като чета как ви се въртят бебчетата и почвам да се замислям дали е нормално ние все още даже опити да не правим.Ая няма никакво желание за това,само се пресяга да удря играчките на гимнастиката и от няколко дни непрекъснато си хваща рокличките и си ги вдига нагоре да ги слага в устата.Иначе лиги няма само от време на време балончета прави.
За бибките-още сме на единица, но ще ги сменям вече.За съжаление от една седмица вече сме изцяло на АМ.Кърмата ми намаляваше бавно докато не дойде момент в който просто гърдите спряха да се пълнят.
Сега се храни 5 пъти на ден,заспива в 23.30 и се събужда в 8.30
Гледам,че mam@cvety пише за възглавница и се зачудих дали вече трябва да се слага

Ани Борисова,с теб раждахме заедно в Шейново.Ще се радвам да се видим и сега и да запознаем Мира и Ая.Мисля че правиш разходки в Южния ,но по кое време?

И вече дрешките от 0-3м не ни стават.А косичката все още не и пада ,за разлика от моята.

и пелената от повивалника нагъваме, а за ръцете вече се оплаках направо ги изяде и то не палеца ами целите ръце си лапа как не се задявя незнам

Ако знаеше какво ми е коствало нямаше да се чуди, ама тя като не е кърмила и не знае как може да се влияе на процеса.
Кошмар направо! Цели шепи наистина. Даже вчера се боядисах в естествения си цвят, за да не правя пак кичури и да изтощавам и малкото ми останала коса. Пак съм брюнетка
-аз пробвах всичко,за да не сме с добавка-цедене,кърмене през половин час едва ли не, пих къде що чайове има на пазара..обаче не се получи и малкия си е на добавка 80% от времето. Все пак гледам последното хранене за деня в 21ч. и това в 05ч. да е само кърма, по нататък вече кърмя и давам добавка, иначе малкия опищява всичко от глад.. 

Ама колкото, толкова
Нищо фатално не виждам,че ще отложиш захранването със седмица.Пък,ако толкова бързаш купи едно еднокомпонентно пюре и дай лъжица,две