МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 337
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Страхотни са снимките от Банкя  Grinning

Слънце, при бебетата и децата е нормално да са доста по-високи тромбоцитите  Peace Ние на Маги често й правим ПКК, защото все прави разни странни боледувания и тромбоцитите винаги да със стотици пъти повече от колонката с нормите  Peace Но всички педита казаха, че е нормално.
Приятна почивка  Grinning

# 181
  • София
Мамчета, аз да питам дали някоя от вас е използвала Контратубекс и дали е доволна? Тъй като цената е висока, а количеството хипермалко, искам да питам за колко време стига тази тубичка?

много ви завиждам за срещата....Добре, че малката днес беше спокойна, тя винаги усеща, като ми дойде и се държи прилично....

# 182
Охх страхотни снимки  Hug,личи си че чудно сте си изкарали,за храната ще се въздържа,че вече мога да изям и клавиатурата,нищо не съм хапвала 2 дни  Tired Crazy
Ние що рев изревахме следобяд  ooooh!,сигурно на другия край на града го чуха,накрая резултата -беше се надрал цялото лице,абе кошмар ви казвам  ooooh!
Слънце,дано всичко да е  в норма на Симонка  Hug

# 183
  • София
 Контратубекс това за белезите ли беше? Ако е това, ползвала съм го, защото на баткото един белег от ваксина се беше разраснал. Не забелязах съществено подобрение.

# 184
  • Стара Загора
И аз не съм доволна от Контрактубекса. След отваряне има годност 3 седмици - а не върши никаква работа.

# 185
ТониСт,личи си,че е било страхотно на срещата,изглежда супер релаксиращо! PartyМного са хубави снимките!
Глафира,бих искала да ти  отговоря,ама и аз не съм в час. Confused
Elle,личи си от снимките,че много е слушкало детето!Браво! thumbsup А за попа... LaughingВили... Mr. Green
И последно,но не на последно място Mr. Green,Кикоикрис.по-добре ли си вече,виждам,че апетит имаш поне!Защо така горкия Крис,ама какво ли питам,като същото го имам.Да са живи и здрави само! Hug

# 186
  • София
Здравейте и от нас. Направо съм изумена, май това е първата среща, на която идват всички записали се - поправете ме, ако греша. Изкарахме СТРАХОТНО, другите са писали за кулинарните постижения, а аз лично завидях благородно на Танчето за невероятното одеало за пикник, което според мен спаси ситуацията от рева на някои дечица, специално на Калин със сигурност, и ни направи свидетели на изпълненията на Илийчо, който просто е невероятен. Всички бебоци се държаха чудесно, толкова малко рев на среща до сега не е било, може би зеленината и чистият въздух си казаха думата, а и сенките... отделно, че вече са по-големи и се сдушават по-лесно, примерно Калин се хареса с Илийчо и поиграха борба на "тепиха". Калин стратегически се смя с глас на задявките на бабата на свекъра (май така се пада...), с което май я спечели на своя страна, така че може да ни завиждате с пълно право за снахичката - наша си е и това е -  hahaha щом вече на роднините се подмазваме  Mr. Green

А защо всъщност трябва да се разтваря вигантола,нали са само две капки? newsm78

Аз, аз питах, защото от днес вече сме без Колийф - най-сетне - до сега давах Вигантола барабар с Колийф-а, разтворен в лъжичка кърма... а на опаковката не пише може ли да се дава директно (например на Колийф-а пише, че не бива...)

ЛЮЛИНски мами, в неделя от 10 ч. ще да бъдем с Россикв (ако не мине котка път) зад мебелната при чичо Емо, дЪ знаЙтИ  Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 21:55 от зелено човече

# 187
Алекс-мама  Hug,апетит имам,ама пусто не мога да ям,че много ме боли тъпия гастрид  Tired,след поредната инджекция малко ме отпусна  Praynig
Зеленко,съгласна съм с чистия въздух и според мен действа много добре на бебоците
АЗ също не съм разреждала вагинтола,давам го дирекно в устичката преди ядене сутрин  Peace

# 188
Ехо, пак аз! Mr. Green
Моята менажерия заспа, та успях да разгледам снимките. Ех, как бих искала да съм с вас!
Тази снимка ми е любима:
http://martenichki.snimka.bg/baby/sofiya-sreshti-po-gradove.374177.14186427
Това София и Мартин ли са?

Слънце, хубаво да си изкарате, дано резултатите да са в норма.
Лека нощ от нас, дано е лека на всички ни.
 Hug

# 189
Здравейте милички.
Ама страхотно сте си изкарали. Чудесно. Колко много малки слънчица на едно място Heart Eyes Октомври месец с  милото и децата тръгваме към дивия запад. Демек като стигнем Шопландия може ли да се включим към някоя ваша среща. Където кажете Blush Мноого искам да се запознаем.

Глафирке туй чудо си го купих след раждането на Пепи да си скрия стриите hahaha Подейства ама другия път. Само дето си дадох парите.

СЛЪНЦЕ всичко ще е наред не се притеснявай.
Весело изкарване.
 Хайде лека от мен.

# 190
Ехо, пак аз! Mr. Green
Моята менажерия заспа, та успях да разгледам снимките. Ех, как бих искала да съм с вас!
Тази снимка ми е любима:
http://martenichki.snimka.bg/baby/sofiya-sreshti-po-gradove.374177.14186427
Това София и Мартин ли са?

Това са София и Влади на Elle. Сега ще опитам пак да ги надпиша...

# 191
  • София
 Здравейте Hug
 Ние след срещата отидохме да видим бабата на Влади и се прибрахме чак за банята. Изкарахме си наистина чудесно, запознахме се с мн нови мами и бебоци и се радвахме на компанията и на старите ни познайници. Благодаря на Тони, Рая и таткото за поканата  bouquet Те другите вече са отбележили акцентите Wink Нашите снимки сега не мога да ги кача, защото кабелът е изчезнал, само дано не сме го забравили на Боровец ooooh! НО, да кажа, че има заснет моментът с бебоците на одеялото, много са сладки Heart Eyes
 Веси, в Банкя е кръщенето. Този свещеник е кръстил мъжа ми, венча ни, а сега кръсти и Влади. Ние много си го харесваме, той има по-особена титла, не е обикновен свещеник. В моето деклоте не е гледал, защото просто няма какво, та за това не мога да дам мнение, но че не пие и е на ниво, гарантирам Peace Иначе самият той реши да не съблича Влади, защото бил много малък и да не ревне. Снимките са правени от професионален фотограф, който снима и сватбата ни.
 Дез, това на любимата ти снимка са София и моят Влади Grinning
 Алекс-мама, вярно, мн беше послушен, напоследък има дни, в които е неузнаваем, броих ги - 3 дни беше добър, 2 дни кисел.

# 192
Е,сколасах и аз да седна на компа..

Върнахме се от трънско,Ади добре понесе пътя(60км)и макар че не е много,на нея и е за сефте да се вози толкова,на отиване и двете с каката си поспаха,на връщане само Ади. Laughing
Минахме и през пернишката Билла-има ги Памперс Премиум кеър,дето тук не ги видях ни в Билла,ни в Куфланд! Crossing Arms И в знак на протест не си взех! Mr. Green Основно влязох за режимни храни и много мЕсО! Twisted Evil

Елле честито ви християнче Влади!   bouquet

Добре сте си изкарали на срещата! Peace А снимките са страхотни,нашите бебоци са си най! Heart Eyes

а соленките и тортата на Дума - мммм  Crazy , направо не завиждам на снахите й - като готви такива вкусотии на момчетата й, трудно биха я задминали   Wink Hug Heart Eyes

Ааа,зависи от тъщите.. Mr. Green Моите хубавици всичко ш'си могат!Ако случайно не могат-кетъринг!  Whistling Mr. Green Нали знаеш приказката"Мъж,дете и куче-както ги научиш.." Twisted Evil  Wink

БОДЛИВКЕ и аз ще ти правя компания относно барбекюто. Ние тази вечер или утре сутрин рано заминаваме на балкан на Калоферския манастир ( по известен като мъжкия манастир). Там имало една еко-пътека, която ако не ме домързи ще обиколя. Та да се върна за барбекюто де - ако знаеш, колко е вкусно печено пиле на барбекю........ мммм чак се накапах май  Joy

Ей,снимки да направиш непременно!А за печеното пиле знам,нали лятоска основно с барбекю се изхранваме. Grinning
За резултатите на Симонката-пълен лаик съм по темата.. Rolling Eyes

dessiss няма начин-с ремонти и обзавеждане е така! Tired Но му се види края и при вас-чакам снимкиии! Hug И браво на Вики за качените грамчета!Каква искаш да е,като и майка и е с манекенски мерки?! Naughty Аз като те видя на снимки се депресирам бе жена!То бива,то може,ама твойто на нищо не прилича! Mr. Green  Hug

зелено човече и аз чета винаги опаковката,и според мен щом не пише,дали може да се дава директно,следва да пише че се разтваря в еди-какво си.. Wink А специлано вигантола няколко пъти го коментирахме кой-по колко кап.дава,и почти всички писаха че го дават директно в устата. Peace Даже все се чудех що го даваш разреден,като е толкова лесно просто да се капне,ама викам да не помислиш че ти се бъркам нещо..
Контрактубекс съм ползвала преди години за белег от порязано,ако се използва на "прясна рана" е ОК.За стари белези не върши работа.Гинеколкога ми беше изписал едно мазило за секциото,но мъж ми като отиде с рецептата му сервираха цена от 90лв.  Shocked! Това в случай,че Контрактубекса ви се вижда скъп.. Mr. Green

# 193
Ехоо, здравейте и от мен. Днес с Ангела отсрамихме положението, че само "лъжем" че ще ходим на срещи. Срещичката беше прекрасна и много забавна. Вече знаете за колинариите на които се наслаждавахме с охота. Хей сега искам още малко тортичка и крем карамелче.... Laughing Mr. Green Много приятно място и много приятни хора, а бебчовците...думи нямам...до един уникални сами по себе си. Ето малко снимки и от мен. Да лягам да почивам, че утре ще боядисваме спалнята...най-сетне.
Лека нощ  Hug
http://martenichki.snimka.bg/baby/sofiya-sreshti-po-gradove.374177.14188288

# 194
Вигантола може да се дава без мляко/кърма.Той така или иначе не се разтваря в тях ,тъй като е мазничък:) Дава се с мляко ,за да залъжат бебенцата понеже не им е приятен.

Общи условия

Активация на акаунт