SportsDirect.com - 3

• 53 768
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
mimi_lazarova, тази чантичка е много малка. 10-15 см максимум.

Аз си мислех, че е около 25 см, но това е много малко. Имаше го поръчано в една от общите поръчки.

# 196
Stryper аз понеже гледах че е 17 на 14 на 6см
Знам че е малка,за мъжлето ми трябва Laughing
Ама исках да знам колко ще ми излезе,че нещо последно време се олях с пазарувамето в нета Mr. Green

# 197
Вече имам тракинг номер на част от поръчката. Т.е. поръчката е разделена на 2 части. Очаквам я другата седмица, за сега излиза, че е в Лондон. Надявам се днес да ми пратят номер и за другата част.

# 198
  • Дивия Северозапад
Това приблизително на каква възраст отговаря? Знам, че е относително, но съвсем ориентировъчно....
според мен C5 е за едногодишно.
Синът ми е на 1год, 2месеца и носи С6. За всяко дете е различно.

# 199
Вече имам тракинг номер на част от поръчката. Т.е. поръчката е разделена на 2 части. Очаквам я другата седмица, за сега излиза, че е в Лондон. Надявам се днес да ми пратят номер и за другата част.
   bouquet Hug Дано да съм във тази че ми трябва блузката  Praynig

# 200
   bouquet Hug Дано да съм във тази че ми трябва блузката  Praynig
Съжалявам, блузката е в другата, но маратонките са тук

# 201
  • pomorie
за момичетата които са при мен едната пратка е пристигнала снощи в Budapest - Hungary а другата снощи е отпътувала от Eindhoven - Netherlands.а за новата поръчка едното момиче отпада значи си търсим един човек за да станем 6 ако има желаещи на лс

# 202
  • pomorie
Мама на Александра / lilcho13 какво реши чакаме те а кутиятати за лс е пълна немога да ти пиша.пиши поне какво си решила....

# 203
И аз имам доста нови неща за поръчване,ще пускам поръчка,ако иска някой да се включи към мен,да заповяда на лични Hug

# 204
  • Бургас
Здравейте Hug http://www.sportsdirect.com/gola-preserve-infant-turf-027005 ,някоя от вас взимала ли е от тези маратонки,и ако може да измери стелката на номер C7 или C8 ,предварително ви благодаря момичета  bouquet

# 205
  • pomorie
ние ги имахме подметка 18см стелката се мери малко трудно понеже не се вади но долу-горе 16.5см

# 206
  • Бургас
ние ги имахме подметка 18см стелката се мери малко трудно понеже не се вади но долу-горе 16.5см  мерси  bouquet , това за размер C7  ли е и доволна ли си от тях

# 207
Мама на Александра / lilcho13 какво реши чакаме те а кутиятати за лс е пълна немога да ти пиша.пиши поне какво си решила....

Аз имах да й пращам едни маратонки от старата поръчка. Беше ми писала, че следобяд ще пътуват извън Пловдив. Може да няма интернет в момента. Ако може я изчакайте.

# 208
  • pomorie
C8 ами много хубави и ефектни но ние ги обувахме трудно-харесваме с лепки... Rolling Eyes

# 209
  • pomorie

Аз имах да й пращам едни маратонки от старата поръчка. Беше ми писала, че следобяд ще пътуват извън Пловдив. Може да няма интернет в момента. Ако може я изчакайте.
ок мерси за информацията то се е видяло че ще остане за понеделник май....

Общи условия

Активация на акаунт