МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 343
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Ох, блазе ви за срещата! Party
Нямам търпение да стане догодина за да организираме национална среща! Crazy newsm44
Споко, ако трябва и крем-карамел ще направим за националната среща... Joy
Moже ли да направим националната среща след 2 седмици, тогава? Mr. Green Joy  chef

# 136
Честити месечинки на бебчовците днес, да са ви живи и здрави, мнооого щастие да ви донесат!

Весело изкарване на мамите утре в Банкя, ние няма да можем да се присъединим
...но повеселете се и за неприсъстващите! Wink
Лека   Hug

# 137
 Ох и аз как ви завиждам за сбирката. Ама карай за националната ще дойда.

Само да ви кажа за Географския език. Петьо е с такъв. Езика първо е на бразди както обяснявате. По късно става като оглозган от едната страна и да се мести в другата. Това не е нито болест нито нищо. Просто власинките по езика опадват в определен момент предимно когато се разболееш. Бактериална инфекция, Ангина и т.н. На мен честно казано ми помага. Защото като го видя че е оглозган и разбирам че ще се разболява и веднага му давам нещо и така го пресичам в началото Peace Това 'олесяване" не влияе на абсолютно нищо. Сега бебенцата са малки и може постоянно да е такъв. Това не значи че ще се разболяват. След 2-3та годинка вече се "обелва " само при разболяване.

# 138
Привет!

Късно-късно ето почерпката за 5-ия ни месец

Честито и на другарчетата от хубавата дата!
Хубава вечер  Hug

# 139
  • София
Здравейте и от нас. Може ли и аз да се изплача, че съм бясна... ако помните, преди месец и нещо хазяите смениха дограмата... е, вчера вечерта (!!!) се обадиха, че днес ще дойде майстор да замаже прозорците... изрично казаха, че в кухнята и на терасата ще се маже (аз подготвих, прибрах, загърнах в стари чаршафи и т.н.), а в стаята, в която живеем, ще дойдат допълнително, когато ни няма... прибирам се вечерта - мазано и в стаята... всички вещи на Калин (и не само неговите) - покрити със слой прах... трета пералня въртя и направо съм побесняла... до преди малко сме лъскали и търкали, просто нямам думи!!!! Абе това мъжете са луди, бе! Има ми ГСМ, а и следобед висях зад блока и се виждах от терасата, що не викна да поприбера и да загърна нещата барем на детето, направо нямам думи.... Ох, оплаках се....

СПЕЦИАЛНА ДВАНАДЕСЕТА СОФИЙСКА СРЕщА в БАНКЯ на гости на Тони_ст този ПЕТЪК - 14.08.2009 от 11 ч.
Моля, записвайте се: зелено човече, Дърта маймуна, ТаняР, Елле, Кикоимери, Дидето, Никита, (СМС на Вероники - няма да може да дойде), Дума, ?Елвинг

ДО СРЕщАТА НЯМА ДА МОГА ДА ВЛЯЗА И АКО НЯКОЙ ИМА НУЖДА ОТ АДРЕС, НЯМА ДА МОГА ДА ГО ПРАТЯ АЗ, щЕ ТРЯБВА НЯКОЙ ДРУГ!

Отивам да простирам и да пускам следващата пералня  Shocked

Я да питам как давате Вигантол - разтваряте (в какво) или директно или.... На следващото влизане ще кажа защо питам, че да не се урочаса нещо  Whistling

# 140
Ох, блазе ви за срещата! Party
Нямам търпение да стане догодина за да организираме национална среща! Crazy newsm44
Споко, ако трябва и крем-карамел ще направим за националната среща... Joy
Moже ли да направим националната среща след 2 седмици, тогава? Mr. Green Joy  chef

Що да не може? Само дето малко хора ще се отзоват ми се струва... newsm78 Пък и като не знаят къв крем-карамел правя, съвсем няма да дойдат... Joy

Зеленко, ужасна история... Дано се оправите бързо...
Вигантола го давам направо и не го разтварям вече в нищо.

