МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 354
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,

Благодаря за милите думи и да се почерпите, че ставаме на 5 месеца.

Честити месечинки и на другите бебоци!!!!
Честита половин годинка на Яна на КаЯна!!!

Бейби мони- не се шашкай, ние правим само това, което ни харесва. Не иска да се обръща.
Аустрията, ама вие много уверено си сядате. Пу пу.
Ние стъпваме само на пръстчета.
за чуждите езици- аз смятам също да и говорим на английски. Е разбира се няма да я стресирам и натоварвам.
Имаме позната, която говореше на внучка си на немски. Сега това дете говори като циганите - половината думи на български, другата част на немски.
Слънце- благодаря за милите думи  Hug
Честото ново бебче на Дилейн!!! Да им е жива и здрава!!!
Хайде за сега толкова  Hug

# 121
  • Стара Загора
Дилейн честит малък бебок на кумата ти. Много да ги радва и обича. Нищо не каза за сватбата. Симонка да не хвана букета  Mr. Green
Мойта мома днес е решила да съчетава словореди - първо каза "бума", после "мама" и накрая "айде"

# 122
  • София
Привет!
Честити месечинки на порасналите сладури!  Hug  bouquet
Кикоикрис, да се оправяш бързо!  Hug
Маймунке, ТаняР, благодаря за предложението. Hug Все още мисля, че има шанс да накарам баща ми да ни докара.  Rolling Eyes Ще имате ли нещо против едни готин дядо?  Simple Smile
Слънце, сестра ми е с географски език. Не съм гледала дали й се "местят" браздичките, но занм че д-ри са й го казвали. Нямам идея какво значи.
За буденето нощем  - казвах ви аз  Laughing Ще мине, към 2г  Crazy  Tired
Аз пък хич не искам да съм бебе.  Naughty Ще ме гушкат и мачкат всякакви, ще ми бутат биби, като не ги искам, аз ще рева за ядене, те ще ми дават вода, неее, не е за мен тая работа  Laughing

# 123
  • София
Честити месечинки на всички от 13ти и от мен!!

# 124
Радослав също казва "айде" hahaha и то от много отдавна, стана му като запазена марка.Онзи ден цял ден повтаряше"та-та" и "де-де", накрая не издържах и му направих запис с телефона и после го пратих на баща му.Той беше така Shocked Ами тъй де, като го вика цял ден, да взима да си идва вече! hahaha
И за сефте чух за "географски език" Rolling Eyes
Русанче, бързо да се оправяш! Hug  bouquet

# 125
Дилейн честит малък бебок на кумата ти. Много да ги радва и обича. Нищо не каза за сватбата. Симонка да не хвана букета  Mr. Green
Мойта мома днес е решила да съчетава словореди - първо каза "бума", после "мама" и накрая "айде"
Joy  Joy  Joy Букета не хвана ,но позира като манекенка във фотото  Laughing ,даже накрая и сама се щракна ,подпряна на едни възглавници ! След седмица като излезнат снимките ще ви кача да я видите малката булка.Иначе сватбата беше супер -ходихме да вземаме булката чааааааак от Гълъбово /любоФ кво да правиш /.
Сега тази събота сме кръстници и пасле вече ще чакам 01.09 че отивам на морееее в Гърция   grinning039 ,ох само незнам как ще издържа цяла седмица без дребното  Sad ,ама като ми се ходи  Embarassed

# 126
ей браво на Симона и Ради за постиженията.

Сега се почват едни, кой говори, кой сяда сам, зъбаци, пълзене, стъпки и т.н. После сигурно ще си говорим кой си е ужулил колената  Joy
Да са ни живи и здрави бебоците.

Ето малко снимки от нас http://elenakg.snimka.bg/baby/eliq-13-03-2009.365874.14169573
И тези са от днес с другарчетата - http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14171927

Нас ни мъчан едни зъби, ужас, вече 1ч мрънка.

Хайде лека и мека Hug

# 127
Ехо, здравейте!

Значи за утре - Росита няма да идва, трябва да стяга багаж, че в неделя ще заминават. Ние сигурно ще пътуваме заедно с ТаняР и Елле , но ще дойдем по-късно, защото Билянка спи по това време.Може би към 12-12.30 горе-долу. Имаме указанията, ще намерим някакси къщата. Ще вземем и ние освен някакви сладки и соленки, а също и диня ще донесем, а? Може и фурнети някакви да вземем. Ние днес се чудихме с Таня и Елле дали нещо цър-пър да не донесем, има ли барбекю и има ли смисъл, като сме толкова народ или ще замезваме само? ДуМа, има ли кой да ви докара вас? Да минем ли да ви вземем?

