Честито и на всички други бебчета от 13

на Никол на Астуриана и Елия. Как хубаво си седи момата
, ние се клатим още като патета, а на крака хич не стоим

на Никол на Астуриана и Елия. Как хубаво си седи момата
, ние се клатим още като патета, а на крака хич не стоим

А се хвалех на Вили ст, че последно плаках като ми донесоха бебо за пръв път
Вероятно са го почнали зъбите детенцето.
И ние сме така.С тази разлика,че като е големия зор дори не иска сам да заспи,а само на ръцете ми.А по принцип си го слагам в леглото,шъткам му малко и заспива.

Мен честно казано още ме е страх да й давам на Мира да прави такива неща. Тя от преди месец дава зор да сяда, ама аз не й давам
Първо ес чудеше какво става, че явно е съвсем различно от полегланото положение. Но ме е страх още да я оставя да се изправи и остане така без опора
Аз за това си исках и второто момиче
Тя и моята АГ ми казваше на прегледите "С момичетата нямам никакъв проблем - много оправни. Но това мъжете - доносени, голями и пак ще се намери нещо да не им е в ред при раждането още"
А и попринцип, като го гледах какъв е шавлив, нищо чудно да е от първите бебета, които ще се изправят и проходят. Магдалена ми беше същото шило, като него и се изправи права САМА на 7мес и на 10мес проходи
Аз аз отав не давам много зор за такива постижения от Мира
Пък нали имам мераци за трето, трябва да се пазя
Нямаш грешка!

Предполагам, че наистина са зъбите. А и друго - вече могат нови неща и се превъзбуждат много лесно. Поне с Ния е така - спи й се, но се обръща по корем, от което се разбужда и мрънка, аз я връщам обратно и така N пъти. Започнах да я подпирам с ръка, но тя пък започва да се чуди защо вече не може да се обърне. Даже и като се унесе много дълго време е със съвсем лек сън. Ръката постоянно дърпа и пуска играчката ( една овца, с която заспива) и от самото движение пак се рабужда.
Та дано е период

Пък майка й хич, ама хич я няма с писъците - мнооооого трудно ми понасят
завид-завид Препоръчани теми