SportsDirect.com - 3

• 53 755
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Много са гадни! Отново съвсем нагло ми отговориха, че нещата при тях са наред  и да си проверя пратката. Да не би кашона да е с някаква невидима част, която нито тежи нито се вижда!

# 481
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Много са гадни! Отново съвсем нагло ми отговориха, че нещата при тях са наред  и да си проверя пратката. Да не би кашона да е с някаква невидима част, която нито тежи нито се вижда!

Славка, направи това, което ти казах. Нека всеки, който е получил неща от тази поръчка да ги върне и да ги измерите пред нотариус или адвокат.

# 482
  • София
sunflower/suziS/, оплачете се на техните органи за защита на потребителите, наистина,като гледам не един и два случая напоследък. Или поне ги заплашете с това. Ето полезни линкове:
темплейти за оплаквания:
http://www.consumerdirect.gov.uk/after_you_buy/
още полезни линкове:
http://www.consumerprotectionagency.co.uk/index.php?module=site_ … view&p_id=110

може да ги заплашите и с медиите:
http://www.bbc.co.uk/watchdog//

# 483
Някой знае ли колко е доставката до адрес в Англия  newsm78

# 484
Доколкото знам пакетите пристигат с опис какво съдържат. В този опис са написани всички неща - включително дрехите и маратонките, които не са ги пратили.
Когато си се подписала на ДЧЛ, ти си подписала, че си получила всичко. Ако си имала някакви претенции, то трябва да ги кажеш преди да се подпишеш.
В момента те са в правото си да казват, че всичко е пратено. Ти си подписала, че си получила всичко - дори и липсващите неща.
Затова трябва да им докажеш, че не е така.

Това, което ми хрумва е да направиш няколко общи поръчки и всеки, който участва да даде по няколко лева повече. С тези пари да възстановиш парите на хората, чийто неща не са пристигнали.

Само, че ще отнеме нерви и време.

# 485

до 50 лири е 3,95, над 50 лири е безплатна

# 486

до 50 лири е 3,95, над 50 лири е безплатна

Тогава не е ли по-добре да се поръчват до английски адрес и после чрез фирма да идват насам.Ще излеза по-евтино. Rolling Eyes

# 487

Тогава не е ли по-добре да се поръчват до английски адрес и после чрез фирма да идват насам.Ще излеза по-евтино. Rolling Eyes

Фирмите пътуват през минимум 2 седмици. Ако се прави обща поръчка и има объркан артикул или недоставен не може да реагираш.
Спортсдайрект дават срок от 7 дни след получаването да върнеш сгрешен артикул.

Аз лично пуснах няколко поръчки към Англия. Но куриерите се забавиха. И сина ми остана без пижама за детската градина.
Първия път я поръчах през август. И още не са я донесли.

# 488

Фирмите пътуват през минимум 2 седмици. Ако се прави обща поръчка и има объркан артикул или недоставен не може да реагираш.
Спортсдайрект дават срок от 7 дни след получаването да върнеш сгрешен артикул.

Аз лично пуснах няколко поръчки към Англия. Но куриерите се забавиха. И сина ми остана без пижама за детската градина.
Първия път я поръчах през август. И още не са я донесли.

Разбирам.
Благодаря за отговора  Hug

# 489
Днес отново ще им изпратя писмо и ще говоря с тях по телефона.  В DHL се подписвам за пакет с  оопределено тегло. DHL казаха, че нямат общо с фактурата, която всъщност описва съдържанието. Също, че претенции към тях може да има, ако пакета е с нарушена опаковка или различно тегло от това, което им е предадено. Цялата ситуация е абсурдна! Взимат парите, не пращат всичко и казват гледай си работата. Не им е първа доставка, за да не знаят горе долу според фактурираното колко килограма трябва да тежи. Само за сравнение- Ла редут миналата година не ми бяха изпратили подарък, който код даже не ми беше изпратен лично. Аз им написах писмо и съответно теглото на полученото. Още с първия мейл ми се извиниха и за около седмица липсващото беше изпратено! Не трябваше да пиша хилади писма, да ги заплашвам, да доказвам по някакъв очевадните неща! Това е апсолютен апсурд! Кретени!!!

# 490
  • София
Доколкото знам пакетите пристигат с опис какво съдържат. В този опис са написани всички неща - включително дрехите и маратонките, които не са ги пратили.
Когато си се подписала на ДЧЛ, ти си подписала, че си получила всичко. Ако си имала някакви претенции, то трябва да ги кажеш преди да се подпишеш.
не е точно така. Получателя се подписва на документа на ДХЛ, в който са описани само брой колети, какво и килограми, а не на фактурата на изпращача. По принцип, когато има някакво несъответствие при подадените данни от изпращача и реалните такива (брой кашони, килограми,нарушена опаковка), транспортната фирма го отразява в документ и кара получателя да се подпише на този документ. Лошото е,че понякога и големите грешат Grinning и ДХЛ не са отразили разликата в килограмите (аз поне за такава предполагам като те чета,нали sun flower ? в документите на изпращача по описание колко трябва да са кашоните,килограмите - в случая ти трябва да си направиш разследване и да поискаш съдействие, ако липсват документи първо от ДХЛ). Факт е, че Спортса с мн. лош сервис и без организация при такива случаи.

# 491
DHL са получили 1 парче/както те го наричат/ с тегло 11 кг. Това ми и предават. При тях друго няма!

# 492
  • София
а в документа на Спортса, колко кг пише за този пакет?

# 493
а в документа на Спортса, колко кг пише за този пакет?

Те не описват килограмите.

А за подаръка от Редут - той струва много малко. И тук ако не ти бяха пратили нещо за 5-10 лири сигурно щяха да ти го пратят пак. Нали на Папитууу изпратиха нови маратони без да им връща повредените. 

# 494
Уфффф незнам вече. Според мен е въпрос на коректност. Много лесно могат да видят неща как стоят. Имат документи все пак. Не пордават домати.  Сего отново говорих и с ДХЛ,  те от своя страна също ще отправят запитване за пратката, да видим какво ще им отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт