SportsDirect.com - 3

• 53 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Някой връщал ли е досега нещо newsm78

# 466
Момичета за колко време ви пристигнаха последните поръчки?

# 467
Момичета за колко време ви пристигнаха последните поръчки?
последната за 6 дни

# 468
Моята като тръгне от Англия на 9 ден е идва но зависи кога ще тръгне.Никой ли не е връщал нищо до сега newsm78

# 469
Някой знае ли дали зареждат всеки месец нови неща ? Каним се да правим поръчка и се чудя дали да не изчакам до четвъртък (01.10).
И понеже никой не ми отговори, аз пак да попитам   Laughing - по принцип нося 37, но имам и обувки 38 - според вас кой номер да си поръчам ? 4, 4.5 или 5 ?

# 470
Забелязала съм, че всеки четвъртък добавят неща. Но не помня дали беше четвъртък срещу петък или сряда срещу четвъртък.

# 471
Момичета,колко време след като са ви пратили номера за проследяване излиза информация в сайта на DHL?
Пуснах си първата поръчка на 26.09,но ми пратиха e-mail,че 1 артикул е свършил и ще ми върнат парите.Знаете ли до колко време става това,защото нямам върнати пари по сметката,а в сайта на DHL пък още няма инфо за пратката?
БЛАГОДАРЯ предварително за отделеното време за новобранец като мен Grinning!

# 472
Оф тези пак почнаха с тези недостици,много се ебават с нас ми се струва TiredИ поръчката  делят вече не на 2,ами на амнайсет,за два дни  са шипнали едва 1/3 от нещата,и с  толкоз липсващи неща...надявам се докато я  изпратят цялата да се появят нещата,които са ми канселирали,макар,че се съмнявам де...

# 473
Ако са ги cancelled - няма да ги пратят. Дори и да се появят - трябва да ги пуснеш наново.

# 474
A парите ще върнат ли?

# 475
Абе те не ги вземат парите,но не това е важното в случая.Недопустимо е да плащаме по 30 паунда доставка и да ми липсват половината неща.

# 476
Момичета,колко време след като са ви пратили номера за проследяване излиза информация в сайта на DHL?
Пуснах си първата поръчка на 26.09,но ми пратиха e-mail,че 1 артикул е свършил и ще ми върнат парите.Знаете ли до колко време става това,защото нямам върнати пари по сметката,а в сайта на DHL пък още няма инфо за пратката?
БЛАГОДАРЯ предварително за отделеното време за новобранец като мен Grinning!

На българския сайт на DHL информацията излиза след няколко часа. Миналата седмица поръчвах и един чифт маратонки се бяха изчерпали. 2 или 3 дни по-късно реших да видя в картата какво става (2 или три дни след 4-те дена чакане без да знам какво става значи общо 7) и вече ми бяха преведени парите. Пратката ми беше на обща стойност близо 700 паунда и вече бях поръчал и след това прочетох тук, че над 200 паунда имало проблеми. 4 дни след поръчката никакви новини нищо... тотално се притесних...след това всичко дойде на място и днес пристигна на един път каквото имаше да пристига. Няма пожълтели маратонки, всичко е на линия с 2 подаръка - чаша и торбичка. Много съм доволен, че всичко протече нормално след това което прочетох на последните страници. Това е около мен, в близките седмици някой от Варна ако има може да се комбинираме в доставката и да си поръчаме пак и благодаря за отговора в кавички, който получих от форума  Confused

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 00:50 от hogg

# 477
  • Варна
Някой поръчвал ли е това яке на Адидас да даде отзиви и ако има реални снимки?  Praynig

# 478
Трябват ми някои неща от спортс и мисля в петък да пусна поръчка до България.
Ако  някой иска - нека ми пише на лични. Последния път транспорта излезна по 1 лира на всеки 10 поръчани.
Мисля да я пусна в петък.
Може да си вземете нещата от Лозенец или да ги пусна от офис на Еконт.

# 479
Утре вечерта или в четвъртък ще пусна поръчка,трябват ми още 2 човека,делим си доставката по 5 лири на човек се пада Peace

Общи условия

Активация на акаунт