Страдете ли от акне?

• 42 060
  • 162
  •   1
Отговори
# 90
Според мен посещението на дерматолог е най-доброто решение, защото само там ще ти предпишат адекватни медицински продукти специално за твоята кожа и проблем, а не някакви козметични без никакав ефект.Пробвала съм всякакви- препоръчани от козметички, приятелки,дори  от реклами по телевизията и нищо не даде желания резултат както тези предписани от лекарката.Аз посетих реномирана и добра дерматоложка в софия, която за мое учудване въобще не беше алчна, а напротив много внимателна и компетентна! Останах много доволна, че съм случила на добър специалист, който завинаги ме отъва от акнето  Grinning Grinning Grinning успех и на вас!

А какво ти предписа, ако може да споделиш  Simple Smile

# 91
Прочетох доста добри отзиви за Гарние 3 в 1,но може ли някой да каже кое от двете:

# 92
Мисля че са еднакви  Thinking Но аз близо година използвах като това на втората картинка и бях много доволна  newsm10 Не че пъпките ми изчезнаха, просто си чувствах кожата много чиста и свежа:) Освен това е добър ежедневен ексфолиант  thumbsup като маска така и не го пробвах и нямам отзиви.

# 93
Пък аз точно от Гарние не бях доволна, от второто Laughing Не само не ми помагаше грам, но и като че ли ми влошаваше положението като съм го ползвала няколко пъти преди време. Освен това много ми се зачервяваше кожата от него, а по принцип не ми е чувствителна. Но съм чувала и чела, че има много доволни, така че може да пробваш ако искаш и дано на теб ти подейства добре Peace

# 94
Момичета, а с какво почивствате лицата си? Иска ми се да е колкото се може по- натурален продукт  Peace

# 95
amra, пълна ти е кутията , а искам да ти пиша  newsm28

# 96
amra, пълна ти е кутията , а искам да ти пиша  newsm28
Извинявам се Embarassed Аз редовно я прочиствам, но бързо се пълни Confused Сега съм я изчистила, може да пишеш Hug

# 97
Много полезна тема  Hug

blagodarq ... imaite v predvid 4e az sam na 14 godini vse o6te Grinning ve4e sam se ot4aila ot tezi pupki .... 4udq se koga li 6te sa maxnat ... postoqnno go maja s kakvo li ne ... no rqdko ima efekt ... puk da ne govorim 4e i belezi ostavat  Cry

# 98
Аз си направих химичен пилинг на лицето и смея да твърдя, че има ефект.

# 99
А някой ползвал ли е крем Кларина на Хималая,мога ли да го ползвам докато кърмя?!И имали наистина ефект?

# 100
Момичета, а с какво почивствате лицата си? Иска ми се да е колкото се може по- натурален продукт  Peace
Аз си мия лицето два пъти на ден с този течен гел с бял чай-подходящ е за всички типове кожа,много е нежен към кожата,на KORRES e -те са натурална козметика(не изцяло,но са добри Wink),използвам гелчето вече 2 месец и съм много доволна,препоръчва се и за акнетична кожа Peace
В БГ не се продава тази марка,май само в БУргас ако не ме лъже паметта newsm78

# 101
А някой ползвал ли е крем Кларина на Хималая,мога ли да го ползвам докато кърмя?!И имали наистина ефект?
По тази тема за крем Кларина, както и други ефективни средства за борба с акнето на Хималая съм писала доста в темата. Трябва да се върнеш малко назад и ще видиш Peace. А що се отнася до това дали може да по ползваш докато кърмиш, това вече незнам.

# 102
Момичета,днес си купих прясна коприва и съм решила да правя запарки и да пия ,че да се прочисти организма и да се поизчисти лицето ми(друг е въпроса дали ще има ефект при мен Blush),аз ще опитам все пак Wink,та исках да ви попитам как да я съхранявам тази коприва,в хладилника ли или как по друг начин? newsm78

# 103
Момичета,днес си купих прясна коприва и съм решила да правя запарки и да пия ,че да се прочисти организма и да се поизчисти лицето ми(друг е въпроса дали ще има ефект при мен Blush),аз ще опитам все пак Wink,та исках да ви попитам как да я съхранявам тази коприва,в хладилника ли или как по друг начин? newsm78

Аз съм си правила чай , но от суха коприва. Пих около 1 седмица и се отказах.

Имам още 1 пакет , на "САШИВ" Пловдив е 90 ст е пакета , от аптека си го купих.

# 104
Днес поръчах този крем. Дано да дойде бързо и да разказвам. По лицето ми намаляха от крема с Ройбоса, но се появиха на гърба и незнам вече ...  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт