Добре си наддават бебчетата,да са ни живи и здрави
.На всички са ви много хубавки снимчиците, ама муцка са всичките.
Е, хайде и ние да се присъединим към отбора на лигите, точим ги здраво и искаме всичко да лапаме ръцете на мама, играчки,дрехи, пелени,
а не съм оставила гладно детето
Галче, в Горна Баня - доктора е Тодоров в МЦ Ортомед, но наистина има много хора, и се чака яко, поне ние, като ходихме беше така.Като влязохме при доктора, стояхме вътре 10 минути, направления за ехографията нямаше и си платихме за ехографа.Направленията свършвали много бързо.А за военна болница, дали не беше някъкъв Драганов, не помня, сигурно бъркам
.За бибероните ние сме си още на 1 цата, че отначало много се задавяше и беше страх, може и ние скоро да минем на 2 ка, че доста усилено примлясква с 1 цата, дали не му е малко тази 1 капка
.Ще пробвам.

Отиде ми самочувствието

. После и снимки ще кача.
))
!
. Знам, че уж е нормално, ама то коса не ми остана
. В къщи постоянно събирам косми от пода, отвратителна работа. Чудя се, дали да не се подстрижа, но тя пак ще си пада, а тъкмо си отгледах дълга косица.... Сега, като кърмя дали мога да ползвам продукти против косопад
И аз започнах вече така да се изнервям - навсякъде косми. Особено по Макс като се завлече някой ... а се подстригах с 10 см