Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 181
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро и от мен!

Ние се каним да поизлезем, но Ивана в момента е булка, а и мен нещо ме увива с едни хавлии, та и аз явно съм такава. Питах я за кой ще се жени, каза - за баща си! Предлагах й доста по-млади, но тя него си избра  Joy

Дани, Любо прави снимките, аз не съм по тая част. Фотоапаратът ни е обикновен, ние имаме доста приятели, на които хобито или професията им е фотография и затова снимките на мъжо не ме впечатляват особено, но не отричам, че проявява въображение.

Петя, наистина ви пожелавам да си намерите супер оферта и Лучето да се радва на морето!

Какво ли става с Анелия?

Лили, как ти е зъба?

Селесте, как върви новата работа?

Cutie_Honey, наистина е добре човек да си е стегнал багажа, че в тези моменти мъжете май се шашкат повече от нас.

# 16
Добър ден и от мен.
Пия кафе и си се ядосвамл Вързана съм за телефона, очаквам един разговор, а във вторник и министър на крака.
Иначе ровя в едни преписки и подготвям писма до АДВ.
Дани Ч, обадете се като идвате - при възможност и аз имам желание да видя Анелия.

# 17
Добро утро момичета,

Благодаря ви за пожеланията за отпуската. Дано си резервираме нещо вече, че не остана време. И времето дано е хубаво, сутрин като се събуждам направо ми е хладно.

Ели да ти кажа Лучето се радва на морето, но на пясъка никак- все казва ,че и` боцка, все се носим по плажа, а тя вече никак не е лекичка.

Пухелота ще се радвам да се видим в МОЛ-а. И на вас приятно изкарване на почивката, където и да заминете.

Marci как си, днес в МОЛ-а ли си?

Приятен ден на всички

# 18
Здравейте от мен,
малко докато ги няма колегите и аз да се включа при вас Wink
liliii~ ,да и аз много се радвам че ще почиваме утре,и аванси ще вземем днес Crazy
а колежката ми даде нейната карта за фотоапарата която е 1гб и ще има много снимане Peace

Мисля на връщане в неделя да се почерпим с Жоро  и децата за мое здраве във сладкарница Неделя в Банско (ако още съществува)
ако може Джуджавка да се включи да ми обясни леко къде се намира,някъде по центъра беше каточе ли newsm78

И аз чакам новини от Анелия,даже с едно нетърпение влезнах в темата да прочета Blush
Хубав ден на всички Hug

# 19

И аз чакам новини от Анелия,даже с едно нетърпение влезнах в темата да прочета Blush

Ето включвам се с новина  Sunglasses.....................
.............................................................................................
... Mr. Green
Няма нищо, очаквайте другата седмица, Анелия си идва утре в Благоевград и в Понеделник пак ще ходи, понеже лекарят който трябва да и прави секциото е  в отпуск

# 20
Дани,това не е новина Mr. Green Направо си ни изпързаля, аха да скоча с радостен вик и дочетох изречението...  Другата седмица ще продължа да стискам палци  Hug
jinjer_78 нямам никаква представа за сладкарниците в Банско, тъй като нито децата, нито аз сме по тортите.... но ще питам  Peace
Ели, и Теди като Ивана каза,че в неделя е нейната сватба. Съвсем като булка даде разпореждане за рокля, маникюр и прическа Joy Стискайте палци и жених да си намери, че сега и куца тази подробност, но каза, че сватба ще има и без младоженец  Mr. Green
Ние утре заминаваме за Склаве, тъй че ще отсъствам седмица, две. Приятно и весело, а като се върна темата да е изписана с хубави новини и преживявания.

# 21
Ей,Дани , и ти като Бареков "имаме новина", а се оказва , че трябва да почакаме. WinkВажното е Анелия да е спокойна и всичко да мине нормално.Стискаме палци! Peace

jujavka да си изкарате по възможно най-приятния начин на Склаве!

jinjer_78 и аз не съм чула за тази сладкарница в Банско ,но все ще има някаква.Да си изберете от най-сладките тортички !

