МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 280
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Хайде и ние порастваме днес!  Grinning

Честито на Мартин на dobro_nastroenie и на всички от отбора 16.  Heart Eyes

Този магазин АИКО на мен ми е познат като IKEA и силно се надявам скоро да отворят такъв и във Варна. На мен много ми допада,  мога да изкарам цял ден там.  Crazy

Срещата ви в Банкя изглежда супер, бебоците са големи сладури.  lovekiss  А това за Узана звучи примамливо.  Peace

За среднощното хранене и аз да кажа. Ами хапва си девойката, но то не е и хапване, ами както и при повечето кърмачета само поцокване. Аз му викам, че един вид да отбележа присъствие.  Laughing Е, пробвах вода- ефект нямаше, напротив- пак хапна, а после се приспивахме сума ти време.  ooooh! Та така- буденето варира около  3ч. В тая връзка да питам- кога почват да спят нормално? Не че нещо, ама ми се спииии Tired Добре, че таткото я взима "на кафе" като почива, та зареждам чат-пат батериите.

# 256
Алекс_мама,страхотна е  Heart Eyes  и най-важното е,че му е кеф на Алекс  newsm68
Честито на месечинковците с днешна дата   bouquet
ох ние до сега колко ревахме  ooooh! ooooh! ooooh! дадох му малко панадол и отипакс в ушичките и сега се смее и гука  Crazy какво му става не знам   33uu,ама дано да свършва скоро ,че нямам нерви вече  Tired,не ще и да яде и тук ме навява на мисълта,че са го почнали зъбите  newsm78,венците са му подути,ама нищо не се белее  Thinking

# 257
  • София
Четито на бебетата с дата 16-тиДа са здрави и добри! Tada
Честит Рожден ден на Кикомери на патерица- всичко което желаеш да ти се получава с лекота и да те прави много щастливе!  bouquet
Честита проходилка на Алекс- бързо да се научава да вилнее изправен и без нея!
Бодливка,... edit- Hug
Лигавници във Вис Виталис гледах- найлонови ли, как да го кажа, имаше и през гърба да се връзват.
Инкогнито, желателно е да се въведе постепено всяка нова храна. през това време си даваш от въведената, за да си хапне бебо, колкото си трябва.
Емили, ех- де да беше Айкото Икеа  Heart Eyes Просто много добре са се доближили до знака им- за да се хващат на въдицата такива като теб Peace

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 21:32 от oki4

# 258
Да се включа и аз пак

За икея,май ще почакаме още няколко години,Окич,носи се слух че щели да строят на симеоновско шосе,но не се знае кога.

Срещата на снимките изглежда   страхотна,всички са толкова сладки и бебетата и майките,Мънки с какво го храниш илийката?????????????много е готин да ти расте жив и здрав.
Мери ,Ангела направо ми напълни очите,ами вие сте вече с прическа,пу пу,много е сладка,надявам се следващия път и ние да се включим в някоя среща и да се видим .

# 259
  • София
Здравейте момичета!

Първо да поздравя месечинковците Simple Smile Да са живи и здрави всички пораснали бебоци и специални целувки за Марти !

А днес е един толкова хубав ден. Преди малко се прибрахме от дълга разходка в парка Заимов. Видяхме се с нашите кумове и още едни приятели, които имат кака на 4 г. и малко момченце на 2 седмици  Flutter Ама много малък и сладък ми се видя... Наистина бързо се забравя, а явно нашата е била и доста по-малка - този Жорко беше 4 кг. а ми се виждаше такава мишка... бонбон и как сладко си спинкаше...

А вие сега с това одеало... вече съм го сложила в списъка с идеи за подаръци на приятели. Даже май кумата ще намаже първа - че другата неделя е рожденичка. Маймунка, мерси за инфото, че има подобни в Айко. И да кажа, че срещата на  Билянка с Илийката явно има ефект - усилено се опитва да му подражава - вири дупе и се отблъсква с двата крака, ама все назад се придвижва... Май ще трябва по-често да ги събираме, да си опресняват номерата...

