На почивка или в къщи Май-че гука, смее се и мръщи! Тема №13

• 12 404
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • София
    Браво за добре порасналите бебоци.В крайна сметка всяко бебче е различно, няма еднакви хора. WinkДобре си наддават бебчетата,да са ни живи и здрави Wink.
    На всички са ви много хубавки снимчиците, ама муцка са всичките.
    Е, хайде  и ние да се присъединим към отбора на лигите, точим ги здраво и искаме всичко да лапаме ръцете на мама, играчки,дрехи, пелени, Joyа не съм оставила гладно детето Joy Mr. Green.
   Галче, в Горна Баня - доктора е Тодоров в МЦ Ортомед, но наистина има много хора, и се чака яко, поне ние, като ходихме беше така.Като влязохме при доктора, стояхме вътре 10 минути, направления за ехографията нямаше и си платихме за ехографа.Направленията свършвали много бързо.А за военна болница, дали не беше някъкъв Драганов, не помня, сигурно бъркам #Crazy.
За бибероните ние сме си още на 1 цата, че отначало много се задавяше и беше страх, може и ние скоро да минем на 2 ка, че доста усилено примлясква с 1 цата, дали не му е малко тази 1 капка newsm78.Ще пробвам.

# 196
  • гр.Стара Загора
Аз чак сега загрях че не съм ви почерпила за 4-тата ни месечинка  EmbarassedЕто заповядайте

Да ви е сладко!!!
Днес много съм ядосана трябваше да сме на консултация за мерки и теглилки без ваксина тя е на 01.09.2009г. и също педито да предцени здравословното състояние на Евелин и от утре да почваме с пюре от морковче ,но уви отивам и какво да видя на вратата бележка че на 18.08.09г. няма да има ДК а на 25.08.09г. и сега захранването ни се отлага с 1 седмица  #2gunfire
Приятна вечер!!!
П.П.Всички бебенца са изключително магнетични и красиви да са ни живи и здрави  Hug

# 197
loranholl, беше ми много приятно да разгледам снимките! Тоши май прилича на теб, м? А теб къде ще те командироват през септември?  Blush извинявай за любопитството
първата седмица на септември трябва да съм на семинар на Златни Пясъци и после имам ходене до Прага.
Но като гледам, май ще ги откажа и двете. До сега съм пропускала макс 2 хранения и после не мога да си оправя 2-3 дни гърдите.
Първо помпата не ги изцежда хубаво и съответно веднага ми намалява кърмата. Не мога да си представя 5 дни без малкия и на 3 часа среща с помпата. Ще си докарам някой мастит.  newsm78
Аз и затова те бях питала при вас как се справят работещите кърмачки. Аз едва балансирам, затова съм решила, че ще кърмя до 6м. ислед това само сутрин и вечер. Дано се справя до тогава...ама какво да правим, нали все най-доброто за децата  Heart Eyes

# 198
Ето малко нови снимчици от нас, паролата си я знаете - http://may2009.snimka.bg/children/bliznachkite-siyana-i-dariya.373251.14265928

Лека нощ на всички!

# 199
Тук съм, Плами!И Алекс и Рая са супер, слава Богу!Благодаря, че си се сетила за мен Hug Нямам време да пиша, само чета когато ме оставят девойките Crazy
Ще опитам да дойда утре в парка.

# 200
П.С. Имам чувството, че Мира, да ви е жива и здрава, е твое точно копие  Thinking

Леле, това е страхотен комлимент за мен! В началото наистина беше абсолютно мое копие, но напоследък все повече хора казват, че е започнала да прилича изцяло на баща си...Sad Отиде ми самочувствието  newsm45

# 201
Лелееее,заио.........какъв ти е бил голям корема.......как си го носила,ама пък си е заслужавало теглото-малките са мн.сладки,направо немога да им се нарадвам.
Искам и аз близнаци!!!
Дали да не почна да действам вече по въпроса??? Thinking(шегувкам се,да не се стряскайте)

# 202
mam@cvety,ти се шегуваш, ама ние с г-н Каравелов от месец работим за трето Mr. Green А ако и то е момиче, не го мисля направо Crazy

# 203
Е, хайде  и ние да се присъединим към отбора на лигите, точим ги здраво и искаме всичко да лапаме ръцете на мама, играчки,дрехи, пелени, Joyа не съм оставила гладно детето Joy Mr. Green.
   Галче, в Горна Баня - доктора е Тодоров в МЦ Ортомед, но наистина има много хора, и се чака яко, поне ние, като ходихме беше така.Като влязохме при доктора, стояхме вътре 10 минути, направления за ехографията нямаше и си платихме за ехографа.Направленията свършвали много бързо.А за военна болница, дали не беше някъкъв Драганов, не помня, сигурно бъркам #Crazy.

Благодаря ти Оля
 Hug открих го аз тоЗ д-р Драганов е наистина и утре ще звъня за час за прегледа  Peace

А лиги си точим и ние и то доста упорито, а тази вечер като си набара шапката след банята преди да му я сложа и я налапа колкото можа направо умрях от смях  Joy и пелената от повивалника нагъваме, а за ръцете вече се оплаках направо ги изяде и то  не палеца ами целите ръце си лапа как не се задявя незнам  #Crazy

А днес на разходката една баба съседка като ни видя и ни ЗАпоздравява взе че му даде левче "за да е здрав като желязо" и му по пъхна в ръката аз докато се усетя  Shocked и аз добре че бях още пред нас та беш за спирт и памук да му чистя ръцете че като нищо и с монетата би ги налапал  Mr. Green

Хайде лека от мен да лягам по ранко днес  smile3507

П.П. За бибите залъгалки почвам да се разколебавам вече щом това с ръцете ще отшуми, защо да го свиквам на биби та и от тях да го отучвам после  Thinking

# 204
Добро утро!!! Желая ви хубав,спокоен и интересен ден с много емоции!!!
Ето и закуска с кафенце  love001

Ние днс сме на консултации...по-късно ще се отчета. Hug

# 205
Мерси за закуската и кафето.

Моя цяла нощ почти не спа. Имаше температура след ваксината. Сега сутринта пак давах панадол  Confused . Добре, че поне не плачка детето.
Ние ще се приготвяме пък за срещата в Морската. Мисля, че ще си поспинка много добре детенцето на една хубава разходка. Днес смятам да помъкна Хапарата Party . После и снимки ще кача.

Хайде лек и спокоен ден и от нас! Simple Smile))

# 206
Добро утро и от мен!Явно се очертава че имам най-дълъг сън ама нещо взе да не ми стига...
А сега да ни се посмеете малко:докато си пиех кафето в кухнята,а малкия си играеше, реших да отида да го видя с какво толкова се занимава,че не се чува по бебефона дори и да гука и като отидох...познаите - нашия красавец си измъкнал възглавничката из под главата и се захлупил с нея и като я разглежде и се лензи...
Гери не ви ли е раничко бе душко?Как ще смогваш?Направо ти се възхищавам!!!А аз мисля да изчакам 2-3 годинки до второ Thinking , е може и малко по-раничко...
Приятни разходки и спокойни бебчета  love001

# 207
  • Русе
Добро утро и от нас!,

Благодаря за обилната закуска и кафенцето!
Минолтичка, дано не вдига повече Т миличкия. Как сте се измъчили.. Sad

Зайче, големи хубавици са ти девойките, пу-пу! На майка си приличат Grinning!

Момичета, да ви попитам- как сте с косопада?

При мен положението е ужасно, хвърлям по цели шепи  Cry. Знам, че уж е нормално, ама то коса не ми остана  #Cussing out. В къщи постоянно събирам косми от пода, отвратителна работа. Чудя се, дали да не се подстрижа, но тя пак ще си пада, а тъкмо си отгледах дълга косица.... Сега, като кърмя дали мога да ползвам продукти против косопад  newsm78, а и нали е от настройването на хормоните - дали нещо за външна употреба ще свърши работа? Ако някоя от вас знае ефикасно средство, моля да сподели!
`Айде стига съм се оплаквала, отивам да се приготвям за разходка!

Хубав ден от нас!

# 208
  • Бургас
добро утро моми4ета искам да питам мами които дават фризо мляко имате ли проблем с храненето с мляко от новите опаковки, при нас Теодор4о май намери разлика и едва изява 100гр на хранене и то за около 1 4ас време. Мисля да из4акам малко време може да е адаптация ако има друг вкус.
Ина4е да се похваля по цял ден говори на батко си и той е много щастлив, обръща се сами4ък и пада бутане с кра4ета а ве4ер спи като къпан до към 4-5 4аса.Радвам се ве4е на кротките си деца. днес е 4удесен ден на вси4ки желая приятни разходки  и щастливи бебенца:hug:

# 209
Zaio, страшно чаровни са момичетата, няма такива красавици ... да са ви живи и здрави!!! А къде е това място, с морето???  Rolling Eyes Уж го знам на изуст нашето черноморие, но това ми е непознато. Но пък и защо се учудвам, то се мени с дни  Shocked , а ние този сезон никъде не сме ходили.
pepe, не си само ти така с косопада ooooh! И аз започнах вече така да се изнервям - навсякъде косми. Особено по Макс като се завлече някой ... а се подстригах с 10 см  ooooh! И това ще трябва да си го изстрадаме ...
Ние другата седмица ще ходим на СПА почивка във Велинград с Максо и баба-гледачка  Party И вече нямам търпение ... купихме му по-дебели дрешки - якета, дънки, панталон, маратонки. Взехме му и първия куфар - с колелца Crazy . От хотела ще ни осигурят кошарка, че поне това да не мъкнем ...
И вече се виждам на басеина с коктеилче в ръка (безалкохолно де  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт