МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 340
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Ние отиваме да ни боцкат по пръстчето. Преди малко направифхе сефтето и се изпишкахме в ку-ку-то!

# 151
А аз съм станала в 5, че малката се размрънка, тя заспа след като хапна, а аз пък не...Как ще изкарам днес хич незнам newsm78

И аз съм така с тази разлика, че Алек преди малко заспа. А аз вече съм разсънена и няма как да заспа отново. Дано да успея през деня да дремна малко, че иначе до довечера Tired

Слънце дано да не плаче много Симонка  и да не я заболи Praynig

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 07:50 от vily_st

# 152
  • Костинброд
Добро утро на всички.Като говорите за момичета и момчета аз какво да кажа с двете момчета-първото беше момиче,но го загубихме-е не ми е писано да имам дъщеря.Аз да ви се оплача-Алекс е със стрептококи в гърлото и незнам как ще се борим с тия гадини-след малко сме на консултация и на секрет да видим дали са намалели(стискайте палци). Весело изкарване в Банкя-ако ни приемате на някоя друга среща бих искала и ние да дойдем да ви видя и да се запознаем.Честито на всички които имат повод и целувки на бебоците......

# 153
А, добро утро!

Днес тук от сутринта е слънчево и съм оптимист... няма да ни се види малък хола... Вчера сутринта имаше такава зловеща мъгла, че се уплаших и днес да не е така, че отиде ни стоенето на двора... НО днес е супер от сутринта. Peace

Мойта щерка тази сутрин се събуди първият път в 6:35?!?! #Crazy Ужас, добре че реши да подремне поне до 7:50, че иначе...

# 154
Дано Симонка не я заболи. Ние пишу правим от две седмици някаде в банята и като се изпишка голям кеф и се смее щтото и се радвам.Сеща се какво искам от нея като и викам пишшшшшшш пиш.А като не иска се надига и се мръщи.

Много го закъсахме ние с пюретата. Моля ви дайте идеи как да я накарам да яде. Стиска устата и неиска да опита дори.(абе все в майкаси ще е май)А толкова хубаво си папкаше и викаше ам ам.Ама след този запек като спрях за малко да и давам пюре и край сега не иска.
Аз за третото искам да е момиче пак толкова са гальовни пък и да ги лигавя нямам угризения. Докато с баткото съм по строга.нали е мъж. Няма да се лигави я. Joy
Аз сладко си хапвам доста ама не ми се отразява на талията. Laughing
Сега почнах да слабея от самосебеси да видим дали ще отслабна повече от преди да забременея,че се бях по залежала нещо и бях качила 3 килца в повече. Simple Smile
Приятно изкарване на гостито!

# 155
  • Стара Загора
Е плакахме много малко в сравнение с батко й който и до ден днешен много реве - но той е наплашен! Резултатите слетобед. Сега отивам да си правя кексчето!

# 156
Добро утро!И аз се присъединявам към умрелите за сън. Tired Всяка нощ все по-зле спи дребния,от 11 снощи е взел да се върти,че и рев насън имаше,че така продължи цяла нощ.Въртя се,обръща се по корем и почва да мрънка и хленчи.Аз само дремвах по 20 мин. между преобръщанките,а сутринта с тикане на биберон устискахме в леглото само до 6.30.И се почна разнасянето. ooooh!Сега си доспива.
Астуриана,ние сме така със зеленчуковите пюрета.Не ще и не ще.Само като го усети и почва да плюе,да се смъква и да се върти и накрая се разревава.Ами какво правя аз мога да ти кажа.Пея песнички,местя го ту на спалнята,ту на шезлонга да играе с играчките,вчера и на дивана в кухнята отидохме и леля му дрънча с едни лъжици да го баламосва и си го изяде набързо.Днес мисля да сложа малко от плодовото вътре,защото обича плодови.А предния път го лъжех 1 лъж.плодово,1 зеленчуково. ooooh!Ужас.Ама някак се справям за сега.
Кикоикрис,няма ли кой да ти помага с Криси? #Puppy dog Бързо оздравяване!!! Praynig
Глафира,и на теб! Hug
Хубав ден,майчета!

# 157
Здравейте,

Весела среща на софийските мамита!!!

Болните да се оправят  Hug

Ние след обяд даваме детето на мама, че утре може да ме огрее да ида на дискотека  Rolling Eyes

Хайде  Hug

# 158
ДобриУтрУ и от нас!

И тая нощ изкарахме само с едно мрънко-будене,но в просъница дадох водичка и пак отнесе плувката.По едно време каката се присламчи при нас на спалнята,та спах на една страна основно-но спах! Party

Днес се очертава супер временце,  Nature Sunny след малко заминаваме на село при свекитата. travel А довечера ще имаме гости на барбекюто,тъкмо ми се съчетава с диетката..! smile3508  cook  eat

# 159
 Hug Хайде стига с тези торти де  Wink, то тъкмо свалих малко килограми, та сега да ги наваксам ли...и аз съм на вълна торти! Вчера баба ми беше рожденничка, та и направихме много хубава изненада с торта, ужасно голяма и мнооого сладка...е хапнах си подобаващо...и още има солидно количество от нея в хладилника... много се трогна жената, то това трябва на възрастния човек едно внимание... много си я обичаме жената  Heart Eyes. Утре пък ще е истинското празнуване та ще е голямо хапване отново...е хайде да ви оставям, че имам да пазарувам за тържеството утре! Stop
Абе я се почерпете на патерица за здравето на баба   Wink Party

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 10:00 от dobro_nastroenie

# 160
  • Стара Загора
БОДЛИВКЕ и аз ще ти правя компания относно барбекюто. Ние тази вечер или утре сутрин рано заминаваме на балкан на Калоферския манастир ( по известен като мъжкия манастир). Там имало една еко-пътека, която ако не ме домързи ще обиколя. Та да се върна за барбекюто де - ако знаеш, колко е вкусно печено пиле на барбекю........ мммм чак се накапах май  Joy
На срещата в Банкя весело изкарване. Да направите много снимки. На всички извън домовете ви - също приятно и забавно изкарване, пък на тези които си оставате  у дома - починете си едно хубаво - а бебоците да бъдат много послушни!!!

Честити месечинки на днешните бебоци!!!

# 161
  • София
Да ви питам - вашите бебоци успиват ли се след пюрето?
Аз от понеделник давам плодово пюре, по-конкретно почнахме с ябълка. Да обясня подробно - в 8ч звяра се събужда и го кърмя, към 9:30 си пие сока - 40мл, и към 10:30 му давам пюре - днес сме вече на 1/2 малко бурканче. 15-20 мин след като си изяде пюрето му давам АМ. До вчера ми заспиваше на средата на млякото и му го додавах след като се събуди (въпреки че мисля, че не е хубаво така, ама ми писна да хвърлям млякоSad )  - спи някъде по половин час. А днес направо си заспа докато си ядеше пюрето  Shocked Направо ме разби!
Толкова ли е изморително това ядене на пюре?

Честити месечинки на днешните бебоци!!!

# 162
Здравейте милички  Hug
При мен няма подобрение,вече не мога нищо да ям,защото много силно започва да ме боли,от къде на къде този остър гастрит не знам  Sick,до сега съм нямала никакви проблеми със стомаха,зато сега само ще чета за вкусотийките дето ги приказвате и ще се облизвам  newsm22
Алекс-мама,лошото е че няма кой да ми помага,но от една страна добре ,че ще пробвам да го отуча от ръцетек,реве не реве не мога да го вдигам  Rolling Eyes
Глафира,дано и ти се оправиш бързо  Praynig
Весело изкарване на срещата  Hug

# 163
  • София
 Здравейте Simple Smile
 Кикоикрис, мила, много кофти, аз също преживях такава криза и то в момент, когато майка ми беше на легло, ужасно боли, но ще мине, спомни си какво си яла и какво е провокирало кризата Hug
 Ние след малко тръгваме за срещата в Банкя, само чакам Никита да звънне.
 Ето малко снимки от кръщенето:
http://elle1984.snimka.bg/holidays/kr-shtene.410714

# 164
  • София
От мен поздрав за всички, които са им почитатели и ще ги видят на живо, ама друг път
Faith No More- Take this Bottle

Честита месечинка на бебетата от 14-ти!

Общи условия

Активация на акаунт