На почивка или в къщи Май-че гука, смее се и мръщи! Тема №13

• 12 390
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
pepe май няма да се отървем без косопад  Sick А колко време продължава?До кой месец след раждането?Някъде бях чела,че до 5-6 месеца.Аз започнах маски с хума,дано да има ефект,а й косата ми взе доста често сега да се омазнява и ужасно да пада  #Cussing out
JeenySJ защо не пробваш няколко дена да хапнеш орехи и много сокчета и супички,гарантирано трябва да има кърма  Hug
Ние вече протягаме ръчички към играчките,но още не може да прецени разстоянието  Simple Smile

# 226
  • София
Другата причина поради която бързаме е, че искаме, живот и здраве и да си осиновим едно детенце, та няма време!
Имаш огромно сърце!  bouquet

# 227
Здравейте пак,
geribg ,това ,което сте решили да правите е страхотно.Заслужава си поздравленията  bouquet
Ани Борисова,разгледах ти снимките в facebook,Много сте готини,а малката принцеса е простоооо.....принцеса  love001
Още не съм успяла да разгледам другите снимки с дадените линкове,но след малко се връщам назад.....да видя аз... newsm08
Отчета от консултацията ни е - 4см,демек 67см, и 800гр.-7 370кг. yes..влизаме в отбора на "шошовците" newsm62
Сложихме втората Пентаксим,не плака,ноооо след пълното заголване на пишлето беше.... newsm45 Горкото,много ми стана жално Sad.
Лигички и ние отдавна имаме и балончета си правим,затова лигавника е на място нон стоп!
Доки каза да съм започвала със сокчета и после със плодови пюрета  newsm78  вие какво мислите....рано ли е още?И не трябва ли първо зеленчуковите пюрета?
Знам,че доста писахте по този повод,ама все четях по диагонал.. Embarassed
Аз също съм с косопад,ама не се трогвам особенно,защото и първата бременност бях така,но след няколко месеца всичко влезе в норма Peace
Айде стига толкова,отивам да гледам снимки... smile3508

# 228
Привети! И много благодаря за комплиментите!  Hug И вашите бебчета са страхотни сладурчета!
Мария-Киара, мястото е мидената ферма Дълбока, точно до нос Калиакра.
Ани, супер си! Браво за упоритостта, постоянството и успеха!!!!  Hug
Минолтичка, стискам палци реакции други повече да няма!
Гери, изумена съм! Браво, мацка! На път си да сбъднеш моята мечта!!!   bouquet
И моята коса много пада   Sad
Бягам сега. До после!

# 229
Ехо здравейте! HugГледам обсъждате косопада Sad И аз съм така и преди 3 седмици отидох и доста отряза фризьора.Тамън беше станала доста дълга и хоп къса,че и като ми е къдрава сега ходя вързана докато порасне малко.Препоръчаха ми лосион СЕБОРАЛ за косопад и пърхуд.Втрива се в корените без измиване на 2-3 дена.При мен имаше ефект след 2 седмици. PeaceИ мойта кукла се лигави чак се дави от тез слюнки,но и всичко гъчим в устата де особено ръцете,а бибата така я плюе,че чак в краката й отива.Цока я когато заспива само.ЕЕЕ и ние се обърнахме преди 3 дена.Голям майтап е като се обърне и квото докопа така се бори с него ooooh!Чувам днес докато й правя млякото пъшкане,ръмжене и кво да видя-----докопала възглавницата и я дърпа ли дърпа. JoyНие преминахме запека с Фризовома,ама нещо взе да се буди вечер към 3 да яде newsm12  И отново си върнах Аптамила.Аз мисля да я захраня на 4м. и нещо ма да видим.Може и да се похваля,че свършихме с ремонта и в къщи е спокойствие.На пролет друго ще изникне... #2gunfireУУУУУУУУ много дълго стана.Лек Слетобед на всички.  Nature Sunny

# 230
Имам въпросче към Мария-Киара/май само тя от отбора е от Бургас/--------Можеш ли да ми препоръчаш някоя добра педиатърка за дребната,че тез нашти тука са....Ако може телефон.Предварително БЛАГОДАРЯ newsm51

# 231
  • Велико Търново
Доки каза да съм започвала със сокчета и после със плодови пюрета  newsm78  вие какво мислите....рано ли е още?И не трябва ли първо зеленчуковите пюрета?
Знам,че доста писахте по този повод,ама все четях по диагонал.. Embarassed
Айде стига толкова,отивам да гледам снимки... smile3508

Така разбрахме сега кой чете по диагонал Mr. Green Hug
Краси,лично за мен е скандално рано.СЗО и в Бг вече офиц. схема за захранване е между 4 и 6 месец.По-вечето педиатърки последно са чели за захранването като са си вземали изпитите  явно:crazy:
Аз мисля да започна с оризова каша или с ранните моркови,но все още ми е далеко във времето.
Като се връщах от Левски с влака и кърмих Мина там.Срещу мен бяха седнала 4 възрастни жени и те много ми се зарадваха,че кърмя.Споделиха,че те са навремето са кърмили много време и са давали твърда храна като са пораснали зъбите на бебетата.Та всичко е въпрос според мен не само на личен,но и на информиран избор.Влез в подфорума за захранването информация и схеми бол.

# 232
  • Русе
Гери,  smile3501, достойни сте за възхищение! Пълна къща с деца, лелеее  Laughing! Стискам палци скоро да се похвалиш с успешно начало на прекрасния план Grinning!

А косопада... , ще си чакам да спре. Само дано не оплешивея до тогава, че тя и през бременността ми падаше доста, а уж тогава трябваше да се подобри състоянието й  Confused.
Смених вече няколко шампоана против косопад, вкл. и на Керастаз, ама ефект няма  Sad.  

Моята коса не пада,през бременността съм правила два пъти кичури и няколко пъти съм се подстригвала не знам дали това оказва някакво влияние или това,че за косицата си се грижа доста добре CrazyВ момента ползвам продуктите на Фито,а сега съм поръчала серията на Керастаз и се надявам да ми пропусне падането,че от всичко най-много ме е гнус от косми без значение кои са Blush

От години ползвам продуктите на Лореал - Професионел и Керастаз - уж са качествени, така, че не би трябвало да е от това.
И на мен проблемът ми е всичката коса по пода, ама май само бръснене ще ме оправи  Laughing.

diana_0880 а кърмиш ли? Себорал по принцип е хубав продукт, но съдържа чемерика, която май е отровна и се притеснявам за малката .

# 233
Ани Борисова,разгледах ти снимките в facebook,Много сте готини,а малката принцеса е простоооо.....принцеса  love001
Много сте мили всички. То нали си е мойто гардже, та за мен винаги си е най-хубавото, но ми става много приятно да чуя и от вас такива мили думи.

Ани, супер си! Браво за упоритостта, постоянството и успеха!!!!  Hug
Благодаря ти миличка! Лошото е, че ината ми е и за хубавите и за лошите неща... Embarassed Магаре съм си, какво да направя...като реша нещо, трябва да стане и това е! Дано да не дърпам дявола за опашката с тези приказки, чук-чук по масата.
Аз днес се видях със старата ми познайница от родилното filimonka, та добре си побъбрихме. Нейната Аглая е направо дете от каталог - толкова кротичко и спокойно детенце, че направо й завидях. Мойта Мира естествено се прояви като темпераментна мацка и командваше парада с рев, гушкане, кърмене, рев и пак в тази последователност. Дано това да е зъб и затова да е кисела, че иначе незнам как ще се разберем, все пак и двете сме рогати, козирог и телец, та ще сплетем рогата...

# 234
Не РЕРЕ не кърмя"вече"успях едва 20 дена само,тъй като свекито влезе у къщи без да почука и ми изкара акъла и на ти...Щях да Ви питам пада ли косочиката на бебоците??????На нас сутринта като стана...Май е рано ама не помня с баткото като,че ли беше по-късно.ООООО някой ме вика за дозата шише. Misc Baby Bottle

# 235
siska79 ,благодаря ти,мила Hug Hug Hug Не се бях сетила да вляза в подфорума за захранването.
И на мен ми се струва много рано,въпреки,че всички само това питат-''почнахте ли сокчета? А пюрета?"  уффффффф ooooh!

Плами и Лоранхол,мъжленцата ви са много сладурести Hug
Зайче,близначките са супер сладки...бонбонки и как си приличат с тези чипи нослета и сини очички Hug HugА ти изглеждаш мнОООго добре,поздравления Simple Smile

Аз май вече трябва да отида да сготвя нещо,че мъжкото тяло се разхожда нервно около мен с един "лош"поглед  Angry.... Joy
Ши яМ.....БоЙ... Joy

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 17:51 от maeva0959

# 236
Герибг наистина имате големи сърца с г-н Каравелов. Дано се сбъдне мечтата ви за голямо семейство  Hug  bouquet

Ани успеха ти си е за поздравления  Peace. Много хубаво, че сте си само на кърма.

Мария-Киара благородно ви завиждам за Спа почивката във Велинград, ние миналата година бяхме там на медения месец и си изкарахме супер. Приятно изкарване.

И моята коса пада  ужасно много, не ми е падала така коса от периода в който бях драстично отслабнала след анорексичен глад  Sick дано скоро и това отмине и да си се възстанови това което е опадало. Мислех, че скъсяването ще помогне, ама няма никаква разлика сякаш пак толкова си пада  Sad

Аз днес успях да се включа в Морската срещичка и съм много доволна. Всички са много готини и ми беше приятно да се видим и да си побъбрим. Дано да има и следващ път  Mr. Green. А Ивко беше за пример - папка, спинка и се държа много възпитано. Явно и на него му хареса разходката, а и компанията. Нямам търпение да видя снимките, които Минолтичка и Есивесела направиха.
Сега да обърна внимание на Ивко, че иска да си говорим - заека който е на кошарата не му обръща внимание и той се ядосва  и му се кара hahaha

# 237
Скъпи Мами  Hug, имам спешен въпрос мога ли да давам прясно изцедена кърма на бебо, която е стояла в хладилника 2 дена и 18 часа? Нали не си е загубила качествата? Щот мъника се излигави тия дни и ми разръни едното зърно и сега като е ред на тази гърда за кърмене ще му давам изцедената кърма от хладилника.

Много ме е яд  #Cussing out как допуснах така да стане, в началото когато на почти всяка мама и се разръняват зърната мойте си бяха ОК, та сега когато се кърмим вече 2 месеца и половина, ама така става като го оставям да си прави каквото си иска докато суче и аз блея във форума  Mr. Green Crazy

Ани Борисова
 ми слагам му шапка след баня   Rolling Eyes що не трЕбва ли  Crazy аз си му слагам още от новороден и въобще не съм се и замисляла  Crazy все се притеснявам да не настине като заспи с мокра коса  Thinking Поздравления за невероятните усилия, които си положила, но които са се увенчали с пълен успех, дано да си карате все така и на моренцето да си изкарате страхотно   bouquet без притеснения за цедене и шишета  Crazy Спомням си когато Рали ми каза че нямаш много кърма в началото, когато тя се чудеше къде да я дява нейната  Crazy, но сега се радвам че всичко е наред с теб и твойта принцеска и си се кърмите успешно Hug

Гери, бравос мила и аз едно време преди да забременея си мечтаех ако не стане работата да си синовим, но то пък взе че стана  Mr. Green Страхотно семейство сте и сте на път да станете още по голямо и задружно семейство стискам палци  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 19:15 от Galia1982

# 238
Много са готини бебоците на всички които си пуснаха линкове.  Simple Smile Ама нали са ни майски слънчица как няма да са супер сладки.
 Герибг наистина имате големи сърца с г-н Каравелов   bouquet от мен!
 Минолтичка дано вече малчо да се е оправил от Пентаксима!
 Стискайте ни палци, че ние утре сме на втора ваксина Пентаксим и се надявам да го понесе така добре както го понесе първия път.
 На Ева много и пада косата - чак малко се притесних. При вас така ли им пада на бебките косичката.
 Диана0880 аз вече редувам Фризовом и Аптамил АР, за да сме добре с акането. Иначе Аптамила много я запича. Мен така ми го препоръча един педиатър да ги редувам и сега сме добре с храносмилането.

# 239
  • София
Скъпи Мами  Hug, имам спешен въпрос мога ли да давам прясно изцедена кърма на бебо, която е стояла в хладилника 2 дена и 18 часа? Нали не си е загубила качествата? Щот мъника се излигави тия дни и ми разръни едното зърно и сега като е ред на тази гърда за кърмене ще му давам изцедената кърма от хладилника.
тно семейство сте и сте на път да станете още по голямо и задружно семейство стискам палци  Hug  bouquet
Много ме е яд  #Cussing out как допуснах така да стане, в началото когато на почти всяка мама и се разръняват зърната мойте си бяха ОК, та сега когато се кърмим вече 2 месеца и половина, ама така става като го оставям да си прави каквото си иска докато суче и аз блея във форума  Mr. Green Crazy
  Няма проблем да я дадеш, но все пак я провери как ти изглежда на мирис и външен вид В хладилник може и седмица да се съхранява, но е хубаво да не е на вратата, а възможно най-навътре Другото което може да направиш е просто да му предложиш отново другата гърда, като е важно обаче тази която е разранене да я изцеждаш за да не станат проблеми със запушвания Тъй като при установена лактация повечето кърма се произвежда докато сучат бебчетата съм почти убедена че бебчо ще се наяде и от другата гърда нищо че е сукал на предишното хапване от нея или най-малкото няма да дадеш цялата добавка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт