МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 342
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Дано да сте изкарали приятно на срещичката , чакаме снимки.

Аз тука стягам пак багажи..е страшна работа е -работя по списък.Изчезвам за Пловдив другата седмица.Ще се радвам да се видя с някой там- Светлето ,Дайтона- да врътнем едно в градската..
Русанче, искрено ти съчувствам - оправяй се бързо  Hug

# 166
Личи че днес никакви ви няма.. Twisted Evil

# 167
Момичета искам пак да изпраскам едно въпросче. Crazy
Нали гледам да захранвам и аз с хубави пюрета,Хип,Сънвал...Ама те нямат като че ли нашите си зеленчуци.И то нормално да е  така,все пак не са български.Целта на захранването е да запознаеш дребното с храната,която по-късно ще хапва,а аз честно казано не съм яла ни броколи,ни пащърнаци...Все пак той ще хапва доматчета,чушки...В българските пюрета има точно нашите си зеленчуци,което смятам е доста важно.А в същото време не искам да давам Ганчев. ooooh! Sick
В голяма чуденка съм.Едва ли като почна да му готвя ще му слагам пащърнак. Rolling Eyes

# 168
АлЕкС-мама, права си, да Wink
За съжаление и аз видях че тези зеленчуци които описваш ги има само в Гнчевските пюрета.Взех няколко такива с домати и чушки да  пробвам- е ми няма такава гнусотия, аз не бих ги хапнала, а пък незнам децата как ги ядат. ooooh! Радослав харесва единствено "картофи със спанак и сметана" и още едно "зеленчуково пюре с ориз" за това съм замислила да му давам тези два вида два пъти в седмицата, а през останалото време да му давам Гербер, ОВКО, Бебивита.
А най голямата простотия е че най-голям избор на пюрета имат Ганчев, а точно те са.... Sick

# 169
Май ще се наложи да се дават български все пак.Има едни "Малечко",ама нямат разнообразие.Иначе за мен са по-приемливи от Ганчевските.Алекс е ял няколко плодови от тях по липса на други,хапва си ги,ама той по принцип плодови всякакви яде.
Не ми харесва в българските и това,че са с по хиляда съставки.То няма захранване. ooooh!

# 170
Здревейте!
Ние изкарахме много тежка нощ. На Тоби вчера му биха втората хекса ваксина и вдигна температура. Много беше нервен, цял следобед беше на ръце и мрънкаше. Дадох му панадол и заспа в 21.30, на пак се буди няколко пъти през нощта. Сега продължава да нервничи и извива, а на мен ми иде да се гръмна!
На Риша му сложихме Превенар, добре че при него засега няма реакция, надявам се да няма изобщо! Така ме боли главата, че едва гледам. Tired
Кикоикрис, бързо оздравяване ти желая. Сигурно ти е много трудно.  Дръж се!
Алекс-мама, пащърнака е много хубав с картоф и морков. В Чехия това е типичен бебешки обяд, а по-късно се прибавя и месце. Мисля,че би ти харесало, на Алекс също. Grinning
Домат има в Хипп, но за по-големички, защото е алерген. Помня,че имаше в спагети болонез, но те дали бяха от 12месеца или 10... Thinking
Еlle, много сте хубави, а малкият е голям сладур!
Исках още да пиша и забравих.
Ох, пак се започна!

# 171
Домати има в много пюрета и от по-хубавите марки  Peace Но те са за най-рано след 6мес.
Единственото, което няма в тези пюрета са чушки.
А броколи аз си ям и дори много ми харесват  Peace

Да се похваля, че ние снощи си спахме в леглото от 21,30, когато се накърмихме до към 3ч  Party Това за нас си е постижение. Ще видим как ще е днес. Но, като се събуди в 3ч и до сутринта се буди да цока сигурно поне още 3 пъти  Tired

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 15:50 от veselina_s_p

# 172
Да се похваля, че ние снощи си спахме в леглото от 21,30, когато се накърмихме до към 3ч  Party Това за нас си е постижение. Ще видим как ще е днес. Но, като се събуди в 3ч и до сутринта се буди да цока сигурно поне още 3 пъти  Tired
Веси  Peace браво! Ние така се научихме отдавна. Заспива към 21.30 в кошарката, но се буди към 12-1ч и после е при мен, хапва си, та даже и в 3ч си хапва ooooh! незнам как ще се отучваме от това нощно хранене. А сега откак му изби зъбчето си се буди в 1ч и после цоцка на всеки час  Whistling според мен само си търка венците с цицата, и пробвах да пробутам биберона, ама резултатът беше да събудим и таткото, който е в съседната стая  ooooh!

# 173
  • Варна
Здравейте мамчета  Hug
И аз съм в групата на умиращите за сън  Crazy  Както преди писах Вики сама спря да се буди нощем още като стана на 1 месец, а преди известно време , вече месец май има, почна да се буди в 1, в 3.30 и в 6 след което вече не сика да спи но неиска и да си лежи та се носим до към 9.30 след което спи до 10.30 - 11  Crazy  Аз си лягам към 12- 12.30 и нали се сещате в 1 колко съм наспана, а съня от  4 до 6 е даване на биба на всеки 10 мин за да не се събуди понеже спи неспокойно и мрънка и ако не и я дам се разбужда, еми едва издържам вече, приличам на зомби, а през деня спи 2 пъти по 20 - 30 мин и то по често навън та няма как да спя с нея  Crazy Искам си миналото спящо по цяла нощ бебче  Tired  Някой беше питал - полу кърмаче сме.

На 10-ти бяхме на консултация, биха и последния Пентаксим, плака не от него а от докторката че сега сме на етап - страх от чужди непознати хора  Rolling Eyes Но щом си я взех спря да плаче и всичко беше ок. Слава богу и третия го понесе без проблем  Peace

И да се похваля - бях ви се оплакала че съм много притеснена че не иска да яде. Тя когато ядеше качваше едва по 400 грама, а сега като не яде се бях ошашкала че няма да сме качили изобщо....Е качили сме 550 гр  newsm44  и 4 см   Mr. Green  Всичко ни е наред, здрави и силни сме и няма да захранваме скоро  Peace  

Иначе - ремонта върви с пълна пара - вече му се вижда края - почнахме да обзавеждаме - хола ни е готов, банята също, спалнята и тя.....само дребни неща има да добавя а и чакаме част от нещата че са поръчка.....Естествено имаше и много нерви - правим поръчка, а пристига друго, та го връщахме та се разправяхме, ама те пробват ако им мине номера, ако беше мъж ми - да, той не обича да се разправя, но с мен не са познали  Twisted Evil  нищо че съм с бебе, ходя навсякъде с нея и се разправям - в крайна сметка пари даваме за това, м..... им  #2gunfire  Та само кухнята остана...Доволна съм че макар и с трудности( то с майстори няма как ) всичко става точно както сме го искали..... Септември месец ще ходим до майка ми в Пз и след това живот и здраве се нанасяме  Party

Честито на всички с поводи тези дни   bouquet   Hug
Сори за дългия пост ама като нямам време и не пиша така е....  Blush

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 17:07 от dessiss

# 174
  • София
Привет!
Аз ли съм първата завърнала се от среща?  Grinning
Беше изключително приятно.  Simple Smile Радвам се, че зе запознах с нови мами и бебета, а и че видях стари муцунки  Heart Eyes Видяхме Илийчо в действие - няма такове бебе, уникален е  Heart Eyes , другите мързеливо се повъргаляха по тревата  Laughing На Тони и Дума медали за кулинарните умения! Крем-карамелът беше чудесен, а соленките и тортата на Дума - мммм  Crazy , направо не завиждам на снахите й - като готви такива вкусотии на момчетата й, трудно биха я задминали  Wink Hug Heart Eyes Снимки от мен няма, другите щракаха. Всъщност и аз направих две-три, но с телефон и не знам кога ще мога да ги кача.
След като докладвах да ходя да чета по-подборно и да гледам снимки от кръщенето  Grinning

# 175
Ще чакаме снимков материал от Банкя и още разкази  Grinning

Елле, вас защо са ви кръщавани облечени  Laughing И яко са падали глави на някои снимки  Laughing Майка им и тя само такива снимки прави  Mr. Green В коя църква е кръщането? Попа е много симпатичен. Не, като повечето, които изглеждат като извадени от подмасата в кръчмата  Laughing

# 176
В коя църква е кръщането? Попа е много симпатичен. Не, като повечето, които изглеждат като извадени от подмасата в кръчмата  Laughing

Ами мисля, че църквата е в Банкя. Но тя Ел ще каже със сигурност. Макар че съм 100% убедена, че този поп ни извърши църковния ритуал на сватбата. И да ти кажа почти през цялото време (около 40 мин.) ми гледаше в деколтето Crazy

Радвам се, че сте си изкарали хубаво и аз ще чакам снимки Peace

# 177
  • София
 Хайде, и ние се върнахме. Вече освен че искам да съм бебе, искам да съм бебе на Тони или Дума, или и на двете на половин щат. Grinning Крем карамелът на Тони и тортата на Дума бяха фантазия. Домакините бяха страхотни, макар че им вдигнахме яко джабала. Е, ще почиват като отидат в Скучния Запад. Grinning Бебоците са много сладки всичките. Кои по-елегантни, кои по-пухкави, ама всичките бяха за изяждане. Опитахме се да направим снимка на бебетата, легнали на одеяло, обаче какъв колективен рев се получи... Laughing Аз, за съжаление, не можах да снимам, че ми се беше запълнила паметта на телефона, но други снимаха, та вярвам ще има за гледане. Simple Smile

# 178
Няма такова приятно изживяване, с толкова бебоци и мами и татковци, че и дядовци. Peace На мен ми беше супер приятно, дано и на другите да им е харесало. А за Дума, просто нямам думи... мъж и я докара и като свали една огромна кошница за пикник пълна и торта отделно. А и подаръци имаме... Embarassed

Сега качвам малко снимки от нас, а другите ще качат и те... Не успях да ги надпиша и ще пробвам малко по-късно, нещо като дам "запази промените" и не ги запазва... newsm78

Мънки, пълна ти е кутията за лични съобщение и затова ще пиша тук. "Малката ви сладка лъжичка на Илийката е у нас. Peace
Казвай как да се организираме да ви я дадем? Може и да минете да си я вземете, ако искате. Wink"

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 20:48 от Tony_st

# 179
  • Стара Загора
Tony_st  страхотни са ви снимките. Браво. Все така да се събирате. Ние наторавихме багажа и сутринта рано рано потегляме! После ще показвам снимки.Нашите резултати са готови. Хемоглобина ни е 103 ( за мен е малко това), левкоцитите и тромбоцитите са ни увеличени. Левкоцитите трябва да са 3,5-10,5 а нашите са 11,6, а тромбоцитите трябва да са 140-400 - нашите са 455. И сега ми тъка под лъжичката от какво ли е това. Чак в понеделник ще разбера. Другите показатели са в норми.Някой ако знае да казва plssss. Левкоцитите знам, че са белите кръвни телца. Би трябвало да не е анемия това ( както при Митко). Уфф само туй ми е в главата. Моля се поне Симона да не е със ЖДА(желязо-дефицитна анемия)

Общи условия

Активация на акаунт