SportsDirect.com - 3

• 53 745
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
 На мен пак са ми объркали едни маратонки  #Cussing out

# 451
На мен пак са ми объркали едни маратонки  #Cussing out
Ужасни са!!! Имаш ли отговор за предните им грешки. На мен вече няколко дни ни вест, ни кост. Няколко момичета искат отново да направя поръчка, но незнам дали да се захващам. Исках за мен да си поръчам на някой друг, но ще видим.
Днес куриера ми каза, че е невъзможно от сухопътните пратки/каквито са тези/ да има нещо изгубено! Просто те не са пратили всичко.

# 452
Нямам отговор за предните още и една скъсана раница получих и снимки пуснах и нищо.Сега едни маратонки 8.5 съм поръчала на кутията пише 8.5 вътре 6 не знам вече и писах и пак няма да ми отговорят  Cry На каква стойност ти липсват на теб неща съмнява ме да направят нещо .Толкова са некоректни с нас аз имах едни счупени чаши и едни липсващи маратонки и нищо до ден днешен Mr. Green

# 453
Деси, за сбърканите маратонки - пусни линк и ги пусни в продавалника.

# 454
За тези добре ами за предните са изпратили по евтини с 6 лири.Сега се разрових и намерих сайт на Българското посолство в Англия и мисля да пиша на тях дали ще помогнат ooooh!

# 455
За тези добре ами за предните са изпратили по евтини с 6 лири.Сега се разрових и намерих сайт на Българското посолство в Англия и мисля да пиша на тях дали ще помогнат ooooh!
Липсват ми неща за почти 113 лири.  Ако пишеш такова писмо, може ли нещо колекитвно като общо пострадали от сайта.

# 456
  • pomorie
олеле днес пуснахме поредната поръчка направо ми се изправя косата като ви чета дано всичко е ок....а как се оправяте с момичетата като нещо липсва....а парите....ужас

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 19:10 от la_chicita_linda

# 457
Не знам дали да пиша сега разправям на моя мъж и той ми се смее и ми казва че никой нямало да ми обърне внимание там Rolling Eyes

# 458
Малии като ви чета,лошо ми става Shocked,аз досега съм имала късмет с поръчките,нищо не е липсвало нищо не е объркано ConfusedДано не се случва повече за вбъдеще че аз за какви суми правя поръчки ако изчезне половината ще се гръмна :ooooh:sunflower/suziS,поръчката ти в един пакет ли беше,само един тракинг номер ли ти дадоха?

# 459
Малии като ви чета,лошо ми става Shocked,аз досега съм имала късмет с поръчките,нищо не е липсвало нищо не е объркано ConfusedДано не се случва повече за вбъдеще че аз за какви суми правя поръчки ако изчезне половината ще се гръмна :ooooh:sunflower/suziS,поръчката ти в един пакет ли беше,само един тракинг номер ли ти дадоха?
Не, поръчката беше от две части с два номера. Едната част дойде малко по-рано и всичко в нея беше наред. Втората дойде в един кашон 11 кг, а липсващите нещо са поне още 7-10 кг. Аз знаеики какво очаквам като видях куриера какво ми дава го питах само това ли е. И след това видях, че доста от нещата ги няма. Според мен някъде по складовете са затрили втори кашон. Просто е невъзможно в този който дойде да събере всичко. Ди ейч ел казват че са взели едно парче с този тракинг номер и че е невъзможно да е изгубено при тях.

# 460
 Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 22:12 от desita1234

# 461
Всичко по поръчката е тук/новата/.

Браво  Hug

# 462
Здравейте, момичета Simple Smile
Наскоро отрих този сайт и си харесах 2-3 неща, но откакто прочетох вашите коментари се уплаших малко  Confused
Толкова често ли стават "грешки" с поръчките ???
По принцип нося 37-ми номер, т.е. 4 UK. Може ли да има някакво разминаване при различните марки ???

# 463
На мен ми трябват още 2 човека за поръчката утре

# 464
  • pomorie
ха...вчера пуснахме обща поръчка  newsm17  и аз по принцип винаги си ги притеснявам хорицата от спортсдиректа и ако до един ден не са ми изпратили тракинг номера им пиша писъмце и нагло ги питам какво става с поръчката и ще си получа ли номерчето до сега не ми бяха отговаряли а на другия ден ми пускат номерцата сега обаче явно след толкова сърдити писъмца(които си заслужават в това няма спор)след няколко часа ми отговориха това Your order is currently being processed, you will receive an email once it is ready to be despatched. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт