Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 195
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Хора, днес ходих до Кардинал, казаха че за такава бройка искат да се направи меню, което да включва поне салати /предварително заявени и стандартни/ и безалкохолни, та сега въпросът ми е какво правим при това положение, тъй като и бройката ни е варираща, да не се налага да ядем по две салатки?

# 211
здравейте

завърнахме се вчера следобяд беше повече от прекрасно и определено ми беше малко

изчетох ви на две на три
днес съм на работа
снимки ще пусна утре
и ще пиша по-подробно
зас рещата съм под въпрос
сама ще съм с детето петък събота и неделя наско се връща във варна служебно(за което много му завиждам)
ако се навие малката да спи при баба си съм на линия за среща с вас и за пиано бара после

# 212
  • 42.016399,23.101179
Нинка добре си дошла,
за срещата какво ще кажете да отидем пак в Бар 82 в Грамада. Хареса ми много миналата година, ама малко е далече от пиано бара. Joy
Нещо в този Кардинал с тези менюта ме издразниха днес, казвайте какво мислите и вие? newsm78

# 213
Здравейте и от мен!
Е, чак пък меню...И без това и покрай децата всички сме в някаква степен под въпрос, вижда ми се неуместно да се съгласяваме на менято.
Марци, в Грамада всичко е разкопано и бар 82 е малко трудно превземаем, но пък заведенията в Благоевград не са се свършили...

# 214
Аз ще ви предложа в Китайският ако искате да отидем, на мен лично ми хареса. Там се събирах ме с групата по английски език.
За друго заведение не се сещам което да е подходящо
Нинка добре дошла отново сред нас

# 215
аз нямам претенции за мястото  Peace

# 216
  • Благоевград
Нямам претенции, където решите.
И само да не се окаже, че среща няма да има, че мъж ми
си отмени уговорката за петък и ще ме е неприятно.
Решавайте, аз ще гласувам за  Laughing

# 217
  • 42.016399,23.101179
Ели, и аз съм без претенции. Можеш ли утре да провериш в новият китайски за места, ако някой има друга идея нека я каже. Ама наистина трябва да успем да се съберем. Wink

# 218
Здравейте и от мен

Аз съм за Бар 82 но кофтито е че там пътя е разкопан и не знам как е с минването

Иначе където решите аз съм за

Лека вечер на всички Peace

# 219
Леле,сега влизам и чета за менютата  #2gunfire те пък значи ,много ме е яд ама наистина по-добре на друго място тогава че да сме на свободна консумация,как ви се струва там на гъбата,незнам как се казва сега ама с едни диванчета и едни бели такива като завески,много готино ми се стори,незнам как е кухнята,но където и да е съм съгласна само да има среща Naughty
Дрескода-свободно-избираемо облекло(да ви видя кой как ще представи собственото си аз Mr. Green)
Ние приключваме месеца и същевременно и другата работа и цял ден правя нещо и не смогнах да вляза,но и за Бар 7 съм съгласна защото той пък е в началото там до линията и мисля че ще стигнем до там,но предложете друг ресторант и градина ще е готино Peace
Днес говорихме с Фантичка и на всяка цена ще дойдат и те,но пък за събота се отказахме,защото нещо на мен още не са ми дали заплата не ни превеждат от София нещо Sick дано утре поне Praynig
Одеве си купихме абажурче за кухнята (ако някой не знае какво  това-полюлейче)  hahahaот магазина на златното пиле,сглобихме си го ние,от различни части и стана много стилен и чаровен и само за 17лв,дори и енергоспестяваща крушка си купихме Wink
Изчезвам да се къпя и чакам снимки-морски от Нинка и Петя Hug

# 220
  • Благоевград
Добро утро момичета!
Кафето от мен :

Лек и успешен ден на всички !  Grinning

# 221
Добро утро! Кафето е супер.

# 222
Добро утро и от мен
Не знам какво му става на мойто дете, но днес пак стана в 6:30, направо ужас
Благодаря за кафенцето, на мен едно няма да ми стигне  newsm78, но какво да се прави
Лек ден на всички

# 223
Добро утро!
Момичета,дайте предложение за подарък за мъж,че мъжа ми има рожден ден след 3 дни,а не мога да измисля какво да му купя.

# 224
Аз събирам средства за една пушка - колегата направо се е влюбил.

Общи условия

Активация на акаунт