Страдете ли от акне?

• 42 230
  • 162
  •   1
Отговори
# 15
Е микродермабразиото не е толкова тежко, само дермабразиото е много тежко и продължително трябва да се възтановява човек. А за петънца някакво избелващо кремче.

И аз съм заинтересувана  newsm62

# 16
Привет,  bouquet
Лекувам акнето си от години с лосион, предписан от дерматоложката ми и винаги когато се опъпча и започна мазането кожата се успокоява. Използвала съм много кремове-серята на Виши нормадерм/ефект никакъв-само безобразно много комедони/, използвала съм юсерин серията специално за акне-резултата беше леко плачевен /много комедони и пъпчици пълни с течност,вода/. Ползвах мостри на Авен, пак се опъпчих. Имекс нямаше никакъв резултат-все едно не се мажа с нищо! Единственият крем,от който имам долу-горе добри впечатления е биодерма себиум ал-използвах мостричка от него/близо седмица и половина/и кожата ми стана една мекичка,сухичка. Вчера се сдобих с крема на биодерма акн и сега ползвам него,но още е рано за отзиви! Ами това е! Heart Eyes

# 17
а крема на биодерма на каква цена е

# 18
Аз го купих за 21.20лв

# 19
  • В къЩи.
Писала съм в няколко други теми,но да споделя и тук. Имах акне от пубертета,когато забременях на 27год,положението стана плачевно,то не бяха пъпки ,а направо херпеси  ooooh! не само грозно,но и адски болезнено,появиха ми се пъпки и по гърба,раменете,че и деколтето,абе ужас...Едва изчаках да спра да кърмя и отидох на кожен. Проведох лечение с Рокутан в продължение на 8мес.Сега почти 2 години след това няма и помен от пъпка по лицето ми,но имам доста белези и дупчици,затова Ще съм благодарна ,ако ми препоръчате някое хубаво кремче за тях  Hug

# 20
Писала съм в няколко други теми,но да споделя и тук. Имах акне от пубертета,когато забременях на 27год,положението стана плачевно,то не бяха пъпки ,а направо херпеси  ooooh! не само грозно,но и адски болезнено,появиха ми се пъпки и по гърба,раменете,че и деколтето,абе ужас...Едва изчаках да спра да кърмя и отидох на кожен. Проведох лечение с Рокутан в продължение на 8мес.Сега почти 2 години след това няма и помен от пъпка по лицето ми,но имам доста белези и дупчици,затова Ще съм благодарна ,ако ми препоръчате някое хубаво кремче за тях  Hug
И аз така бях, имах стафилококова инфекция след раждането. Цели възглавнички червени, опънати, като оттоци. Сърбяха, боляха. 2 месеца и половина антибиотик и се оправи Peace

# 21
  • В най - голямото село

Цитат
Лекувам акнето си от години с лосион, предписан от дерматоложката ми и винаги когато се опъпча и започна мазането

би ли споделила какъв е лосиона   bouquet

# 22
Аз използвам лосион Acne Out (с бялата капачка) и крем Acne Out Simple Smile

# 23
cikoni, лосионът се прави в аптека, съобразен е със спецификата на кожата ми, съдържа антибиотик, поради което не може да се ползва непрекъснато -правя курс на лечение,после почивам 2-3 месеца и щом се влоши състоянието на кожата ми започвам отново/това е и причината да си търся по-слаба медицинска козметика/!  bouquet

# 24
Аз лично страдах от акне, когато бях на възрастта на дъщерите си. Тогава нямаше кой да ми каже какво трябва да направя и се лекувах сама със спирт и оцет. След това доста трудно се отървах от ужасните петна. Да живее химията - вече приличам на човек.! Joy

# 25
Здравейте и от мен!
В пуберитета ми беше кристално чисто лицето и сега на 24години съм като пубер Simple Smile Използвала съм какви ли не кремове, лосиони, гелове и прочие. Последно използвам на БИОДЕРМА продукти :СЕБИУМ AKN КРЕМ АКТИВ,  СЕБИУМ ВОДА МАЗ.КОЖА и СЕБИУМ ГЕЛ МОУСАНТ, лекувам пъпките в продължение на месец, първите две седмици имаше ефект, кожата ми се поизчисти, но сега отново се появиха огромните акнета. Поцещавам козметик един път в месеца за профилактика, но пак няма сполочлив ефект. Лошото е, че имам малки белези, някои ако иска да сподели, какъв крем против белези използва.......

# 26
Здравейте и от мен!
В пуберитета ми беше кристално чисто лицето и сега на 24години съм като пубер Simple Smile

И при мен почти така  Sad Никога не съм имала хубава кожа , но когато забременях стана страшно - лцето ми беше в рани , чак ме болеше като се мия или мажа с крем  . Някъде към 5-тия месец нещата започнаха да се пооправят , след раждането бяха дори добре , но от около 6 месеца съм пак много зле  Cry Май е крайно време да отида на дерматолог - акне на 27 , дано не е нещо по-лошо  Sad

# 27
Аз използвам лосион Acne Out (с бялата капачка) и крем Acne Out Simple Smile

А каква е разликата между бялата и червената капачка, защото аз използвам с червената и не знаех че има и с бяла  Rolling Eyes

# 28
Наскоро четох, че при много хора през пубертета липсва акне и се появява след това- било от стрес  newsm78

На мен много ми помогна комбинацията от Ясмин и солариум (кое от двете точно да е било не знам  Thinking) Но пък имах странични ефекти и от двете, та се отказах. Нищо друго не мога да препоръчам. При мен поне акнето не зависи ама никак нито от храната, нито от стреса, нито дали пия вода или не, дали изпивам цели кофи с кафе, дали правя секс, дали спортувам, дали си стискам пъпките... от нищичко  Laughing  Веднъж имам, друг път не  newsm78

Успех, момичета   bouquet Мисля че като спрем да ги мислим тия пъпки те сами ще си изчезнат  Wink

# 29
Привет и от мен! На всички ви препоръчвам да идете на дерматолог, защото ще ви изпише активно лечение със медикаменти специално за вас и наистина ще има ефект. Смея да ви предложа една маска на наша съфорумка направена от мая (от тези на кубчето, води се жива мая) количество колкото орехче смесва се със 2-3 супени лъжици прясно мляко намазва се на лицето и се седи 20 минути, после се отмива с отвара от лайка. Тази маска премахва петната от акне и наистина действа.

Общи условия

Активация на акаунт