Андреа Селесте много ме заинтригува !Кой министър очаквате при вас?

wildgirl зъба вече не ме боли толкова , но цяла нощ не съм спала от болки.Днес бях при зъболекарката и се оказа , че ми е избила гной на венеца ,явно през ноща е набрало.Почисти го ,сложи му дрен и утре ще ми маха арсена.Явно и другата седмица ще съм абонирана за зъболекарския кабинет.Но въпроса е да минава.Има и такива моменти ,не толкова приятни.

Сега трябва да накарам Васи да си прочете за днес от книжката.В момента четем от "Приказки по телефона "на Джани Родари.

Лека вечер!

# 22
Лили - този, който ни  Whistling .....Имал намерение да ни посети в рамките на един месец, а трябваше да е във вторник.

# 23
  • Сандански

Няма нищо, очаквайте другата седмица, Анелия си идва утре в Благоевград и в Понеделник пак ще ходи, понеже лекарят който трябва да и прави секциото е  в отпуск

...значи продължаваме да стискаме палци и другата седмица. Big Ups

Приятна събота и неделя на всички!!!

# 24
  • благоевград
Днес едното ми име има имен ден да почерпя виртуално по този повод  Grinning

# 25

Честит имен ден , на едното име  Laughing Ина Мария !С пожелания за много здраве , щастие и леко раждане!  bouquet

Поздравявам и всички останали ,които имат повод за празнуване днес!Честито на всички именници!

Щастлив ден!

# 26
Честито на Ина Мария
Честито и на едното име на Ана-Мария  Mr. Green, да бъде жива и здрава и много послушна. И в най-скоро време да стане кака  Heart Eyes

Честито и на всички които имат повод за празнуване   bouquet

# 27
Здравееейтеее Simple Smile

Благодаря ви искрено за хубавите пожелания,а на Марси специални благодарности за заглавието на темата Hug

Аз съм добре.От сряда съм в болницата,но ми е много спокойно.Приятно съм очарована от отношението на абсолютно целия персонал.Всички са много отзивчиви и мили.Професорът ми беше в отпуск до петък и после изникнала някаква командировка,та чак понеделник ще е на работа и тогава ще уточним кога ще ме вмъкне,тък като там на ден се правят по 10 операции минимум.Това,че е в отпуск не му попречи да дойде вечерта,когато ме настаниха в 11 вечерта да ми се извини,че се позабавиха нещата и да ми обясни защо се налага да изчакаме малко.Тъкмо бебка ще наддаде още малко.Минах през сумати процедури и през консултации с редица доктори(всъщност всички минават де:) ),за да се уверят,че всичко е нормално.Харесва ми,че много обясняват,дори не се налага да питаш. Спокойна съм,не ме е страх.Дори вече нямам търпение да гушна бебка.

Аз днес си дойдох и утре отивам отново на София и ще чакаме,но вероятно още съвсем малко остава.

На всички бременни в темичката пожелавам най-вече да са спокойни и разбира се здрави бебчета(че кой знае,може някой да ме превари Simple Smile )

Целувки и да не забравяте за палците Hug

# 28
Ауууу, днес какво става няма никой сигурно всички празнувате.
Анелия, прибра се значи не ти се седи в болницата, хай де пък другата седмица ще се радвам да съобщя хубавата новина  Mr. Green
Ние днес бях ме на освет на сестра ми.
Малката вече много ме изумява, учим и думи на английски, но с много хубаво произношение, вярно елементарни думички но за нея са си супер. Онзи ден вижда едно куче и започва да вика "куче" "дог"  Joy
Напоследък много мами виждам да четат, но никой не се осмелява да пиша, защо ли newsm78

# 29
Здравейте! Върнахме се, прекарахме си чудесно, разходихме се из Трявна, Арбанаси, Търново, Горна Оряховица, направихме към 500 снимки, но сега съм много уморена да разказвам...
Виждам, че бебета още няма, значи не съм изпуснала Mr. Green
Честит имен ден на всички именяци, да са живи и здрави!
Ето снимките от срещата в "Санта Круз".

Общи условия

Активация на акаунт