# 141
  • София
Я да питам как давате Вигантол - разтваряте (в какво) или директно или.... На следващото влизане ще кажа защо питам, че да не се урочаса нещо  Whistling

Аз съм давала по 2 и после по 1 капка - давам директно в устата сутрин преди ядене- тя Биба се е научила и си зяпа. По препоръка на педи сега през август сме го спрели, за по-нататък ще видим

# 142
Танче, изчисти си кутията плийс, че не мога да ти пратя ЛС.

Вигантолът го давам директно в устата , никога не съм го разтваряла.

# 143
И аз го давам директно в устата. Сега са пуснали нови опаковки с много удобен капкомер  Peace

Зеленко, много гадно с тези майстори  Tired Представям си колко си бясна  Close

Аз тази вечер сложих Мира за сефте в чувалче и я плъокнах да си заспива в леглото след кърмене. Помрънка малко, но накрая заспа. Стискайте палци да откара там поне до 3ч  Praynig За нас и това ще е постижение  Laughing Все пак към 20ч си изяде 170гр каша със сливи и кайсии и към 21,30ч сука. ТРЯБВА да се е наяла подобаващо  Crossing Arms  Whistling

Хайде лека нощ  Hug

# 144
ТаняР, изчистила си я само за едно ЛС явно  Mr. Green /извинете, че спамим/

veselina_s_p, и аз днес в 20.30 и дадох каша, хапна около 120гр/което си е постижение за нея/, след това я изкъпах и после доста сука преди лягане.Заспа си сама в креватчето за 5 мин. и аз чакам да видя до кога ще спи. Макар, че и вчера вечерта дадох каша/но доста по-малко хапна/ и пак си се буди доста.

# 145
Днес май всички дечица заспиват сами и ние сме в тази група.  Simple Smile
Елия е много сладка пу пу.
kikoikris оправяй се бързо.
слънце, бела браво на говорещите бебоци ние сме заети да си пъхаме рацете в устата и не ни остава време за говорене.  Joy
Леле зеленко аз за такова нещо бих ги убила.
Никол не иска да яде плодовото пюре вече стиска устата и край. Вече не проявява и интерес да опитва какво да я правя незнам. След този запек бях спряла за 2 дни да и давам пюре и сега неиска да яде, а преди си хапваше. Sad
Честита месечинка на бебоците от 13.

# 146
Тази вечер преди банята Ади опита първата си лъжичка пюре,от морков.Хванах тати да снима с камерата,големи муцки бяха,по-скоро се стресна от лъжицата май,отколкото от новия вкус.. Simple Smile Мислех другата седмица да е,но от вчера като види шишето с АМ и започва да примлясква,та си викам айде май е време..

Сега са пуснали нови опаковки с много удобен капкомер  Peace

Да,днес си купих че беше свършил,така е много по-удобно. Peace
А защо всъщност трябва да се разтваря вигантола,нали са само две капки? newsm78 Ади като види шишенцето и сама отваря устата. Laughing

Танче,и аз имам такива периоди със сладкото,хапвам си цял шоколад и така до другия месец.Просто изведнъж ми се прияжда и купувам и ям. Grinning Онзи ден на РД бях с две торти,а на следващия ден започнах Дюкан-ми седят си така в хладилника,изобщо не ги забелязвам като забранена храна,само подканям мъж ми да ги яде че ще идат зян,вече раздадох и на комшийките.Нали влечението към сладко(и не само) лесно може да се контролира от мозъка,та се учудвам аз от къде контролирам,като напоследък моя го няма никакъв.. Crazy Mr. Green

kikoikris колкото можеш си почивай и се пази! Hug

Весело изкарване на срещата утре! Ще се гледат снимки с пълни бузи.. Mr. Green

# 147
  • София
Ех, че ме е яд......Така ми се искаше да дойдем и ние, ама ще си лежа аз днес на диванчето....Дори ще излезна само около блока, че иначе малката ще се побърка....

# 148
Добро утро Hug
И ние днес сме от раннобудните Rolling Eyes
Приятно изкарване на срещата smile3521

Глафира, Кикоикрис бързо да се оправяте Hug

# 149
  • София
Добро утро Hug
И ние днес сме от раннобудните Rolling Eyes
Приятно изкарване на срещата smile3521

Глафира, Кикоикрис бързо да се оправяте Hug

Мерси, ще се постараем  bouquet

А аз съм станала в 5, че малката се размрънка, тя заспа след като хапна, а аз пък не...Как ще изкарам днес хич незнам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт