SportsDirect.com - 3

• 53 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Има ли още желаещи за обща поръчка, пишете на лични

# 166
  • София
Влизам само информативно да споделя, че миналия понеделник моя близка пусна поръчка за 900 лири, след едноседмично чакана и чудене, защо няма ни вест ни кост от сайта, днес са пуснали мейл че всичко е фактурирано и пътува за България.
Ето едно потвърждение как на едни им отказват поръчки за 400 лири, а на други им пращат за 900.

# 167
В този сайт нищо не може да предвидиш. Могат да ти откажат и поръчка за 100 лири, под предлог, че нещата са изчерпани. След няколко дена пуснахме отново всичко и ги доставиха.

# 168
  • pomorie
аз също пуснах поръчка за 560 паунда бях на тръни дали ще я откажат три дни не ми бяха пуснали номера за проследяване но им писах и на следващият ден ми ги изпратиха и после даже още веднъж Rolling Eyesима отказани само няколко чифта маратонки.сега си чакаме другите неща hahaha

# 169
  • Варна
Ако може dima1 да си разчисти кутията! Peace

# 170

Някой да е поръчвал този анцунг?
Или ако може да ми кажете Everlast отговарят ли си на номера?

# 171
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Everlast+Washington+ … unior-090074.aspx
ТЕЗИ МАРАТОНКИ НОМЕР 6 НА КОЙ НОМЕР ОТ БГ.НОМЕРАЦИЯТА ОТГОВАРЯТ Praynig

# 172
  изчисти си лс  Peace

# 173
  изчисти си лс  Peace
готово

# 174
  • Варна
Момичета, реших да пусна поръчка, ако се съберем хора, достатъчно да намалим транспорта. Засега сме три момичета с поръчка за 180 паунда. Ако се включат още 1-2 човека със 100-120 паунда, ще стане по 1 паунд на 10 паунда поръчка. Ако се  съберем до утре, вечерта ще пратя сметката си на всички и, ако всеки преведе парите, в сряда вечерта или в четвъртък ще пусна поръчката.  Ако до утре вечер няма други, изявили желание за участие, ще пусна през Фемитрейд.

# 175
записвам се да следя темата

# 176
Има ли желаещи за обща поръчка newsm78

# 177
  • Дивия Северозапад
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е детски маратонки Umbro? Дали си отговарят на номерата, т.е. С7 отговаря ли наистина на Евро 24? Ако имате дължината на стелката - пишете. Става въпрос за тези:
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Umbro+Icon+Velcro+In … aspx?ColCode=0240

# 178
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е детски маратонки Umbro? Дали си отговарят на номерата, т.е. С7 отговаря ли наистина на Евро 24? Ако имате дължината на стелката - пишете. Става въпрос за тези:
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Umbro+Icon+Velcro+In … aspx?ColCode=0240

Аз ги имам в С9. Мисля, че са същите. Не са маратонки. Подметката им е много тънка. Имат и дупки отстрани, през които влиза вода, когато вали.
Много са хубави за лятото и сухо време.

# 179
  • Дивия Северозапад
Бихте ли ми препоръчали високи детски маратонки за дъждовно и студено време!

Общи условия

Активация на акаунт