Хайде поздрави от нас, че май скоро за още е дна разходчица в нашето паркче ще се застягаме  Whistling

Обичам дългите уикенди...

# 260
  • Варна
Цитат
Емили, ех- де да беше Айкото Икеа  Heart Eyes Просто много добре са се доближили до знака им- за да се хващат на въдицата такива като теб Peace

Аз в БГ в магазин на АИКО не съм влизала, но в ИКЕА съм пазарувала и тъй като логото им наистина е 1:1 се заблудих, ама мерси за пояснението.  Peace

# 261
  • София
Привет!
Чести рожден ден на Мери с малко закъснение! Бъди здрава, щастлива и винаги обградена с много любов!  Hug Heart Eyes  bouquet
Честити месечинки на всички сладури!  Hug Heart Eyes
И за мен датата 16ти е специална и винаги я помня - нали на нея си взехме Алекс вкъщи.  Heart Eyes
Бодливка, не разбрах много за какво става дума  Embarassed , но - много здраве на семейството ти!  Praynig Hug
Ние имаме мушамен лигавник от баткото, дето се облича като престилка, и с ръкави е  Crazy Сестра ми го беше взела от Mothercare май, но в жегите хич не е подходящо да го слагам  Rolling Eyes
За одеялото - и моята свеки каза, че е имало в Т-маркет, било 6лв  Shocked , но сега вече няма.
За профилактиката - и в Люлин минахме през нея  Tired УжасТ беше.  Twisted Evil
 Heart Eyes на всички!

# 262
Бодливка,... Flowers Rose Flowers Rose ...не знам какво се казва на такива тъжни поводи Embarassed

Бодливка, не разбрах много за какво става дума  Embarassed , но - много здраве на семейството ти!  Praynig Hug

To и аз така съм го написала.. Преди 4г.на връщане от морето катастрофирахме(аз бременна с Дарина в 5 мес.)и макар изпотрошени,оцеляхме.Та яжте, пийте и си носете новите дрехи,да не го стига никой такова нещо! Praynig Tired

И мерси за отговорите за лигавниците! Hug

# 263
  • София
Привет и от нас със звяра, който спи в момента  Mr. Green

Честит имен ден на всички Марии, със закъснение,
и на всички с повод от последните дни!

Бодливка, много здраве и на теб и на цялото ти семейство и дано никога повече нямаш повод за този вид черпявки!

bouquet  bouquet  bouquet

За одеялото за пикник да кажа - има много хубави в JYSK(до HIT в Младост). И струваха нещо от рода на 5лв. Има и хубави раници за пикник - с чинии, чаши и т.н. трудно чупливи приспособления.

Ох, т'ва с топлата вода в Младост е много гадно Sad Добре, че имаме бойлер, ама пак си е тегаво. Аз винаги съм твърдяла, че централизираната топла вода е едно от най-големите открития на човека Laughing

Всички храни ли се въвеждат все по 1 ч.л.  днес, 2 ч.л. утре, 3 ч.л. вдругиден и т.н.  Embarassed
Животинче,аз така захранвам,обикновено новата храна я вавеждам с картоф,смесен със новата храна,като не намалям грамажа до който сме стигнали.

Ъъ, такова... Това не го питах аз...

Натсти, дано кашлицата на Стилиянчо не е сериозна.  Hug

# 264
БОДЛИВКА, да сте живи и здрави ти и семейството и само хубави поводи за черпене да имате   bouquet

# 265
Взех си дребното и сега ми разказва какво е правила  Joy

Бодливка-  Hug да сте живи и здрави.
Аз катастрофи е съм правила (и се надявам да не стават), но мама преди 4г такава страшна катастрофа направи, но за щастие се отърва само с нарязвания.
А мъж ми преди години също катастрофирал, колата смазана и всичките 4ма с повреди, кой счупена ръка, кой нос.
Мани, мани. Аз като чуя нещо подобно по новините и настръхвам.

