Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 701
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Zdraveite i ot mene, blagopoluchno pristignali v London i ustanovili se v Edmonton. Vremeto e priatno za razhodki  Mr. Green dnes parvo v gradinata a posle v parka, poneje tate moje6e da so vzeme samo 1 den off! Jivot i zdrave ot drugata sedmica 6te obikaliame po zdravo! Na vsi4ki bolni skoro6no ozdraviavane i hubav den!
Izvinete za latinicata no sam s edin sbarkan Macintosh, deto vsi4ko mu e naobratno i niama kredor, niama diavol...

# 721
Здравейте момичета,

Изгубих си кабелчето за трансфер на снимки от фотоапарата към комп, имате ли представа къде мога та потърся такъв, в кои магазини продават подобни кабели, а не ми се чакат онлайн доставки.

# 722
Jessops или Curry's; последно купувах от летището "universal card reader" - може не с кабел, а с четец, ако нямат от твоите кабели, 8 лири беше.

Ел, съжалявам за Алекс, пак ранен, милия. Юнак гледаш  Sunglasses, бързо да минава.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 01:03 от мишолина

# 723
  • Манчестър
Ell,горкото мъниче!  Hug

Алиса,аз няма да бягам,поради продължителен и упорит бронхит.Срам ме е,много.Обаче си поръчах wii и ще треса къщата  цяла зима.  Simple Smile
Много тъжно ми стана,че реколват любимите ми колички. Ние още си ползваме Воло ,за дълъг ден навън и по екскурзии.Но пък никога не съм сгъвала количка,когато на детето ръцета са в опасна близост.

Билети за мачове,чрез колеги и познати ,които са с мембършипс към различни клубове. Пълно е в Лондон с фенове. Или безплатни от фирмата им дават за Шампионска лига ,понякога. Мъж ми и брат ми са на 12ти дек. на мач в Манчестър. Това е 1 от начините да се съгласи братчето да идва до UK-мач  на Ман юН. Така ми е мъчно за него ,че  не пропускам шанс за билет.
Пробвай фен-клубовете,срещу годишна такса(не е много)имаш право на някакво предимство за билети.

Мари,да те зарадвам с  пощенска историйка. Преди седмица получихме Коледна картичка от свекито ,от преди 3 години. Явно  с тази стачка са измели зад шкафовете изгубената поща.  Laughing

Супер за мъжа ти и брат ти...ще ги гледат с Астън Вила.....аз ще водя мъжа ми на 25-ти на Шампионска лига срещу Бешикташ....по принцип вземам билети от моя шеф,които има сезонен билет. преди години за билет да си купиш за Ман Юнаитед беше немислимо, но откакто Глеизър ги купи сезонните билети станаха двоини и много хора се отказаха,защото е много скъпо, около 50 лири на билет.Плащат се първоначално около 1000 лири,които покриват мисля,че около 18 home games + след това си плащаш за всичко останало( Шампионска лига и тн) Аз лично имам колега , потомствен съпортър от 30 г и се отказа от билета си. Така,че ако искаш билети,гледаи редовно уеб-саита им....намират се..

# 724
Zdraveite i ot mene, blagopoluchno pristignali v London i ustanovili se v Edmonton. Vremeto e priatno za razhodki  Mr. Green dnes parvo v gradinata a posle v parka, poneje tate moje6e da so vzeme samo 1 den off! Jivot i zdrave ot drugata sedmica 6te obikaliame po zdravo! Na vsi4ki bolni skoro6no ozdraviavane i hubav den!
Izvinete za latinicata no sam s edin sbarkan Macintosh, deto vsi4ko mu e naobratno i niama kredor, niama diavol...

Добре дошла и лека адаптация!

# 725
# 726
  • Варна
Здравейте, пак се включвам с едно запитване и ще се радвам някой да ми даде съвет.След временно пребиваване в UK трябваше да ни преведадат пари в банковата сметка (банката е Лойдс) и уж нямаше да има проблеми да си ги вземем тук.На практика се оказа ,че пин кода е блокиран (незнам защо) и след многократно звънене в Ук го оправиха уж.Нашите банки обаче тук вдигат ръце при вида на картата и всеки казва "не става".Поискахме трансфер на парите в Бг сметка , но искат да го потвърдим на място което се сещате няма как да стане. Сега не ми идва нищо на ума , освен да си пазаря по нета , но не искам да си давам за това парите . Как да си ги вземем ? Помагайте. Sad

Общи условия

Активация на акаунт