На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 319 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Това е най лесния път до пазара
дано съм ви полезен
линка работи
ако има въпроси насреща съм
има още много складове но не съм ги посещавал и незнам какви са цените
този дето съм маркирал има голямо разнообразие на всичко
прахове,омекотители,памперси,сапуни,ароматизатори и куп други неща но има и хубава баклава и кори за баница
успех на всички с пазара
пак повтарям преди да отидете прегледайте и магазините има добри промоции

# 481
medemi ти си злато Hug
Благодаря ти за труда който си положил. След месеци лутане, най-накрая всичко вече ми се разясни, предполагам и на всички останали които не са ходили
Ако може някой да го качи на първа страница, ще бъде иделано, защото аз лично вече няколко пъти от нова година препочитам темите и нищо не ми ставаше ясно.
А вие като ходите какви памперси купувате? Гледах на мигрос някакви прима, които на външен вид са същите като памперс. Дали и вътре са такива, с алое каквито ги продават тук. А прахове за бяло пране какви купувате. Моя мъж предния път взел первол за цветно - 4 кг , който ми харесва и пак от него ще вземем, но с бялото нещо не можем да улучим.
  bouquet

# 482
 Тука се говори и за някакви кюфтенца те какви са и в големите магазини дали се продават ?И ако може по-знаещите да напишат примерни цени на сирена ,к.мляко.,ядки ит.н.  Praynig

# 483
 Знаете ли дали мога да купя лири от банка ,тъй като се оказа ,че е проблем да се намери от бюро в Бургас ,приятелката ми намерила само 65 а ще ходим събота  Shocked ? Казаха ми /жената която организира екскурзията /,че на границата нещо нямало да работи бюрото за обмен .Информация моооля! 

# 484
zen има опцийка редактирай, където можеш да си допълниш питането по горе Peace
Цените на сирената и млеката можеш да видиш от брошурите на кипа мигрос и др. вериги-има линкове на страниците на магазините, като вътре са  брошурите им за съответния период Wink
Лири най лесно си теглиш от карта международна на банкомат в турция. Вкарваш левове тук-там си ги теглиш в лири, и курса ти е най добър - иначе екскурзоводката все ще ви покаже някое чейндж бюро из града. Банките в бг не работят с лири

# 485
Дрийм,аз си взех последно турсил за бяло пране-6 кг.за 13 лири,но съм купувала и персил и ариел за бяло,за около 18 лири 6 кг.Не знам кога е ходил мъжа ти за последно,но аз си взех первол след нова година и го бяха развалили,миризмата му е ужасна.
Лири може да обмените малко преди границата,до бензиностанцията вдясно има чейндж бюро,преди Великден курса беше 0.97 лв. за лира.
Успешен пазар!

# 486
   Благодаря, вече си взех макар и само едри  Confused

# 487
Здравейте!
Вчера бях на пазар в Одрин и Лозенград. Много съм доволна-аз ходих основно за дрехи за децата, че след като обиколих бургаските магазини и се втрещих от цените. В LC WAIKIKI в Кипа пазарих за момчетата ми/на 13 и 11г/, има много хубави дрехи за пролет-лято и са на цени поне 1/3 от нашите магазини. За праховете и хран.стоки - в Кипа взех прах "АЛО" 7,5кг. за 13лири/досега не съм го ползвала, но мирише много хубаво/,Персил гел 3л за 20 лири,  Доместос 6кг. за 6,45 лири.Омекотител Вернел в туба-6л там беше 12,50, в складовете -8,50, но в Мигрос в Лозенград беше най-изгодно -7,25лири.
За първи път сега пазарих само с карта-друг път все обменях лири или в евро, но според мен най-удобно е с карта- във всеки магазин има ПОСтерминал, само В Лозенград баклави и кюфтенца плащах с бг.лв.
На турската митница разрешават да се купи само 1картон цигари, но на българската пускали само с по 2пакета на човек. Ние бяхме с автобус и разпределяха стековете за да нямаме проблеми, но никой не провери. Аз за първи път да не купя цигари-не пуша вече от 1,5г. и мъжът ми ги отказа наскоро! Grinning
Това е от мен-надявам се да съм била полезна на някого с информацията. Наистина момичета си заслужава да се пазари в нашата съседка, хем разходка си направих-времето беше направо лятно там!

# 488
  • Бургас
Здравейте!Искам да попитам,пътуващите със собствен транспорт,на митницата от бълг.страна правят ли проблем за каква сума,е стоката,която внасяте.Казаха ми,че имало някакво ограничение до 30 лв. на човек.Ако е по-голяма сумата,може да обложат стоката с 20% ДДС.

# 489
Здравейте!Искам да попитам,пътуващите със собствен транспорт,на митницата от бълг.страна правят ли проблем за каква сума,е стоката,която внасяте.Казаха ми,че имало някакво ограничение до 30 лв. на човек.Ако е по-голяма сумата,може да обложат стоката с 20% ДДС.
Досега не са ни правили проблем,аз лично харча около 200 лири,пътуваме в кола още 4 човека и те харчат горе долу по толкова.
Елинор,браво за добрия пазар,наистина си заслужава ходенето и пазаруването до съседката,пък дори и само за разходка.

# 490
Последния пазар в Одрин на 2 април четохме на бг митницата че имаме право на внос на стоки с обща стойност 300 евро
там е упоменато и какво може да внасяш и по колко
никой от митничарите няма да ти направи проблем за прахове,омекотители,памперси,баклави
затова има и негласно положение да се внасят стоки по 2бр. на човек от нещата които пазарим

# 491
  • Бургас
Благодаря,за бързите отговори   bouquet!Ще се ходи на пазар,няма как.

# 492
привет и от мен на 16 май и аз ще се разходя до одрин но се пада неделя та бих искала да попитам конкретно уайкики дали работи благодаря за отговора пък като се върна ще разправям

# 493
  • Бургас
привет и от мен на 16 май и аз ще се разходя до одрин но се пада неделя та бих искала да попитам конкретно уайкики дали работи благодаря за отговора пък като се върна ще разправям
Работи, няма проблеми. В Турция работят в неделя, дори магистралата в 20 ч. в неделя още работеха. Но това не може да се каже за другите южни съседи - гърците, както и за нас.  Laughing

# 494
Здравейте!
Някой знае ли къде има бебешки колички?
Виждали ли сте и евентуално как са с цените?

Общи условия

Активация на акаунт