# 266
 HugЗдравейте!

Пак нещо ви е хванала липсата всички!  Crossing Arms

Иве,  Heart Eyes! На теб и на цялото ти семейство много здраве!  Hug

Днес майка ми каза , че в новите брошури на Кауфланд имало  и кошници - нещо за сини ми спомена , но аз не съм гледала брошурката. Спомена, че е нещо от рода на 10 лв.  Thinking
 Тъй че Тони ако имате наблизо такъв магазин може да проследиш или аз като отида може би другаат седмица пак на гости на мама , ще ти взема от там .(стига още да ги има)

Честита месечинка на бебоците родени на 16 и пълна торба с целувки на Марти!

# 267
  • София
Бодливка,
Преправих си предишния пост, защото помислих, че някакъв помен сте имале Rolling Eyes
Еми- да сте живи и здрави!!!

Този Jusk, много ми харесва, но съм била само в търновския... Нали не упражнявам шофиране сама, а с моичкия почива само събота и неделя- а тогава кое по- напред! Даже бях забравила за този магазин...

Абе, да ви питам- дали ще се ползва това нЯщo достатъчно време- че много се чудя.. ПО пронцип много ми харесва и ние доста ходим по поляни и подобни... За плажа май пак става...

# 268
  • София
Леле, момичета, ееее, думи нямам... досега гледах снимките от срещата в Банкя, ПРЕКРАСНИ СТЕ!!! Така се изкефих и съпреживях с вас благодарение на разказите ви и снимковия материал... голям ентусиазъм ме обхвана, не е истина!  Crazy Благодаря ви! Направо ще си умра от яд  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, че изтървахме точно тази среща (не съм за оплакване, че пак на басейнчето бяхме и чудно изкарахме)... Всички бебоци са страхотни, и тъй като по принцип съм/сме, барабар с тати, който тези срещички са му любими  Party от редовните по срещите и се познавам с всяка от вас, ми стана супер приятно, че така добре сте изкарали и едно голямо, но благородно завид! Маймунке, от сега ще те "наглася" аз теб едно хубаво, да вземеш да ни организираш и резервираш за онова хубавото дето го каза с поляните  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кикоимери, малко на патерица, мила, ама чак сега седнах на компа - да си жива и здрава и все такава чаровна, все така да си те обичка твоичкия Кико и много щастие с малката чаровница - не можах да я позная, разкошна е и колко коса има само... чак ми става смешно като погледна Стели... На 15ти щях и аз да ви черпя, че племенникът ми Алекс стана на 5 год. (ама така и не стигнах до форума)...
Десис, мила,  Hug Hug Hug
Бодливка, здраве на теб и семейството ти, както и за семействата на всички вас - нека Господ ни пази и ни дава здраве и любов!
СЗА, липсваше ни много!
Елвинг, айде вече ще те пишем по-редовна в Люлинските срещички, вече няма да имаш оправдания щом до Банкя си стигнала  Mr. Green Пак, ако ще и на ръце ще ги разнясяме, тамън ще са си лика прилика със Стеличка...
Ох, хиляди неща исках да пиша, ама забравям...
За одеалата за пикник, почти съм сигурна че съм виждала такива и в Практикер и в Бриколаж...
Стела и тя много неспокойно спи и се буди кажи речи на всеки час... яде по веднъж, обикновенно към 4 ч, но на всеки 20тина минути пъшка, маха с ръце, изпуска и си иска бибата и така аз спя ужасно, на пресекулки, ако въобще може да се нарече сън това моето Sad дано отмине... според педи е заради зъбките....
Отиваме да се къпем (почнали сме доста по-рано вече да се справяме с банята и съня)...  Flutter
Цунки на всички от нас и дано тази нощ всички спят спокойно!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 269
  • София
Абе, да ви питам- дали ще се ползва това нЯщo достатъчно време- че много се чудя.. ПО пронцип много ми харесва и ние доста ходим по поляни и подобни... За плажа май пак става...

Ние си взехме подобно, бях пускала преди снимка. Много ми е удобно като ходим на гости при бабите, мисля и за по хотели да го ползваме. Това също ми изглежда достатъчно широко, за да се използва по-дълго. Пък за полянки това специално ми изглежда екстра  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт