SportsDirect.com - 3

• 53 593
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Преди няколко часа взех последните покупки от Спортс. Бебешките анцузи на Адидас са страхотни. Ватирани, меки и много красиви.
За себе си поръчах crocs. Малко на Мамут приличам в краката, но ще се носят.
Поръчах си +1 номер и са ми добре.
Имам 2 чифта от тези (забравих, че съм ги поръчала и ги поръчах пак в следващата обща поръчка):
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Skechers+Water+Bugs+ … ?ColCode=22405106

Бяха супер евтини и ги взех, но са ми малки. Отговарят на 37-ми номер. Ако някой ги иска - ще му ги дам на цената в сайта.

# 61
  • pomorie
mimoze само ти не си ми дала адрес

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 09:25 от la_chicita_linda

# 62
Ох, айде и аз пак тук да следя и да се включа най-накрая....

# 63
 Здравейте, искам да попитам, ако някой е поръчвал обувки на Kangol, отговарят ли си номерата ?
Благодаря предварително!

По -горе някой питаше за ботушките на Барби. Аз съм поръчвала, но не точно този модел. Нашите са без вата. Peace

# 64
Здравейте!Дано въпросът ми не се повтаря,но никъде из темта не намерих отговор.Номерата на маратонките как да ги гледам по UK или по US номерацията?Съжалявам,ако се повтарям! Peace
Номерацията в СпортДирект е по UK номерация http://www.sportsdirect.com/SizeGuide/index.html
Благодаря ти! Hug  bouquet

# 65
...Бяха супер евтини и ги взех, но са ми малки. Отговарят на 37-ми номер. ...
и аз получих едни Скечърси вчера за бебето. поръчах С5, но според мен отговарят на С4. но пък са му точно и са страхотни! аз в една от предните поръчки си бях поръчала също за без пари Скечърс, но различен от твоя модел и си отговаряха... много са удобни, а преди хич не ги харесвах Laughing

# 66
  • pomorie
днес получих и другата част от поръчката mimoze кутията ти е пълна

# 67
  • В сънния Люлин, прибулен...
днес получих и другата част от поръчката mimoze кутията ти е пълна
Сега ще й се обадя да й кажа, че ти трябва  Peace

# 68
  • Балчи-Варна
Искам и аз да се включа в една обща поръчка...кога ще правите????

# 69
  • pomorie
ами май се заформя една поръчка така като гледам има желаещи.хайде който иска да се включи да пише на лс да видим колко ще се съберем......

# 70
Преди няколко часа взех последните покупки от Спортс. Бебешките анцузи на Адидас са страхотни. Ватирани, меки и много красиви.

какъв размер са,може ли линк,аз искам да взема на малката,тя е на 2г,ама като знам че са уголемени и се чудя м/у 1-2г,или 2-3г,май 1-2 ще по добре,затова ако е удобно размери Praynig

# 71
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали маратонки от естествена кожа , като за тиййн номер 9, че нещо трудно се ориентирам в сайта! Благодаря ! И възможно ли е да се селектират само от естествена кожа?

# 72

какъв размер са,може ли линк,аз искам да взема на малката,тя е на 2г,ама като знам че са уголемени и се чудя м/у 1-2г,или 2-3г,май 1-2 ще по добре,затова ако е удобно размери Praynig

Имаше един модел на Adidas с цип и качулка. 12-18 месеца. Вече не го откривам. Ръкавите й са с 5 см по-дълги. А дъщеря ми е на 1 год.

# 73
А този екип поръчвал ли е някой http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Zip+Thru+Gl+CL9-612032.aspx и как е като материя и размер?

# 74
  • Балчи-Варна
Искам да попитам ако някой има на найк маратончици-C9 --колко см е стелката
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт