КГБ=Клуб на готините баби-83

• 22 353
  • 438
  •   1
Отговори
# 60
  • в малка спретната къщурка
Привет момичета.
Днес загубих езика и нямах помощ,защото Ели беше на море.Само Ви четох.
Мими,добре дошла. Hug
Янче,чакам те. Hug Чакам и други,ама..... никой не се обажда.Янче,забирай Варненската група и тук.
Два дни ще забягваме семейно и ще липсвам,но в неделя вечерта съм пак при Вас.Фенчо,както винаги идеите му идват от веднъж и снощи реши,че трябва събота и неделя да отидем някъде.Изтормози ни да мислим къде да ходим.Последно взехме решение за Трявна и околностите,пък може и друг акъл да ни дойде по път newsm78.То толкова рядко се случва и двамата да сме свободни по едно и също време,че сякаш ни оттърват  в такъв момент.

Лека и приятна вечер.

# 61
  • София
Здравейте, да се разпиша тази вечер, че утре и вдруги ден съм на работа  #Cussing out
Миме, добре си дошла. Дано те успокои вече. От една приятелка от Сливен знам, че кората на оскрушата е за бъбречни болести. Прави се като чай или запарка /не помня, защото аз не съм го употребявала/. Ако искаш ще разпитам подробно. Две лета като бяхме по сливенския балкан ходихме да си набави тя тази кора. Доколкото разбрах, не се среща това дърво много често.
Сега съм си сипала едно уиски за разпускане и чакам сина и сие, че ще спят тук заради ремонта , който правят.

# 62
  • София
Тук съм вече. Като се прибрах нямаше интернет. Говорих си с Евроком - не е  при тях проблема.
Накрая се установи, че  контакта на рутера бил малко изваден от разклонителя.  Та сега вече  се онетихме.
Ани си дойде, хапна и замина при скъпия си - ще имат събиране с компания.
Аз продължавам с консервния цех, стържа домати.
Криси днес я изписаха и си  е в Търново. Последното изследване в паразитологията е много лошо - открили са и най-страшната бактерия за муковисцидоза - псевдомонас. Преди 2 седмици я нямаше в изследването. Тогавашната я ликвидираха, а сега изби най-упоритата.
Мими, не ти ли препоръчаха чай от мечо грозде в болницата?
На Ани от там и го бяха предписали и с него и минава бъбречната болка, ако има песъчинка - излиза. Бирата също помага.
Янке, сигурно вече си на Варна. Приятно изкарване там и на концерта.
Трета смяна в цеха започва.

# 63
  • тук и там
Цял следобяд спя.Навечеряхме се и пак съм заспала.Сега се събуждам и още ми се спи.Все ме унася.
Айша,и мечото грозде е в списъка.
Римар,за оскрушова кора не бях чувала.Може и да го има по аптеките.Ще проверя.
Айша,много ми е мъчно за това детенце.Измъчи се горкото.Сега и тази страшна бактерия.
Фури,където и да е поразходете се и починете.
Казвам ви лека нощ и спокойни сънища!

# 64
  • София
Мими и другите заспиващи - лека нощ.
Аз продължавам с доматите.  Mr. Green
Римар, каква е тази работа - събота и неделя? Нещо много насериозно са се взели новите властници май....

# 65
           Айша,както е преборило Крисито другите бактерии дано успее да пребори и тази най-упоритата.Миличкото измъчи се ,дано има късмет!
           Айша, на теб приятна работа в консервната фабрика!
           Миме,поотпусна ли те малко дископатията?Аз също имам и като ме заболи се лекувам с екстрат от люти чушки - капсолин май се казваше.Деди ме разтрива като леко пощипва и мога да ти кажа,че за 1-2 дни ми минава.Като усетя ,че пак почва лекичко да боли и тичам до аптеката и деди влиза в ролята на лечител!
           Аз ще се хоризонтирам през ТВ-то,че съм капнала.Изпратих ги Ран и Неда с баща им и чичо им при другата баба и ...взех да се разболявам. Laughing За първи път оставаме сами с дедито защото  другите двама са на море.Така,че ще ви пожелая ЛЕКА НОЩ!

# 66
Айша,лека работа.
Миме, как си?
Диди,и тези които си лягат лека нощ и сладки сънища.
А за тези които не им се спи още да разгледат тези красоти/ красиви плодове,зеленчуци и т.н./

http://fishki.net/comment.php?id=32799                                   

# 67
  • София
Дидиа, ще си го  запиша  екстракта от люти чушки. Понякога ме боли кръста, но то е то многото кг.
доматите се варят, сега отивам да простирам.

# 68
Изпратих си внучетата, майка им и баща им. Сега Бори е сам и чака майка си, която пък си идва от София.
Вечеряхме в беседката, приказвахме си, децата поливаха с маркуча докато се намокриха "до кости", но им се приспа и си тръгнаха, без да дочакат леля си.
Сега малко почивка за Танчето и дядо Стефчо, че тази седмица ще са при сватята, а следващата пак "на Аспарухово". Така ще е до първи септември, когато Росито ще напусне работа, за да си изпраща и посреща първокласниците.
Миме, дано тези "илачи" да ти помогнат и да оздравееш! Нямала съм бъбречни кризи, но казват че много боли! За бирата и аз съм чувала, но се пиела топла, колкото може да ти търпи езика. Дано да ти помогне и на теб!
Айша, измъчи се горкото детенце, дано да намери сили и да пребори и тази бактерия! Да те питам, то кръстено ли е? Аман, вече човек си мисли, че това може да му помогне!
Янче, на осемнайсти Стефан има рожден ден, до днес кроя планове как да му кажа, че искам по този случай да отидем до Банско за една седмица, но той категорично ме отряза- не иска. А как имам нужда да си почина малко! Блазе и на Яжка, искам тишина и хора да не виждам даже! Сестра ми ще дойде да стои при майка ми, но няма с кого да тръгна! Ще чакам Видинската екскурзия. Така че мила, обади се когато дойдеш във Варна, тя Дидито е тук до 20 Август, поне да се видим.
ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!

# 69
  • тук и там
Наспах се,а и нали целия следобяд изкарах в леглото.
Дидка,поотпусна ме малко,но още не мога да се навеждам.Ще потърса още утре екстрата от люти чушки,дано го намеря.
Мъжът ми идваше всеки ден и ме мажеше с един мехлем,който му бяха предписали ,тъй като  проходи много го болеше кръста и мехлема много му помогна.По късно ще кажа какъв е мехлема,че е в стаята където спи мъжът ми.
И да не мислиш за никого.Почивайте с деди,разходете се,използвайте времето само за вас.
Танче,много е хубаво на Банско и дано успееш да убедиш дядо Стефчо и отидете.От няколко години не сме ходили на Банско, а преди това не пропускахме нито едно лято.Там си почивахме истински.
Светле,каква фантазия може да има човек и сътвори такива красоти.
Айша,утре продължаваш ли с консервната или приключи?
Римар,и в събота ли работиш,а кога почиваш?Май много често ти се случва да си на работа през почивните дни.
Отново ще легна и ще се опитам да поспя.

# 70
  • София
Добро утро.
Честит празник на именниците днес и семействата им!
Да сте здрави, весели и много щастливи всички!

# 71
  • София
Танита, дядо Стефчо май е като Пламен - не са по почивките. Като не са го водили като малък, как да свикне и да му се иска. Поне при Пламен е било така.
Криси е кръстена. Отделно и двете баби и майка и са доста набожни, постят, ходят по църкви и нея я водят. Тя много често иска да влезе да си запали свещичка за дядо Бог и за здраве/така го казва/. Даге днес ще я водят на Арбанаси, там има църква Света Богородица и да влезе. И молитви и четоха....
Тук пак заваля и е много есенно.

# 72
  • тук и там

ДОБРО УТРО,МОМИЧЕТА!

Верно бе,Айша.Днес май е Успение богородично.
И от мен честит празник на именниците и техните семейства!Да сте живи и здрави,много щастие и късмет!
Лек и слънчев почивен ден на всички!

# 73
  • Географският център на България-Габрово
ЧЕСТИТА БОГОРОДИЦА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ТОВА СВЯТО ИМЕ.

# 74

Добро утро!Бабата днес си поспа след като мери апартамента цяла нощ! Laughing

Черпя за здравето на моята малка Мария-първата внучка на баба и дядо!Да ми е жива и здрава,умна и красива!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

Общи условия

Активация на акаунт