Страдете ли от акне?

• 42 060
  • 162
  •   1
Отговори
# 60
Напълно ме отчаяхте, значи докато не родя ще си ходя с ужасните пъпки, ужас! Simple Smile Всеки месец си купувам различна козметика от евтина до скъпа, няма и няма ефект, ходя на козметик редовно за дълбоко почистване, но все е това положение. Дори от няколко седмици спрях да си слагам фон дьо тен и крем, пак ми излизат пъпки, а там където уж са зараснали имам червени петънца. Последно си взех на Neutrogena Deep Cleen и сапун на същата марка против акне, та да видим какво ще е след известно време. Вие ползвали ли сте козметика на тази марка?

# 61
Напълно ме отчаяхте, значи докато не родя ще си ходя с ужасните пъпки, ужас! Simple Smile Всеки месец си купувам различна козметика от евтина до скъпа, няма и няма ефект, ходя на козметик редовно за дълбоко почистване, но все е това положение. Дори от няколко седмици спрях да си слагам фон дьо тен и крем, пак ми излизат пъпки, а там където уж са зараснали имам червени петънца. Последно си взех на Neutrogena Deep Cleen и сапун на същата марка против акне, та да видим какво ще е след известно време. Вие ползвали ли сте козметика на тази марка?
Neutrogena Visibly clear 2in1 wash and mask съм позлвала аз и е много хубав измиващ гел и маска 2в1. Даже сега тези дни пак ще си взема, че моя свършва. Поддържа ми кожата чиста, мека и без пъпки като в същото време измива добре дори и грима. Казах вече, че за пъпките най-доброто, което съм ползвала и от по-евтината и от по-скъпата козметика е крем Кларина на Хималая. Пръстите ме заболяха вече да го пиша това, наистина съм страшно доволна от всичко на Хималая, което ползвам. Това е индийска фирма с лекарства и кремове по аюрведическа рецепта. В Индия марката е много известна и много хора и се доверяват за грижа за здравето. Хапчетата Пурим и Септилин са точно за такива кожни проблеми, но ти след като си бременна не мога да ти кажа дали е добре да ги взимаш при това положение, макар че са хомеопатични билкови и без странични ефекти, но по-добре си се консултирай с лекар да си сигурна Peace Маската на Талодерма е прекрасна в борбата с пъпките, ползвам я най-редовно. Розовата вода е чудесен тоник за проблемна кожа и много освежава също. За раничките, които стават понякога от пъпките си вземи антисептичния крем на Хималая, който е против кожни раздразнения, ранички, леки порязвания и т.н има антисептично и антимикробно действие. Това е сайта на фирмата вносител за Бг на Хималая http://si-plus.com/index.php?f=3&sub=2 погледни в списъка с продуктите и ще откриеш всичко, което ти е необходимо Simple Smile

# 62
Amra, благодаря за изчерпателния отговор! Simple Smile

# 63
И аз благодаря, Amra  bouquet Днес си купих Кларина, ще докладвам за ефекта Wink

# 64
Моля моля, няма защо Grinning аз навсякъде ги хваля и препоръчвам и се надявам и на вас да помогнат. Пишете да кажете дали има резултат Hug

# 65
Здравейте,

взех си въпросното кремче Кларина. Слагала съм си два пъти снощи и тази сутрин, така че не мога да кажа все още за ефект. Но исках да питам тези които го позлват, не ви ли се струва малко трудно за размазване и някак страно като консистенция? Днес дори не послях да сложа ФД върху него защото не ми се стори добра основа? Освен това се чудех дали мога да го комбинирам със Cleanance K на Авен, т.е. Кларина вечер, кремчето на Авен сутрин? Някой пробвал ли е?

# 66
Здравейте, момичета и момчета.

Пробвайте и този крем . На мен ми помогна много, най-вече за лицето. Има дневен и нощен. Аз ползвам и двата варианта.

Успех!  Hug

# 67
И аз го имам този проблем/т.е. синът ми-17 г /Ходихме на кожен лекар-изписа ни аб Доксициклин да пие,да се маже с Зинерит /това също е аб-еритромицин и цинк/,бирена мая,кремчето на биотрейд "Акне аут"и какво още...Започнахме терапията преди 4 дни и вече има разлика в състоянието ан кожата на лицето му/но от аб му се повреди корема...   Imp/

# 68
Моля моля, няма защо Grinning аз навсякъде ги хваля и препоръчвам и се надявам и на вас да помогнат. Пишете да кажете дали има резултат Hug

А кога да очакваме резултат Thinking

За нанасянето, аз го слагам с памучно тампонче за чистене на уши  Peace

# 69
Галче, имай търпение Hug няма да стане от първото намазване, но определено крема Кларина действа. Иска се постоянство и да не се отказваш на третия ден например Grinning Аз не мога точно да кажа кога ще има ефетк само от крема, защото аз още като го почнах пиех и таблетките Септилин и Пурим , успоредно с мазането с Кларината. И след първата седмица някъде много изненадващо за мен ми се оправи доста кожата. Мислех, че по-бавно ще стане (нали са билкови нещата), но се изненадах приятно Simple Smile така че само от Кларината не мога да кажа точно кожа ще има резултат. А иначе да, консистенцията му е странна малко - гъст е и трудно се разнася и ако не се разнесе добре става като маска на лицето. Но аз втривам докато попие и накрая с потупващи движения.  Аз не го ползвам като основа за грим, защото и на мен ми се струва, че не е особено подходящ за целта. Иначе като не се гримирам си го ползвам сутрин и вечер на цялото лице, а не само с памучно тампонче за уши локално. Не изсушава кожата и не е агресивен въобще и си го мажа на цялото лице Peace А иначе на питането на момичето по-горе - можеш спокойно да си слагаш на Авен крема сутрин и Кларината вечер, няма проблем Hug

# 70
Запис да ви следя  Peace

# 71
  • София
За Кларината има писано в много теми, че не става за основа за грим и че разнасянето е малко трудно. Трябва да се слага по мъничко и най-добре вечер. Аз и денем си мацвам, ако имам проблемни места и после си слагам овлажняващия крем в/у цялото лице, както винаги. Peace

# 72
Благодаря момичета Hug

И аз съм се настроила за по-дълго чакане на желания ефект Wink Не съм от тези, които бързо се предават. Замислих се аз дали да не си взема и таблетките newsm78, но реших първо да видя какъв ефект ще постигна само с крема.
Пак ще пиша Flutter

# 73
Дано не прозвучи като реклама, но просто споделям ефект от лечение с Реакутан. Мой колега минава 30г и с много упорити пъпки прави терапия с това лекарство.Предписа му ги д-р Люси Попова от Токуда. Много я препоръчват тая дерматоложка.

# 74
От 4-5 дни се мажа с въпросната Кларина и сутрини и вечер (престанах да се гримирам през това време), като не ползвам нищо друго освен измиващия гел на Авен и термална вода и! -ефект има определено. Чувствам кожата си доста по-чиста, а бих казала дори и по-свежа и с по-бистър тен. Продължавам!

Общи условия

Активация на акаунт