# 128
Оооо, ама гледай ти и Елия има гривничка  Twisted Evil
Снимките са чудни, какъв ви е фотоапарата?

# 129
Оооо, ама гледай ти и Елия има гривничка  Twisted Evil
Снимките са чудни, какъв ви е фотоапарата?
Гривничката на Елия е от мойта мама за погачата още. Сложих и я преди месец и нещо.
Фотоапарата ни е Sony W80, 7.2 мега пиксела. Но някъде съм снимала и с телефона си.

# 130
Тази вечер моята щерка ме учуди много - за първи път от месец и нещо си заспа сама в леглото... Shocked #Crazy Да видим до кога ще спи... Ама то след цял ден мрънкане и на ръце поне заспа сама. Whistling

Ехо, здравейте!

Значи за утре - Росита няма да идва, трябва да стяга багаж, че в неделя ще заминават. Ние сигурно ще пътуваме заедно с ТаняР и Елле , но ще дойдем по-късно, защото Билянка спи по това време.Може би към 12-12.30 горе-долу. Имаме указанията, ще намерим някакси къщата. Ще вземем и ние освен някакви сладки и соленки, а също и диня ще донесем, а? Може и фурнети някакви да вземем. Ние днес се чудихме с Таня и Елле дали нещо цър-пър да не донесем, има ли барбекю и има ли смисъл, като сме толкова народ или ще замезваме само? ДуМа, има ли кой да ви докара вас? Да минем ли да ви вземем?

Абе, хора...ще качим килограми... Joy
Диня, имаме 8 кг., ако я изядем ще черпя пак. hahaha
Барбекю има, но аз се въздържах да пиша за него, защото не знам мъж ли дали няма да го привикат на работа за малко и да няма кой да се погрижи за цър-пъра...

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 22:31 от Tony_st

# 131
оххх ,като чета за приготовленията ви завиждам  Crazy,аз ще си седя тука  atwork с болките в корема,които междо другото от толкова инджекции не искат да си отидат  Sick
чакам многоооо снимчици от партито  Heart Eyes
а сега  се потапям в страната на сънищата  newsm46
лека и спокойна нощ  Hug

# 132
  • София

Лелеее Тони, ако знаеш аз какви мераци имах - мислех си за някаква торта да вземем, ама като се сетих че все за спорт и диети коментирате и не смея... Мен тия дни някакъв глад ме гони - щом вчера си изядох сама един шоколад, а днес закусвах торта... Но си знам, че е само период.

А ти като ти е неспокойно/развълнувано детенцето недей да се приготвяш като за световно - разпредели задачките, а ние ще се включим. Да не се окаже, че ще се съсипеш предварително - изобщо не е целта да се наядем и напием. Гледай на теб да ти е спокойно. Пък аз да кажа, че нашия тате, като видял колко искам да се видим и как се притеснявам с шофирането сама с Биба днес си е уредил отпусчица, та утре и той ще дойде Simple Smile

Kikoikris дано бързичко да се оправяш, че наистина е много гадно. А разбра ли се от какво се е получило - някакъв вирус ли е, що ли? Почивай и скоро да си във форма и да си го забравила.

Слънце и аз съм с "диагноза" географски език - един такъв набразден. Това го научих на стари години - някъде в училищна/предгимназиална възраст. Не съм забелязала обаче нещо да не ми е наред, харесвам си е  Party

Ох нещо за разлигавям...

Никитка утре ще се чуем, че стана късно и не ми е удобно да звъня сега, та да си се доразберем. А Тони още веднъж, ако имаш някакви поръчки казвай ние ще се справим

Хайде лека нощ на всички  Heart Eyes

# 133
Ох, блазе ви за срещата! Party
Нямам търпение да стане догодина за да организираме национална среща! Crazy newsm44

# 134

Лелеее Тони, ако знаеш аз какви мераци имах - мислех си за някаква торта да вземем, ама като се сетих че все за спорт и диети коментирате и не смея... Мен тия дни някакъв глад ме гони - щом вчера си изядох сама един шоколад, а днес закусвах торта... Но си знам, че е само период.

А ти като ти е неспокойно/развълнувано детенцето недей да се приготвяш като за световно - разпредели задачките, а ние ще се включим. Да не се окаже, че ще се съсипеш предварително - изобщо не е целта да се наядем и напием. Гледай на теб да ти е спокойно. Пък аз да кажа, че нашия тате, като видял колко искам да се видим и как се притеснявам с шофирането сама с Биба днес си е уредил отпусчица, та утре и той ще дойде Simple Smile

Не, моля те, не взимайте торта, че ще ми остане крем-карамела - навъртяла съм една тава... и го правя с половин кило захар, че мъж ми го обожава много сладък. Взела съм и бисквити и сладки и солени....абе на освинване вървят нещата. newsm78 Мъж ми се зарадва на мъж ти... Laughing

Ох, блазе ви за срещата! Party
Нямам търпение да стане догодина за да организираме национална среща! Crazy newsm44
Споко, ако трябва и крем-карамел ще направим за националната среща... Joy

Общи условия

Активация на акаунт