем гърдата леко умеква и на бебчо му е по лесно да захапе.
И аз почти нямам локхии,от време на време само,почти съм се изчистила.
Цвети,стискам палци мила за утре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт